g.goran
Zainteresovan član
- Poruka
- 148
Dragi wing chunovci, uskoro novi film Yip Man!!!!
Evo ga i najava...:

Evo ga i najava...:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dragi wing chunovci, uskoro novi film Yip Man!!!!
Evo ga i najava...:
![]()
ako je film u duhu trailera sa ''razornim udarcima '' i ''letenjem protivnika nekoliko metara'' ,a zbog udarca ..onda je film blago receno ,uzas.
a, trebalo bi realno prikazivati zivot ip man-a....
Kad ga pogledaš, javi kako ti se čini...
napisao si ''.....uskoro'' , a delujes mi po pisanju kao da si ga odgledao!?
najmanji problem da kazem kakav je film kad ga odgledam ,ali opet ponavljam ,ako je film letenje likova po 5-6 metara od udarca pesnicom, i sl...onda je rec o filmu koji je za napaljene
Ne znam po čemu si to zaključio? Nisam gledao, napisao sam ti kad pogledaš javi.
Imaš i trejler koji sam okačio.
I u Brus Lijevim filmovi lete po par metara, pa to nisu filmovi za napaljene, kako ti kažeš već su ga gledale i gledaju dan danas sve generacije.
Zaista se ne slažem sa tobom, i dao sam ti obrazloženje zašto. Očekujem sjajan film da bude.
''kad ga pogledas ,javi kako ti se cini'' je recenica kao da si pogledao ,pa meni prepustas zakljucak filma kad ga odgledam...no ,dobro nije vazno,da sad ne detaljisemo oko toga.
pogledao sam trailer ,zato i komentarisem...e,sad vidi sto se tice brus lija ...on je snimio mnogo filmova gde svi lete od udaraca ,i to su filmovi za masu i uzivanje ...takodje i za napaljene momke i klince. ja sam bio napaljen kao klinac ,kad sam gledao ,ali malo je glupo praviti film o ip man-u i njegovom zivotu i snimati scene o cemu pricamo.
u zivotu ip mana je bilo mnogo toga ,ok videli smo 1va -2va filma o njemu ...i ,ok je snimljeno ,1no mi malo smesno ono kad su se sibali na okruglom stolu i trcali ko sumanuti i niko da padne ,to je 2gi deo.... al,ajde reziserima je dozvoljeno da puste mastu. ja samo kazem da AKO se snima film o nekom velikanu ,da to bude malo realnije.
film ce svakako biti ...cini mi se da nema don jena!?
Svaki film ovakve teme ima malo više preteranih scena zbog samog i biljeg efekta filma.
Iz rečenice koju sam napisao donosiš pogrešan zaključak, jer da sam ga gledao, valjda bih prvo i komentarisao to, zar ne.
Što se Brus Lijevih filmova tiče tu imam ogroman respect, jer se gledaju i prikazuju stalno, a tako će biti uvek.
Tebi je verovatno to smešno, jer si ti, koliko sam čitao borac sa ulice, tj. borio si se za pare.
To je kao u filmovima sa Van Damom, ali i u tom filmu ima dosta nerealnih scena.
Slažem se da ima nerealnih scena, poput te na stolu koju si naveo, ali je odlično urađen.
covek ,citaj malo pazljivije...nije mi nista smesno ,nisam to rekao ..naprotiv rekao sam da sam i ja kao klinac bio napaljen na brus lijeve filmove ,kao i svi ...od kine ,do amerike,od mongolije do juzne afrike.
nisi razumeo , nisam borac sa ulice...u mom zivotu sam se potukao 5 ili 6 puta( ne mislim na tuce za pare,vec do svoje 18 god.) . zadnja tuca je bila u vojsci (davno)...posto me zivot nije mazio ,od necega sam morao zaraditi ...zato sam preko nekih ljudi usao u taj svet ,NEVOLJNO. to je bio period od 93' do 98' ...i ,upravo zato mi nije nista smesno...kad pricamo o B.V. ili zivotu ...za sve ostalo se mogu nasaliti .
ja ti samo kazem da ako vec snimaju film(ove ) o zivotu ip man-a ,to bi trebalo snimiti kako dolikuje ,jer je covek preko glave prosao mnogo toga ,i bas, sto od nevolja kad je morao potezati pesnicu ,do situacija kad se morao boriti u zivotu da wing chun dobije status ,kakv ima danas....sustina je realnost ,jer filmova tog tipa,o preterivanju imas koliko ti volja.
Pozdrav svima!!!Nisi ni ti mene razumeo, ali ajd sad. Ja sam se dosta tukao, ali to je sad ovde nebitno. Nego sam mislio da si imao više tuča s obzirom da si se borio za keš. ok.
Što se tiče Yip Mana, tu toliko različitih priča postoji, da šta god da se snimi, uvek će neko reći trebalo je ovo, trebalo je ono. Svi delovi su prikazali jedan stil, i odma je nastao haos, zašto nije ovaj stil u filmu zašto nije onaj.
Kada bi se prikazala realnost ne bi bio toliko zanimljiv, sve je to cena filma, ako me razumeš? I ja bih voleo da je realnost, ali od toga nema ništa.
Nema potrebe za crvenim slovima, čitaju se isto kao i crna, zar ne.
Ja sam ovde postavio trejler o novom filmu Yip Man koji ćemo uskoro svi gledati.
Po meni je prvi deo za sad najveći utisak ostavi, ali i ostali su dobri jako.
Treba da ima što više ovakvih filmova, a kome se ne sviđa ne mora da ih gleda.
Život Yip Mana je bio jako težak, surov, ali i lep. O njemu bih zaista mogao jako dugo da pišem.
Ja sam govorio ne o tome, već o efektima u filmu, a to nema veze sa putesestvijima.
Govorim o tome da letenje dva tri metra od udarca izaziva drugačiju reakciju nego kada se ona realno prikaže.
E sad, prikazano je i dosta realnog tu nema šta. U svakom slučaju je realniji 100 puta od tipa filmova, ja sa
puškom iii ubijam na 1000 i hiljade drugih, bla bla, znate već koji su filmovi ovog tipa.
Podeljena su mišljenja oko svega u filmu, uvek će tako i biti, ua mene je film predobar i sjajan, i takvom se nadam uskoro...

Znam da ce me sada mnogi napasti, ali mislim da od Cheunga ne postoji veci prevarant u Wing Chunu.
Cheunga nisam nikada upoznao ali sam cuo i procitao mnogo losih stvari o njemu cak vise losih nego o Loung Tingu. Bruto ljudi ga ne gotiviZnam da ce me sada mnogi napasti, ali mislim da od Cheunga ne postoji veci prevarant u Wing Chunu.
COVEK JE OBJASNIO
KRALJ!