reina
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
Nije uopste problem momci nek se bavi sa cim hoce samo je zabluda da je to sve od wing chuna i da zivi od njega. Niko se nije obogatio od vestina mislim u Srbiji, retkost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije uopste problem momci nek se bavi sa cim hoce samo je zabluda da je to sve od wing chuna i da zivi od njega. Niko se nije obogatio od vestina mislim u Srbiji, retkost.
Pa koja je poenta toga kajzer? Uvideli da je njihovo lose, pa su sujetni da priznaju i onda ovo novo treniraju i kriju ili sta vec??
To ne moze da se poredi. Gruja je koliko ja znam radio dugo sa Pedjom i da oni jako postuju medjusobno.
Pedja je mnogo brz, ne znam da li si video kako radi?
I Gruja vise ne radi wing chun vec soko kombat, tj kombinacija wing chuna, realnog aikidoa i ostalo- a to je sasvim nesto drugo.
Sto se wing chuna tice Pedja je mnogo bolji majstor i tu nema sumnje, to ceti reci svako ko realno sagleda wing chun.
Ali i ovo sto radi Gruja, skidam kapu i to je za svako postovanje, nema sta, zaista je majstorcina...
To sto se oni poznaju i postuju ne znaci da su isti. koliko se secam Gruja je jako dobar covek bio a verovatno je i sada. Sto se tice vestine Gruja rastura i veoma je brz i nema dileme kako ti to kazes ali po sadasnjim snimcima mnogo je bolji od Pedje. Ti sve nesto znas a kao ne treniras. Hmm. Vidi se dobro da je Grujic bolji majstor samim tim sto je i sastavio svoju vestinu od vise vestina i nazvao to Soko. Mnogo je bolji brzi fleksibilniji od Pedje
Pedja je trom, bas gledam neke snimke. Ne zameri meni je Grujic ocigledno bolji.
Niko ne kaze da Pedja nezna i da nije dobar majstor i borac samo nije jedini majstor. Ima i boljih i drugih. Ako gledas samo u jednoga a to je pristrasno, zatvorio si sebi vrata da naucis nesto od drugih. Ne mislim samo na wing chun. Pa sam Pedja vezba bacanja iz Dzudoa i ta ciscenja iz Karatea sa kojim je poceo. Znam ko ga je to i naucio. A vi mladjani svesno sebi zatvarate vrata i slepo gledate samo u nametnutog idola. Osvrnite se malo.Ajde ti postavi neki bolji snimak, pa da mi objasnis sta je to wing chun???
Ne bih ti preporučio da mu staneš na crtu i ti budeš taj petao, jer bi zakukurikao tad i ko zna kad...
Uostalom, ovo sam okacio zbog Proffe koji je rekao da je spor i trom, pa da mu odgovorim, ne znam šta ti upadaš nepozvan!
Niko ne kaze da Pedja nezna i da nije dobar majstor i borac samo nije jedini majstor. Ima i boljih i drugih. Ako gledas samo u jednoga a to je pristrasno, zatvorio si sebi vrata da naucis nesto od drugih. Ne mislim samo na wing chun. Pa sam Pedja vezba bacanja iz Dzudoa i ta ciscenja iz Karatea sa kojim je poceo. Znam ko ga je to i naucio. A vi mladjani svesno sebi zatvarate vrata i slepo gledate samo u nametnutog idola. Osvrnite se malo.