Lepo neko rece da navlacis gnev ljudi. O Koviljcima imam ok misljenje, tacnije nikakvo, ali zbog tebe imam da pocnem da ih mrzim tj da me iritiraju. To je kao onaj Pavlovljev eksperiment za uslovnu i bezuslovnu draz, pa posle izvesnog vremena kada Pavlov zazvizdi psu njemu podje pljuvacka iako nije dobio potkrepljenje hranom tog puta.
Ovo ti je 100ti spam klip o Koviljcima i "preterano neprirodno odusevljenje" .... Kao da sad hoces silom i kacenjem sto vise klipova i socnih komentara da prepunis neke komentare.... Juris na kvantitet a ne na kvalitet.... Non stop si na forumu i od kako si se registrovao moze se reci da se ne log out-ujes uopste.
Ok stavis 2,3 klipa o Koviljcima i to je to, kazes bravo, ovo mi se svidja i to je to. Ali ti nastavljas u nekom stilu da to postaje nepodnosljivo, kao sto su se ovi iz Pozarevca reklamirali pre pola meseca non stop pa popizdeli ljudi.
Smanji dozivljaj malo! Kao da si 7mi razred i kao da si odgledao prvi Brus Li film, upisao se na Karate i napalio se! Koliko sam razumeo rekao si da si stariji (valjda preko 30 god) i ovakvo ponasanje tj ovakvo odusevljavanje i ovoliko trosenje psihicke energije nije normalno za tvoj uzrast....
Da ne bude da imam nesto licno protiv tebe, da li si primetio i da su te njih nekoliko pitali "jeli gorane a koje si ti godiste" ... To nije onako...