Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Par klipova Grandmastera Yip Chun-a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi, a ja cu da mu kazem u lice isto ovo sto sam rekao na forumu . Inace je taj tasos poznat i po tome sto maltretira ucenike .
Svaka cast Zuti Care. Oni koji su malo vise upuceni u sve ovo, jako dobro znaju da Tasos maltretira svoje ucenike!
Na zalost u wing chunu imamo ljude kojima tu svakako nije mesto. Svaka losa stvar koju uradi neki pojedinac ostavlja losu sliku o vestini i svim ljudima koji se tom vestinom bave . Kad je Ting nokautirao svalerku mediji su izvestavali kako je Grandmaster Wing Tsuna fizicki zlostavljao zenu sa kojom je bio u vezi . Bez obizra sto su 99% ljudi koji se bave wing tsunom dobri ,posteni i normalni ljudi , posle takve stvari svaki put kad se pomene wing tsun ljudi ce da pomisle na to. Kao i posle slucaja silovanja u holandiji gde je rien bul silovao ucenice. Sad, kad neko ko je citao o tome a ne bavi se vestinom , kad se pomene wing chun prvo pomisli na to . Meni neko kad pomene emina , ja prvo pomislim kako on zaskace ljude sa ledja , bez obzira sto je on odlican majstor, i sto dobro radi , prva asocijacija je uvek ta . Iz ovih slucajeva postaje jasno zasto su stari ucitelji u Kini pazljivo birali ucenike , jer kad neko uradi nesto lose , on ne sramoti samo sebe , vec i svog ucitelja i celu vestinu .Ono sto je mene razocaralo je cinjenica da i ovde postoje ljudi koji mogu da opravdaju maltretiranje jednog starog coveka, koji realno nije u stanju ni da nekoga povredi, ni da se brani Ne postoji ni jedan razlog koji bi opravdao maltertiranje bespomocne osobe .
S kojim pravom ti meni govoris da lupetam?A jel tebe maltretiro? Kad tebe bude maltretiro onda slobodno pisi, a posto mu nikad oci nisi video, ne lupetaj
S kojim pravom ti meni govoris da lupetam?
Tebe pomenuo nisam, ali sad vidim da ti bas i nije lako.
Znaci ti si mu video oci, super,super.Mora da je tebe maltretirao i uterao ti strah u kosti pa sad moras da ga branis.
Jel si to ti na ovoj slici dole? Mislim ovaj sto lize patos,tasos?
maxi4taxi javna opomena , ljudi imaju pravo na svoje misljenje cak i ako se to misljenje tebi ne svidja, i nemas pravo da se ljudima obracas sa nepostovanjem , niti da ih vredjas.
Sto se tice Emina i njegovih izjava na seminaru na kojem si ti bio, sta da kazem to je njegovo misljenje o TWC-u i eto. Recimo Filip Bajer takodje ne propusta priliku da kaze da mu se ne svidja TWC ili WT odnosno sve ostalo sto nije njegov PHBVT. Cak ni druge ucenike Wong Shung Leunga ne postuje kao sto su Barry Lee ili Gary Lam. Jednostavno nekome se nesto ne svidja i to je to, a drugima uz to i slava jos dodatno udari u glavu....
A sto se tice Sifu Tassos-a ima tu mnogo losih prica o njemu, dali su sve istinite ne znam jer nisam bio prisutan.
Ja bih samo zamolio da se ne izvlace uvek iste stare price o Eminu i Williamu jer je to
pod A. bilo pre 20 i kusur godina...
pod B. Emin i William sami ne spominju te stvari vise...
pod C. Svako od njih dvojice ima svoju verziju, neko veruje Williamu a neko Eminu, to dali je Emin njega napao sa ledja veruju samo njegovi pripadnici dok nekoliko WT prakticara svedoce da je Emin njemu prisao prsa o prsa i rekao mu da se spremi jer ce ga napasti...
A svedoci svega toga su Sifu Thomas Mannes i Sifu Salih Avci kao i onaj koji je drzao kameru.