Izvinjavam se Vaske 78 sto sam pogresno napisao 74 umesto 78,zahvaljujem se i Profi za razumevanje teksta koji sam napisao a bez razloga napadnut od pojedinih forumasa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dovoljno je da uz svoje podatke u registraciji uplatis 350 us dolara i postajes dozivotni clan tog udruzenja.I sta sada ako si ti u Hall of Fame? Mnogi su u njoj.
mogu li ja da pitam nesto konkretno a da to niko ne shvati kao uvredu ili nipodnistavanje???Posto sam prozvan od gospodina WTPREDATORA duznost mi je da mu odgovorim a ujedno i saopstim ostalim clanovima foruma da necu vise da pisem nista na forumu.Gospodin WTPREDATOR ocigledno voli da omalovazava i vredja sve one koji nemisle kao on sto je zalosno za nekog ko se bavi borilackim vestinama.
Meni je jednostavno muka od tih samoprozvanih velemajstora po Srbiji kao sto su Popoviv Zeljko, Ivanji Sinisa, Peca iz Jagodine itd. Sve velemajstori, lazu mazu narod....strasno
Kako pa sta ako ne Knock Out pisao o Jorgi?...! Pa da ovi ostali valjaju i o njima bi neko napisao nesto, o Jorgi se pise i u medjunarodnim casopisima. Recimo Budo World iz Nemacke itd. Ne cini to Jorgom vecim covekom, ali se ceni i postuje njegov rad.
@Mate
Koga ja to vredjam? Samoprozvane MAJSTORE, jesi li ti svestan koliko stete takvi ljudi nama nanose koji se ozbiljno bavimo bor.vestinama. Kineske vestine su najzarazenije sa tim misticizmom i uvelicavanjem nekih tamo majstora. A kada neko kao ja se ne slaze sa time i ukazuje na to da su mnogi lazovi i prevaranti onda se dizu glasine itd. Smesno.....
A dobro. Svako se na kraju sam uveri tko je kakav borac ili majstor.![]()
Mislim kada je Peca rekao da bi on razbio jednog Emin Boztepea ja sam se slatko nasmejao, jer taj nebi ni obicnog ulicara pretukao a kamoli Emina.
Cao svima,
Ja sam u Kini trenirala tamo zvani Foshanski Wing Chun tj. Yong Chun Quan na Mandarinskom kineskom, a ovde su mi rekli da se stil koji sam vezbala zove ovde u Srbiji "modifikovani ving tzun" ( stil koji u osnovnom stavu ima stopala na unutra umesto ravno napred, kukove uvucene umesto u obicnom polozaju, ravnotezu 70/30 u stavovima pod uglom od 45 stepeni i tome slicno). Da li neko moze da mi preporuci nekog dobrog shifua koji drzi treninge Ving Tzuna, VT u Beogradu?
Pozzzz