Wing Chun

Evo kratkog izvoda iz pravilnika foruma krstarice Krstarice

Šta je zabranjeno?
postavljanje besmislenih, nejasnih sadržaja i sadržaja koji su sami sebi svrha
banalna komunikacija (kratka, površna svakodnevna komunikacija nalik na razgovor uživo, tzv. chat)
postavljanje sadržaja ili oglasa navedenih u Pravilniku o sadržaju oglasa na Krstarici.

http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=

Zelje, cestitke , i pozdrave moze upucivati preko privatnih poruka .

Eee bas ste smesni svi vi, ja sam postavila klip sa seminara i odbranu od visokog noznog udarca a vi to brisete zbog nekakvog reklamiranja! Sta sad ispada da reklamiram Williiam Ceunga? Pa ovo je tema wing chun, sta sada ne moze nista da se postavlja sto o tome... ccc<<<<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!! <Bas Svasta!!!!
Ko je tu pristrasan kad brise edukacione i dobronamerne klipove!

Eee bas ste smesni svi vi, ja sam postavila klip sa seminara i odbranu od visokog noznog udarca a vi to brisete zbog nekakvog reklamiranja! Sta sad ispada da reklamiram Williiam Ceunga? Pa ovo je tema wing chun, sta sada ne moze nista da se postavlja sto o tome... ccc<<<<<<<<<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!! <Bas Svasta!!!!
Ko je tu pristrasan kad brise edukacione i dobronamerne klipove!

Video sam reina bilo je tri tvoja klipa ali je najzanimljiviji izbrisan. Zasto brisete klipove vezane za william cheungov wing chun?

Sifu Gutierrez je i moj omiljeni predstavnik Wing Tsun Kuen-a. Jedan od najboljih koji je pravi majstor. Saradjuje sa Brazilskim Jiu Jitsu prakticarima. Kao sto je recimo Phillipp Loubet 7 Dan Jiu Jitsu i 6 Dan Judo. I sa prakticarima Muay Thai itd.
Bez takvih ljudi nema pravog napredka za WT a ni za ostale ogranke WC-a. Ne treba se filozofirati kako bi i sta bi moglo kad bi bilo itd. Nego kao Sifu Victor odes i saradjujes radi sebe i svojih ucenika...:D

Poslednja izmena:
Vidim da Bosanci imaju dosta si fu-ova i da cak imaju i glavnog predstavnika za bosnu i hercegovinu od strane wiliama cunga. Znaci da se kod njih bas trenira win cun. Lepo,nema sta,samo napred momci.

Na ovom snimku je pokojni Gwok Gai ,Grandmaster Pao Fa Lien Wing Chun-a koji je u trenutku snimanja ovog klipa imao 96 godina . Pao Fa Lien stil je jedan od najstarijih wing chun stilova koji se tokom vremena nije menjao , i predstavlja prozor u proslost koji pokazuje kako je od prilike izgledao originalni stil Wing Chun-a pre nesto manje od 200 godina ,iz koga vuku korene svi ostali Wing Chun stilovi koji se rade danas

Back