Wing Chun

bRu zLi
Bravo bRu zLi. Ja sam odma rekao da je to moj drug Jovan Vuca i Gold Ninja i ovaj Brus Li. Vucu poznajem dobro i poznat mi je njegov fazon izrazavanja, omalovazavanja i vredjanjaa to se ponavlja kod sve trojice. Kakva ispala. Brus Li kao trenira Krav magu a o wing chunu zna sve i ne skida se sa foruma! Kakvo raskrinkavanje!
Pa sta je sad ovo???????
DA covek prosto ne poveruje....
Dejan Lazic ( WyattEarp) na ccelu sa brus li-jem,tj.bRu zLi-jem je otkrio strasnog Vucu.:per:
Ok. Ako vam je takoo lakse,bicemo mi svi on.:super:
ahahahahahahahhahahahahahhahahaahhahahahaha:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Pa imas ovaj novi film sa Robert Dauni Jr. On glumi Šerlok Holmsa a u filmu ima scena sa Wing Chunom. Robert vezba i privatno kod grandmastera William Cheunga vec nekoliko godina.

bRu zLi
Bravo bRu zLi. Ja sam odma rekao da je to moj drug Jovan Vuca i Gold Ninja i ovaj Brus Li. Vucu poznajem dobro i poznat mi je njegov fazon izrazavanja, omalovazavanja i vredjanjaa to se ponavlja kod sve trojice. Kakva ispala. Brus Li kao trenira Krav magu a o wing chunu zna sve i ne skida se sa foruma! Kakvo raskrinkavanje!

Hvala:hvala:
Pa to je ocigledno,kao i ostalo - zakon ociglednosti........
U lazi su kratke noge kad tad se otkrije........Jedno vreme sam i ja imao dupli profil (ne ovde na BV) jer nisam znao da to ne sme hteo sam da za svaki podforum da imam po jedan profil i koliko god sam pazio,nema na kraju se zayebes i sam se otkrijes....pogotovo kad te neko dovede u stanje afekta.....tad se kognitivne funkcije umanjuju a svest suzava......

Ako imas jos nekog za raskrinkavanje kazi....bas je zabavno igrati se Serloka Holmsa....:super:

Danas je u Sremskoj Mitrovici odrzan Chi sao seminar koji je vodio Si Fu Nenad Koviljac, zaista odlicne stvari su radjene. Primena Chum Kiu forme u drilovima, izlazima iz drilova i naravno u Chi Sao-u!. Zaista je bilo steta propustiti ovako nesto.Mnogo znanja u 4 sata. Eto samo da podelim utiske sa vama! Bice toga jos u mnogo vecim kolicinama. Zaista je dobra stvar tematski seminar gde se radi samo primena jednog bloka na 100 realnih situacija. U zadnje vreme vecina seminara su miskovanog karaktera i mesa se sve i svasta, ali to je valjda od nedostatka znanja. Vidimo se na sledecem seminaru! poz iz NS-a

Pa napisah gore :) Odlicna stvar, kao i svaki Nesin seminar, ko je bio zna o cemu govorim. Bas puno tehnika i sve su se radile iz Chi Sao-a i Bon Sao drila, sa velikim brojem modifikacija na razlicite napade i kretanja. Na zalost nema nikoga ovde na forumu iz Nesinog kluba da posvedoci, ali eto ja sam bio pa mogu da svedocim... Pozzdravcina

Bio je moj klinac. Sta reci. Vratio se kuci odusevljen i pun price. Kaze da je bila puna sala, tridesetak ljudi. Odlicno da se omladina okuplja i trenira i da se druze na pravi nacin. Pozdrav za vas. Nadam se da ce neko slike postaviti a kaze mali da je bio i kamerman.

i ti kao instruktor si upravo napravio najvecu gresku...gde se sa devojkom radi mekano i nikako zato sto je zensko

Ne radi se o mekanom radu nego o tome da je ovo promo materijal pa ima malo teatralnog pracenja napada. Ona radi cvrsto i sa njom se radi kao i sa ostalim ucenicima i u ucenicama. Cvrsto i realno.
Moj prethodni post je malo saljivog karaktera bio i vise je aludirao na dzentmenski odnos ka dovojkama. Ova devojka je vec lav od polovne muskaraca koje znam. I naravno da nema diferenciranja u radu jer bi to bila klasicna polna diskriminacija. Daleko bilo...
Pozdrav!

Poslednja izmena:
Sjajan seminar kao i uvek sto smo navikli on Sifu Nese....

Prilozi

• DSC02360 modified modified.jpg
    DSC02360 modified modified.jpg
    24,3 KB · Pregleda: 22
  • DSC02362 modified modified.jpg
    DSC02362 modified modified.jpg
    28,6 KB · Pregleda: 21
  • janesaivan.jpg
    janesaivan.jpg
    27,4 KB · Pregleda: 26
Pozdrav svima, Freelanderu, Vaske78, Profo, evo nekoliko slika sa seminara. Uradili smo samo mali deo na seminaru pa se vidimo uskoro i u NS da nastavimo zapoceto. Istakao bi pocetnike koji su prvi put probali rolanje a do kraja seminara su radili kao da chi sao treniraju godinu dana. Uzarena atmosfera trajala je skoro 4 sata, neki su promenili i 3 majice sa zidova je curila voda. Niko nije posustao iako je tenzija bila konstantna. Jos jednom pozdrav svima.

Prilozi

• Chi sao stage 2010 ucesnici seminara.jpg
    Chi sao stage 2010 ucesnici seminara.jpg
    30,8 KB · Pregleda: 17
  • Rasa i Nesa1.jpg
    Rasa i Nesa1.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 12
  • Rasa i Nesa2.jpg
    Rasa i Nesa2.jpg
    18,1 KB · Pregleda: 13
  • Rasa i Nesa3.jpg
    Rasa i Nesa3.jpg