navedite par filmova u kojima se koristi wing chun, ali moderne produkcije, ili neke fighterske filmove, manje poznate ali kvakitetne.
"Ip man".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navedite par filmova u kojima se koristi wing chun, ali moderne produkcije, ili neke fighterske filmove, manje poznate ali kvakitetne.
Pa sta je sad ovo???????bRu zLi
Bravo bRu zLi. Ja sam odma rekao da je to moj drug Jovan Vuca i Gold Ninja i ovaj Brus Li. Vucu poznajem dobro i poznat mi je njegov fazon izrazavanja, omalovazavanja i vredjanjaa to se ponavlja kod sve trojice. Kakva ispala. Brus Li kao trenira Krav magu a o wing chunu zna sve i ne skida se sa foruma! Kakvo raskrinkavanje!
BANGKOK DANGEROUS Nicolas Cage je placeni ubica i vezba wing chun.
bRu zLi
Bravo bRu zLi. Ja sam odma rekao da je to moj drug Jovan Vuca i Gold Ninja i ovaj Brus Li. Vucu poznajem dobro i poznat mi je njegov fazon izrazavanja, omalovazavanja i vredjanjaa to se ponavlja kod sve trojice. Kakva ispala. Brus Li kao trenira Krav magu a o wing chunu zna sve i ne skida se sa foruma! Kakvo raskrinkavanje!
BANGKOK DANGEROUS Nicolas Cage je placeni ubica i vezba wing chun.
Prelijepo ostvarenje, odlican film, ko ga nije odglijedao, treba da to uradi."Ip man".
i ti kao instruktor si upravo napravio najvecu gresku...gde se sa devojkom radi mekano i nikako zato sto je zensko
Sjajan seminar kao i uvek sto smo navikli on Sifu Nese....
A neko je rekao da su vas svi napustili. Bas su ljudi .....! Kada ce biti taj seminar u Novom Sadu? Ne pise. Slike su lepe jel ima klipova?Sledeci seminar sa istom tematikom odrzacu u Novom Sadu. Pozdrav i vidimo se 14 feb. u nedelju, ocekuje se stotinjak vezbaca. Veliki pozdrav.
Reina jesi bila na seminaru? Pitam jer ne vidim ni jednu devojku na seminaru a ni tebe.BANGKOK DANGEROUS Nicolas Cage je placeni ubica i vezba wing chun.