Wing Chun

Nemojte se vređati, normalno diskutujte... Ne znam zašto morate da upotrebljavate takve izraze, i na takav način da napadate jedni drugi.

Poslednja izmena od moderatora:
Evo jednog vanrednog lika.

UUUUuuuu u pravu si.....Tommy je odlican - stvarno cenim njegov rad........Ma super je jednom recju - radi brzo,jako efikasno,eksplozivno.........

:ok::ok::ok::ok::ok::ok:

A u cemu je tacno razlika izmedju WC i JKDa????
Evo jos nesto slicno:

p.s. obratite paznju na prvi komentar ahahaha

raswakeup (3 days ago) Show Hide
Reply
thmx Tommy is the Best / oh my God / Tommy is the best / I have sexual fantasies about Tommy / Tommy is the Best / oh my God how can anyone not think Tommy is amazing / Tommy is the best / Bruce Lee's stuff from 35+ years ago is the best for self defence today / Tommy is the best / I have photos of Tommy al lover my bedroom - OK THMX WE GET THE POINT WITH WHAT YOU ARE SAYING ESPECIALLY AS YOU KEEP SAYING SAME THINGS, GIVE IT A REST NOW PLEASE!!!!

STWC FBIH
http://wingchunsavez.blogger.ba/arhiva/2010/01/30/2421888

Wing Chun kao vještinu može izučavati svako ko ima želju, samostalno, u sklopu neformalne grupe, u Registrovanim Udruženjima, klubovima i sl. Međutim ukoliko želite ozbiljno da se posvetite Wing Chun-u, veoma je važan LEGITIMITET vašeg kluba-saveza. Dugo vremena po Balkanskim net forumima vode se rasprave o tome ko je predstavnik ove vještine, a ko ne!!? U relativno kratkim crtama objasnit ćemo suštinu: Naime linija Grandmastera William Cheunga na području tadašnje Yugoslavije datira od 80-tih godina. Javljali su se prvi klubovi, organizovali seminari, Javne prezentacije i sl. Tradicionalni Wing Chun je tada naročito u Srbiji i Vojvodini zasjenio modifikovanu varijantu Kung fu Ving Tchun stila...vremenom su stasavali mladi i perspektivni praktičari, praktičari koji su obećevali!!!...Period koji je u fokusu pažnje je period od 2000. godine pa na ovamo, kada je Grandmaster William Cheung koji je prvi čovjek Svjetske Wing Chun Asocijacije sa sjedištem u Melburnu odlučio da njegovu vještinu vodi njegov najbolji učenik na našim prostorima Predrag Koviljac. Kako to obično biva, neki se nisu slagali sa takvom odlukom pa su počeli sa zasebnim aktivnostima, drugi su nastavili raditi i učestvovati u aktivnostima, sa trećima je prekinuta saradnja (razloga ima dosta, od lošeg kvaliteta do nelegalnih radnji). Danas na široj regiji Balkana egzistira Balkanska Wing Chun Asocijacija koja je legitimna i predstavlja Wing Chun Kung Fu liniju Grandmastera William Cheunga, u sastavu Asocijacije ulaze Srbija, Bosna i Hercegovina (STWC FBIH), Makedonija, Mađarska, Slovenija i kao zasebna jedinica Svicarska. Unija ima svoja tijela i predstavnike, nadležna je za organizaciju i sprovođenje svih aktivnosti Svjetske Wing Chun Asocijacije. Od svih nelegalnih diploma koje dijele po klubovima unutar ne pripadajućih saveza jasno je samo jedna stvar: ukoliko se bavite Tradicionalnim Wing Chunom po liniji GM William Cheunga ispravna je samo jedna diploma, na njoj je verifikacija Grandmastera i Prvog čovjeka Balkanskog Wing Chuna Mastera Predraga Koviljca!!! Postoje ljudi koji se predstavljaju da rade Tradicionalni Wing Chun po liniji Grandmastera a zapravo nisu članovi Balkanske Wing Chun Kung fu Asocijacije! Svi klubovi koji ulaze u Balkansku asocijaciju obezbijeđuju slobodan pristup kako treninzima tako i informacijama o legitimnosti. Ovaj osvrt ne bavi se detaljima i nema za cilj diskreditaciju bilo koga, već realnom situacijom i cilj je ljude informisati o PRAVOJ ADRESI i legalnim predstavanicima!!! Sportski pozdrav,

Ili lazes ti ili ovi iz Pozarevca. Samo sto ovi iz Pozarevca pricaju istu pricu stalno, a vi Mitrovcani ste menjali pricu vise puta . I vi napadate njih stalno, a oni vas ne diraju , pa me interesuje zasto . Jos kao se doda da su se zna cime se Koviljci bave stvar postaje mnogo jasnija

STWC FBIH

Wing Chun kao vještinu može izučavati svako ko ima želju, samostalno, u sklopu neformalne grupe, u Registrovanim Udruženjima, klubovima i sl. Međutim ukoliko želite ozbiljno da se posvetite Wing Chun-u, veoma je važan LEGITIMITET vašeg kluba-saveza. Dugo vremena po Balkanskim net forumima vode se rasprave o tome ko je predstavnik ove vještine, a ko ne!!? U relativno kratkim crtama objasnit ćemo suštinu: Naime linija Grandmastera William Cheunga na području tadašnje Yugoslavije datira od 80-tih godina. Javljali su se prvi klubovi, organizovali seminari, Javne prezentacije i sl. Tradicionalni Wing Chun je tada naročito u Srbiji i Vojvodini zasjenio modifikovanu varijantu Kung fu Ving Tchun stila...vremenom su stasavali mladi i perspektivni praktičari, praktičari koji su obećevali!!!...Period koji je u fokusu pažnje je period od 2000. godine pa na ovamo, kada je Grandmaster William Cheung koji je prvi čovjek Svjetske Wing Chun Asocijacije sa sjedištem u Melburnu odlučio da njegovu vještinu vodi njegov najbolji učenik na našim prostorima Predrag Koviljac. Kako to obično biva, neki se nisu slagali sa takvom odlukom pa su počeli sa zasebnim aktivnostima, drugi su nastavili raditi i učestvovati u aktivnostima, sa trećima je prekinuta saradnja (razloga ima dosta, od lošeg kvaliteta do nelegalnih radnji). Danas na široj regiji Balkana egzistira Balkanska Wing Chun Asocijacija koja je legitimna i predstavlja Wing Chun Kung Fu liniju Grandmastera William Cheunga, u sastavu Asocijacije ulaze Srbija, Bosna i Hercegovina (STWC FBIH), Makedonija, Mađarska, Slovenija i kao zasebna jedinica Svicarska. Unija ima svoja tijela i predstavnike, nadležna je za organizaciju i sprovođenje svih aktivnosti Svjetske Wing Chun Asocijacije. Od svih nelegalnih diploma koje dijele po klubovima unutar ne pripadajućih saveza jasno je samo jedna stvar: ukoliko se bavite Tradicionalnim Wing Chunom po liniji GM William Cheunga ispravna je samo jedna diploma, na njoj je verifikacija Grandmastera i Prvog čovjeka Balkanskog Wing Chuna Mastera Predraga Koviljca!!! Postoje ljudi koji se predstavljaju da rade Tradicionalni Wing Chun po liniji Grandmastera a zapravo nisu članovi Balkanske Wing Chun Kung fu Asocijacije! Svi klubovi koji ulaze u Balkansku asocijaciju obezbijeđuju slobodan pristup kako treninzima tako i informacijama o legitimnosti. Ovaj osvrt ne bavi se detaljima i nema za cilj diskreditaciju bilo koga, već realnom situacijom i cilj je ljude informisati o PRAVOJ ADRESI i legalnim predstavanicima!!! Sportski pozdrav,

Lepo je to sto radite, i drago mi je da se vestina trenira u jednom delu Bosne, cak sta vise prilicno sam zasluzan za to. Cudno je da kao klub koji je nastao u Bosni 2003, toliko znate o Wing chunu u Srbiji. Knjiga se cita od pocetka, ne od sredine. Bio sam zainteresovan "cinjenicama" koje ste naveli pa sam proverio na Cheungovom sajtu. Mozete li nam objasniti gde ste na ovom stablu http://www.cheungswingchun.ashop.com.au/UserFiles/150-Files/file//Family Tree.pdf i kako to da sam William nije upoznat sa vasim postojanjem. Ukoliko vam je tesko to da poverujete, pisite licno Cheungu. Da biste bili clan Cheungove privatne asocijacije( jedne id vise desetina hiljada u svetu), morate platiti clanarinu za pocetak. http://www.cheungswingchun.com/c/5408/1/membership.html Ne znam ko vas je doveo u toliku zabludu, bar sada sve mozete proverite. U cilju realnog informisanja javnosti, mozete li objaviti validna resenje bar 5 klubova u Srbiji, resenja tih famoznih saveza koje ste naveli, ili treba da vam verujemo na rec. Ceungova asocijacija nije clan ni jedne svetski priznate federacije.
Ko ne veruje, moze da ode na Cheungov sajt i vidi sta mu je potrebno da bi bio clan i ko su njegovi ucenici. Da li stvarno mislite da u Srbiji niko ne zna da cita.
Ovo ne znaci da ja licno nesto imam protiv Cheungovog Wing chuna, cak sta vise, pa ja Dejan i ja smo ga razvili po Srbiji, obucili toliko majstora.
Ne mogu da verujem da neko moze da iznese toliko neistina. Neobavestenost vas ne sprecava odgovornosti.
Inace linija W. Cheunga datira u bivsoj Jugi od 1985 kada su je moj ucitelj majstor B.Gabersek i B. Segvic doneli u SFRJ. prvog dolaska D. Cheunga u Srbiju 1988, Wiliamovih seminara i desetine godina do dela o kome pisete. P. Koviljac jeste predstavnik za Srbiju jis od kada smo mi raskinuli saradnju sa njim, tacnije od 1999, i to je jedino tacno sto ste napisali. Sve ostalo je toliko jednostavno proveriti. NEMOJTE DOVODITI LJUDE U ZABLUDU DA SU IM DIPLOME VALIDNE, DA SU PRIZNATI I SL, PA TO SVAKO MOZE PROVERITI, NA STRANU STO POSTOJI I KRIVICNA ODGOVORNOST. ZA POCETAK PISITE VI LICNO CEUNGU O SVOM STATUSU, PA NAM OBJAVITE REZULTAT.
Trenirajte, ostavite gluposti po strani, da ima zakona u ovoj zemlji ovakve stvari se ne bi desavale.Nemojte vi da nas ucite istoriji i legitimitetu.
Prosto pitanje za vas? Ako tenirate u karate klubu u priznatoj zemlji, registrovanom savezu, a ne placate clanarinu Funakosiju, da li ste validni, da li je to karate ili mozda strikanje. Nemojte da ste smesni. Sve vreme se pozivate na asocijaciju, a da ni sami niste clanovi.Pa mi smo vodili tu asocijaciju na prostorima bivse SFRJ i znamo pravila igre, ista su i danas, morate licno potpisati ugovor. Sve imate na Cheungovom sajtu.
Zamolio bih sve forumase, da se uzdrze ruznih reci i uvreda, ovo je najogavniji forum na kome sam bio. Wing chun je lepa vestina i ne zasluzuje to. Takodje bih jos jednom pozvao forumase da se u skladu sa istinskim vrednostima borilackih vestina predstave, kako ovo ne bi bilo prepucavanje sitnih dusa.
Veliki pozdrav.

Poslednja izmena:
Radojkovic.D opet kuvas corbu od mirodjije. Jel si ljubomoran sto i bosnu ne drzis pod sobom pa rovaris. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada stara je poslovica. Taj Cheungov sajt nije azuriran ko zna od kada. Verovatno ce i to biti uskoro. Koliko sam upoznat Cheung je i bio u Bosni i drzao seminar za njih. Vama ko nije sa vama odma ne valja i odma o legimitetu i gluposti a vi se predstavljate kao twc a to je cheungova organizacija ,TWC a niste kod njega. O cemu se tu radi? Koliko znam sad vam je Dejvid glavni a on je Shaolin wing chun, jel? Sto se ne zovete SWC?

Radojkovic.D opet kuvas corbu od mirodjije. Jel si ljubomoran sto i bosnu ne drzis pod sobom pa rovaris. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada stara je poslovica. Taj Cheungov sajt nije azuriran ko zna od kada. Verovatno ce i to biti uskoro. Koliko sam upoznat Cheung je i bio u Bosni i drzao seminar za njih. Vama ko nije sa vama odma ne valja i odma o legimitetu i gluposti a vi se predstavljate kao twc a to je cheungova organizacija ,TWC a niste kod njega. O cemu se tu radi? Koliko znam sad vam je Dejvid glavni a on je Shaolin wing chun, jel? Sto se ne zovete SWC?

POKUSAJ DA PROCITAS STA PISE. SVE JE LEPO OBJASNJENO. NA CHEUNGOVOM SAJTU JOS BOLJE. SAJT JE SKORO AZURIRAN JER SU NA STABLO UBACENI NOVI CHEUNGOVI MAJSTORI. A OD 2000 GODINE PA NA OVAMO, SAJT JE VEC NEKOLIKO PUTA PROMENIO IZGLED. OCITO JE DA SE SLABO POZNAJES OVU TEMATIKU. STA JE TU TOLIKO TESKO SHVATITI??? PRICAJMO O CINJENICNOM STANJU

Radoslave, da li je toliko tesko da se razumemo. Niko ne pobija da je Predrag, predstavnik za Srbiju, to je jasno. Ono sto nije jasno je sve ostalo i to niko nije demantovao.Objavite te registracije saveza, klubova i svima zacepite usta. Boze nema od skoro,to je dokaz da je skoro radjen sajt, godinama je bio tu.On jeste jedini licni ucenik Williama Cheuga iz bivse Jugoslavije i to svi dobro znamo, namerno naglasavam licni ucenik. William ne moze da mu oprosti sto je David bio u Srbiji, pa ga je skinuo sa sajta. On je bar bio na tom stablu, nemoguce da samo Srbe Cheung zaboravlja. Uostalom, ni to nije nikakav problem, dali ste toliko para, zasto vam je tesko da uplatite Cheungu i na taj nacin postanete legitimni, bar kad je on u pitanju. Nije neka velika cifra da je nemoguce odvojiti. Posle vam niko ne moze reci da niste legitimni clanovi. Moja opaska je da se sada predstavljate da jeste, a cam William to ne priznaje. Nismo deca. Ja sam morao da reagujem na onaj besmisleni post iz Bosne.Treba biti "genijalac" da se nesto onako napise. Koliko sam informisan taj decko je izbacen iz saveza BiH.

Poslednja izmena:
STWC FBIH

Vid sad i ovog!
Pa ti si covece u velikoooooooooooojjjjjjj zabludi!
Ajd skeniraj svoju clansku kartu i postavi je na ovaj forum,pa ti mozda i poverujemo da si u Cheungovoj asocijaciji.
Ako si zaista clan,moras to da posedujes,ali ako nemas clansku kartu,onda te je neko dobro zajebao i uverio da verujes u te gluposti.

Vid sad i ovog!
Pa ti si covece u velikoooooooooooojjjjjjj zabludi!
Ajd skeniraj svoju clansku kartu i postavi je na ovaj forum,pa ti mozda i poverujemo da si u Cheungovoj asocijaciji.
Ako si zaista clan,moras to da posedujes,ali ako nemas clansku kartu,onda te je neko dobro zajebao i uverio da verujes u te gluposti.

Ljudi pa niko ovde nije duzan nikom da se pravda da skenira da fotokopira da bi vama nesto pokazao i dokazao. Ja gledam sebe i ako hocu nesto da naucim idem na neki seminar. Ako se taj seminar placa a mene samo ta cinjenica zadrzi onda necu nauciti nista jer nisam na seminaru. Evo sada je uskoro JKD seminar koji ce da drzi WTPREDATOR i kostace 20e. To ce da bude odlicna stvar verujem i gledacu da se usresredim izmedju predavanja da stignem.
Nije mene briga da li je taj WTPREDATOR clan neke organizacije i asocijacije i bas me briga da li ima clansku kartu i jos manje me interesuje da je vidim, ali ako taj WTPREDATOR ima znanje i umece e to mi je bitno. Tako gledam sve majstore mada ih ima malo na ovim nasim prostorima. A ako neko stvarno zna i ume e onda mi nikako nije zao da platim da i ja naucim. JKD je prava stvar , skroz realno.

U organizaciji Saveza tradicionalnog Wing Chun stila FBiH dana 28.02. 2010. godine (nedjelja) u Živinicama će se održati polaganje Wing Chun rangova za regiju Tuzle. Dana 13.03.2010. godine (subota) polaganje rangova održat će se u Sarajevu. Verifikaciju zvanja ispred Svijetske i Balkanske Wing Chun Kung fu Asocijacije izvršit će Master Predrag Koviljac (Master level 6). Svim kandidatima želimo uspijeh i sportsku sreću!!!
http://wingchunsavez.blogger.ba/arhiva/2010/02/01/2423400

Prilozi

• wchun bih.jpg
    wchun bih.jpg
    7,5 KB · Pregleda: 3
Ljudi pa niko ovde nije duzan nikom da se pravda da skenira da fotokopira da bi vama nesto pokazao i dokazao. Ja gledam sebe i ako hocu nesto da naucim idem na neki seminar. Ako se taj seminar placa a mene samo ta cinjenica zadrzi onda necu nauciti nista jer nisam na seminaru. Evo sada je uskoro JKD seminar koji ce da drzi WTPREDATOR i kostace 20e. To ce da bude odlicna stvar verujem i gledacu da se usresredim izmedju predavanja da stignem.
Nije mene briga da li je taj WTPREDATOR clan neke organizacije i asocijacije i bas me briga da li ima clansku kartu i jos manje me interesuje da je vidim, ali ako taj WTPREDATOR ima znanje i umece e to mi je bitno. Tako gledam sve majstore mada ih ima malo na ovim nasim prostorima. A ako neko stvarno zna i ume e onda mi nikako nije zao da platim da i ja naucim. JKD je prava stvar , skroz realno.

Naravno da niko nije duzan da bilo sta nekom skenira i dokazuje. Ali je bitno da ima vestinu u rukama a ne da te uce nazovi majstori bez imalo iskustva. Napr. Majstor Galijas Goran iz Rume je los u wing chun-u ali ima iskustvo na ulici i zna da reaguje. Ponekad je to vaznije. Lose za njega je da zbog ovog prvog nikada nije mogao da odrzi klub u Rumi. No nije to bitno nego hocu da kazem da svi samo dokazujete nekakve kartice i diplome a nije to poenta vestine imati clansku karticu!

Naravno da niko nije duzan da bilo sta nekom skenira i dokazuje. Ali je bitno da ima vestinu u rukama a ne da te uce nazovi majstori bez imalo iskustva. Napr. Majstor Galijas Goran iz Rume je los u wing chun-u ali ima iskustvo na ulici i zna da reaguje. Ponekad je to vaznije. Lose za njega je da zbog ovog prvog nikada nije mogao da odrzi klub u Rumi. No nije to bitno nego hocu da kazem da svi samo dokazujete nekakve kartice i diplome a nije to poenta vestine imati clansku karticu!

Ali je poenta da se popljuju svi osim koviljaca . Sami ste rekli da ste jedini pravi , legitimni, itd. Sad kad vas ljudi napustaju zato sto lazete, vise nije bitno da se dokaze ta legitimnost,sad je bitno je znanje . Tvrdite jednu stvar, oni koji su vas napustili tvrde da lazete , pa budite dobri i to dokazite .Jedno skeniranje clanske karte i diplome, ako moze u boji, pa da se posalje Cheungu da on to vidi i potvrdi , jer me ne bi iznenadilo da nesto falsifikujete ,ne bi bilo prvi put

Pa cinjenica je da Koviljci rade najbolji i najcvrsci wing chun, a sto se tice nekog "napustanja" mene ne napusta niko, ja niti imam klub ni ucenike niti treniram. Koliko sam upoznat, od njih se odvojio se samo onaj momak iz Beograda i niko vise. Cak ste pisali da se svi odvajaju i tako nesto a i user Freelander vas je demantovao. Uostalom, ovde je casica nas koji ne treniramo i piskaramo a prave stvari se desavaju u sali za trening a ne u fotokopirnici i za racunarom. To je svima jasno.

Pa cinjenica je da Koviljci rade najbolji i najcvrsci wing chun, a sto se tice nekog "napustanja" mene ne napusta niko, ja niti imam klub ni ucenike niti treniram. Koliko sam upoznat, od njih se odvojio se samo onaj momak iz Beograda i niko vise. Cak ste pisali da se svi odvajaju i tako nesto a i user Freelander vas je demantovao. Uostalom, ovde je casica nas koji ne treniramo i piskaramo a prave stvari se desavaju u sali za trening a ne u fotokopirnici i za racunarom. To je svima jasno.

Cinjenica sa kojom su upoznati samo koviljci i njihovi poltroni. Cemu to vrdanje , ili ste clanovi te Cheungove organizacije ili niste, dajte dokaz , to je bar prosto. Ako ne lazete , treba vam dva minuta da to dokazete . Toliko ste pricali kako ste jedini pravi i legitimni, pa sad dokaz na sunce ,ako imate .A user Freelander , a bas je user , kao i svi iz SM, neka okaci svoju diplomu sa brojem i clansku kartu sa brojem, ako ih ima , pa da se proveri sa Cheungom da li ga ima evidnetiranog kao clana ili nema .Dosta je bilo laganja ,praznih prica i natezanja , dajte dokaze . A vidim da ti sad Gasa ne valja , a do skoro si se kleo u njega . I do skoro je znao taj vas WC a sad ga ne zna. pa mi nije jasno kako to. Jel mu Cheung poklonio diplomu ? A ako je poklonio njemu onda je poklonio i koviljcima , jer Gasa je bar duplo pametniji od oba koviljca , pa i vestinu moze bolje da savlada .I on je bolji covek i bolji majstor od svih nabedjenih majstora u Sremu , ma sta o njemu pricali . Toliko od mene, a vi ako imate dokaze , dajte , nemojte vise da lazete i da vrdate

Svasta, pa ja decko nisam ni u jednoj organizaciji a i da jesam ne bi mi palo na pamet da ti bilo sta pokazujem. Ko si ti? Sta si ti? Oni jesu i maju certifikate za to, to je normalno. Njih pitaj. U gasu se nisam nikad kleo, taman posla. Nekada sam trenirao u klubu gde je Gasa bio pomocni trener a Andjelko glavni trener ali ti to ne znas jer si tada bio mali ili se mozda nisi ni rodio. Taj isti Gasa je prevario za ogromne pare gro ljudi i trenutno se sudi za iste. Zivotna greska, lose poslovanje a onda spasavaj sta mozes bez obzira dali ces prodati drugove , kuma , i sve najblize. Dodjite u Rumu pa pitajte ko je Gasa , samo ce vam odmahnuti glavom i rukom!!!!!! Ja dobro znam. Toliko sto je on dobar covek a jos losiji u Wing chunu. Andjelko je bio autoritet ali opet nista posebno a onda je poceo da se bavi nekim okultizmom i da leci ljude bio energijom pa ga tuzili..........Ruma je to, Srbija je to. Ruma je mali Beograd. Srecan je ko podigne dete a da ga uporedo ne podizu i kriminalci. I na kraju sta uradi Gasa? Udje u klub koji je pokrenuo njegov saradnik Predrag i odrzi polaganje kada je ovaj bio odsutan u inostranstvu. Kakav je to obraz. Vise bih voleo da je bio posten i otvorio svoj klub pa da posaljem decu da treniraju a ovako bih morao da ih saljem u druge gradove. A Ruma pored Pozarevca nekad bila centar kung fu-a. Sta smo doziveli....

Svasta, pa ja decko nisam ni u jednoj organizaciji a i da jesam ne bi mi palo na pamet da ti bilo sta pokazujem. Ko si ti? Sta si ti? Oni jesu i maju certifikate za to, to je normalno. Njih pitaj. U gasu se nisam nikad kleo, taman posla. Nekada sam trenirao u klubu gde je Gasa bio pomocni trener a Andjelko glavni trener ali ti to ne znas jer si tada bio mali ili se mozda nisi ni rodio. Taj isti Gasa je prevario za ogromne pare gro ljudi i trenutno se sudi za iste. Zivotna greska, lose poslovanje a onda spasavaj sta mozes bez obzira dali ces prodati drugove , kuma , i sve najblize. Dodjite u Rumu pa pitajte ko je Gasa , samo ce vam odmahnuti glavom i rukom!!!!!! Ja dobro znam. Toliko sto je on dobar covek a jos losiji u Wing chunu. Andjelko je bio autoritet ali opet nista posebno a onda je poceo da se bavi nekim okultizmom i da leci ljude bio energijom pa ga tuzili..........Ruma je to, Srbija je to. Ruma je mali Beograd. Srecan je ko podigne dete a da ga uporedo ne podizu i kriminalci. I na kraju sta uradi Gasa? Udje u klub koji je pokrenuo njegov saradnik Predrag i odrzi polaganje kada je ovaj bio odsutan u inostranstvu. Kakav je to obraz. Vise bih voleo da je bio posten i otvorio svoj klub pa da posaljem decu da treniraju a ovako bih morao da ih saljem u druge gradove. A Ruma pored Pozarevca nekad bila centar kung fu-a. Sta smo doziveli....

Gasa ce da sazna sta pricas o njemu po forumima, imam utisak da ces morati neke stvari sa raspravis sa njim licno , a tako je i najbolje . Nije forum mesto za ovakve price

Back