Wing Chun

Gasa ce da sazna sta pricas o njemu po forumima, imam utisak da ces morati neke stvari sa raspravis sa njim licno , a tako je i najbolje . Nije forum mesto za ovakve price

Eto ti ga sad, poplasio sam se. Pa ja napisem sta mislim, A ti opanjkavas sve redom a sad "nije forum mesto za ovakve price" Neka upali racunar i nek procita slobodno. A i ti si opasan i zestok i pretis svima ali samo na forumu. Ja ne pretim nikom samo kazem kako jeste. Ja znam kakav je Gasa a ti idi kod njega kada ti je dobar ili ga vodi svojoj kuci.

Profo, ne smes da se predstavis, imas srece pa je Galijas veci covek i od tebe i od Koviljaca.Gospodin Radojkovic je sve objasnio. Ovaj forum je svratiste neukih i neobrazovanih individua, koji vestinu poznaju sa youtub-a, ili na filmu. Reci ime i prezime, kukavice, ili nemoj vise da degradiras vestinu.

Profo, ne smes da se predstavis...
Vidim i ti si se predstavio!
Nemojte me izazivati. Galijas je nula od coveka. Samo nekolicina ljudi koje znam su ostali kratki od Gase sto za robu, sto za novce a ima ih jos koji su osteceni. Nemoj da nabrajam. Ruma je mali Beograd ali je mala i sve se zna. Nemojte ga velicati kad nije za to. Verovatno ga i ne znate nego piskarate bezveze. Culi ste za njega na forumu. Za osudu je sto je on prevario svoje saradnike!

Poslednja izmena:
Nemojte me izazivati. Galijas je nula od coveka. Samo nekolicina ljudi koje znam su ostali kratki od Gase sto za robu, sto za novce a ima ih jos koji su osteceni. Nemoj da nabrajam. Ruma je mali Beograd ali je mala i sve se zna. Nemojte ga velicati kad nije za to. Verovatno ga i ne znate nego piskarate bezveze. Culi ste za njega na forumu. Za osudu je sto je on prevario svoje saradnike!
Auuuuuuuuu,koliko mozes biti ljubomoran na Galijasa!
Koga god da sam pitao iz Rume za njega,svi imaju samo najbolje misljenje,a za tebe svi znaju da si ti obicna nula od coveka,ti si nistavac i jadan si bedan,nemas pojma nista ni o wing chunu a kamoli o zivotu!
Bednije stvorenje na ovo forumu ne postoji,toliko zla i gluposti da moze da bude u jednom coveku,da ne poverujes!
A sta moderatori rade ne ovom forumu?
Izvredjas Gasu najstrasnije i nista,a do juce si mu cmar lizao,pogledaj svoje ranije postove.
Sada lizes isto to i Koviljcima,koji su sami sto puta za tebe rekli da si najobicniji ljigavac i lud covek,ali sta da se radi.
I ne lupetaj vise jer je Galijas za tebe Svetac.
Ti si toliko ljudi u zivotu prevario i slagao da ni sam nisi svestan. Cuo sam da si pokrao i svoje najbliznje,a to je greh.
Sram da te bude,matora drtino!

Profo, ne smes da se predstavis, imas srece pa je Galijas veci covek i od tebe i od Koviljaca.Gospodin Radojkovic je sve objasnio. Ovaj forum je svratiste neukih i neobrazovanih individua, koji vestinu poznaju sa youtub-a, ili na filmu. Reci ime i prezime, kukavice, ili nemoj vise da degradiras vestinu.

Koga god da sam pitao iz Rume za njega,svi imaju samo najbolje misljenje,a za tebe svi znaju da si ti obicna nula od coveka,ti si nistavac i jadan si bedan,nemas pojma nista ni o wing chunu a kamoli o zivotu!
Bednije stvorenje na ovo forumu ne postoji,toliko zla i gluposti da moze da bude u jednom coveku,da ne poverujes!
Izvredjas Gasu najstrasnije i nista,a do juce si mu cmar lizao,pogledaj svoje ranije postove.
Sada lizes isto to i Koviljcima,koji su sami sto puta za tebe rekli da si najobicniji ljigavac i lud covek,ali sta da se radi.
Ti si toliko ljudi u zivotu prevario i slagao da ni sam nisi svestan. Cuo sam da si pokrao i svoje najbliznje,a to je greh.

znate li zasto?

Pa cinjenica je da Koviljci rade najbolji i najcvrsci wing chun, a sto se tice nekog "napustanja" mene ne napusta niko, ja niti imam klub ni ucenike niti treniram. Koliko sam upoznat, od njih se odvojio se samo onaj momak iz Beograda i niko vise. Cak ste pisali da se svi odvajaju i tako nesto a i user Freelander vas je demantovao. Uostalom, ovde je casica nas koji ne treniramo i piskaramo a prave stvari se desavaju u sali za trening a ne u fotokopirnici i za racunarom. To je svima jasno.

Nisi dobro upoznat. Odvojio se momak koji se zove Rajko Pacarek,i sada je sekcija kluba iz Beograda. Na sajtu serbiawingchun stoji da je kod Predraga ali to nije istina. Moj drugar trenira kod Rajka i to mi je rekao. Ovo je proverena informacija ( ko ne veruje,neka pozove momka sam,ima na sajtu i telefon,tako ga je i moj drugar nasao )A znam da ima dosta ljudi koji su se odvojili od njih,ali stvarno ne bih da se mesam,bas me briga u cemu je problem.
Kod vas wingcungovaca samo prepucavanja,zato mi je i drago sto treniram KM.

Gold Ninja *** To su fakti, ljudi su prevareni i to debelo, Gasa je uvek bio na ivici a sada ju je presao. Navedi mi te osobe koje ga hvale, da se nasmejem. Sto se tice Koviljaca sam si rekao da ides da treniras kod jednog od njih pa si zapoceo temu ko je od njih bolji i sl. Bezveze, user *** WyattEarp kaze da si ti taj Jovan Vuca i da si se duplirao i u user*** Brus Li* ali on te poznaje, ja ne pa ne mogu reci. Premda bi rekao da se o cinicnoj i niskoj osobi radi koja je spremna na sve zarad svojg osobnog zadovoljstva i mentalne hrane! Mozda i treniras u BG pa si jednom video Gasu kad je tu dosao i odma ti je svetac. Cekaj da ga upoznas bolje. Taj "ubija" za pare, dedovinu je raz*ebo i sve prevario.

Predlazem da se profa u buduce izbegava u svakom kontekstu, to je neki matori podbadac koji uziva u frustraciji wing chun praktikanata, fokusirajte se na postavljanje zanimljivih stvari iz wing chuna: linkova, snimaka, sajtova, opreme i knjiga... Po mom misljenju tome bi ovaj forum trebao sluziti.Ne kao oslonac satisfakciji nekog matorog jarca.

Predlazem da se profa u buduce izbegava u svakom kontekstu, to je neki matori podbadac koji uziva u frustraciji wing chun praktikanata, fokusirajte se na postavljanje zanimljivih stvari iz wing chuna: linkova, snimaka, sajtova, opreme i knjiga... Po mom misljenju tome bi ovaj forum trebao sluziti.Ne kao oslonac satisfakciji nekog matorog jarca.
I ja predlazem!
Svaka cast!:hvala: :hvala: :hvala:
Taj profa je jadan,i bedan,i dosta vise o toj gnjidi od coveka!
Slazem se u svemu gore navedenom!

I ja predlazem!
Svaka cast!:hvala: :hvala: :hvala:
Taj profa je jadan,i bedan,i dosta vise o toj gnjidi od coveka!
Slazem se u svemu gore navedenom!

Ovu pezorativnu rec kao opis coveka upotrebljava samo Gold Ninja tj Si Muuu Vuca tako da sad izdao si se Brus Li......

A taman ljudi pomislili da si ti ja i ja ti i da ih ja vredjam......A verovatno si i singchun vitez...

Bas je zanimljivo da kad se neko zakaci Gold Ninjom odmah se jave i wcvitez i Brus Li i slicni (profili)

Hehe kako obozavam da provaljujem duple profile na Forumu Krstarica.....Na podforumu muzika provalio sam tranvestita psihopatu koji je imao ukupno 30 profila a sadaih ima samo 4-5.....

Brus li ako sam pogresio izvini ( a mogucnost greske je eventualno 5%)

na kraju krajeva to ces i dokazati svojom reakcijom na ovaj post mislim nema sta da odreagujes jer se ne odnosi na tebe....Ali i ako ne odreagujes nije ni to argument jer sad znas za foru hhahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sta se svi napali profu????????
Uvek mi zao kad njih 10 (profila) napadne jednog.....

I onda dodje 11. i kaze tako je vas 10. ste u pravu ovaj jedan nesto tvrdi on je sigurno budala.......
I eto ti ga argumentum ad hominem po broju napadaca/odbranilaca...........

Ljudska istorija je nepogresivo pokazala da je uvek jedan covek koji je tvrdio nesto malo cudno i nepozeljno a cuti ipak bio u pravu a ne glupa masa tj vecina......Dokazi od Isusa Hrista preko Sokrata pa do Galileja......Od toga da je zemlja ravna ploca pa do toga da je Galijas zaista mozda los covek (ako profa ima dokaze)..........Neki astronomi su i zivi spaljeni zbog svoje tvrdnje od strane crkve a vidim da ljudska civilizacija nije daleko odmakla tj jos nismo sasvim sisli sa drveta i prestali da samo jedemo banane cim i u danasnje vreme na profinu izjavu da je "zemlja okrugla" neki mu prete fizicki + ono kao kazi gnjido KAKO SE ZOVES I PREZIVAS a ne da pises pod nickom jer kad kazes kako se zoves i prezivas nacicemo ti adrsu stanovanja i docicemo ti na kucnu adresu da te bijemo????
Jel je zato neka hrabrost reci kako se zoves i prezivas na forumu???Kao ono plasis se da ti ne dodju ispred ulaznih vrata da te ne biju ovi sto se predstavili?????

Ovu pezorativnu rec kao opis coveka upotrebljava samo Gold Ninja tj Si Muuu Vuca tako da sad izdao si se Brus Li......

A taman ljudi pomislili da si ti ja i ja ti i da ih ja vredjam......A verovatno si i singchun vitez...

Bas je zanimljivo da kad se neko zakaci Gold Ninjom odmah se jave i wcvitez i Brus Li i slicni (profili)

Hehe kako obozavam da provaljujem duple profile na Forumu Krstarica.....Na podforumu muzika provalio sam tranvestita psihopatu koji je imao ukupno 30 profila a sadaih ima samo 4-5.....

E,stavrno si glup,nije valjda da stvarno misle da sam ti.
I da ti kazem nesto,**** te i Vuca i Ninja......
Ne bih me zacudilo da si ti ustvari profaa,a sto se tice gnjide od coveka,tu rec je napisao profa za gorana galijasa,pa sam je zato i stavio.

na kraju krajeva to ces i dokazati svojom reakcijom na ovaj post mislim nema sta da odreagujes jer se ne odnosi na tebe....Ali i ako ne odreagujes nije ni to argument jer sad znas za foru hhahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E,stavrno si glup,nije valjda da stvarno misle da sam ti.
I da ti kazem nesto,**** te i Vuca i Ninja......
Ne bih me zacudilo da si ti ustvari profaa,a sto se tice gnjide od coveka,tu rec je napisao profa za gorana galijasa,pa sam je zato i stavio.

Hm nesto ne razumem????
Jedan od vas nije u pravu sto znaci da je Profa u pravu u vezi od vas jednog tj jedan laze a profa govori istinu......

Ako se profa nije predstavio na forumu kako je ovaj mogao da ispita po Rumi za profu i svi su kao rekli najgore za njega i da nema pojma o WC i u zivoru nema pojma nista (pa cak i da zameni sijalicu - i to se racuna kao pojam u zivotu)
Koji to SVI znaju u Rumi da je profa obicna nula???Jel svi koji su sada zivi u Rumi tj svi od 0-150 godina,jel to bila neka anketa i utvrdjena je statisticka znacajnost tako sto su svi ali bukvalno svi zitelji Rume ispitani??????

A ako se profa predstavio i zna se ko je profa (pa se zato ovaj i mogao raspitati) onda gresi ovaj prvi koji nabedjuje profu da se nije predstavio i da se ne zna ko je to.....

Tako da slozite pricu kada optuzujete nekog.....

Cas se ne zna ko je profa i nije se predstavio a cas se zna ko je profa i ispitali ste SVE zitelje Rume i svi su rekli da je nula i nistarija.......

Ili ste vas dvojica isli kroz Rumu i pravili anketu Jel poznajete coveka koji ima pseudonim PROFA i koji pise na Krstarica forumu i onda ispitaniku pokazete ovu njegovu slicicu tj avatar sa foruma?????????:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf:

I onda ispitanik (bab deda malo dete,trudna zena,student i sl uzrastne kategorije) kaze Aaaaaaa znam ja njega poznat mi taj avatar i nick to je jedna nula od coveka i najveca nistarija..........

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ovo je samo pokazatelj koliko ljudi umeju da pljuju neosnovano kompleksno i sujetno a ne koriste jednu veoma lepu nauku granu folozofije koja se zove logika.......pa su onda sami sebi ili jedni drugima (a tvrde isto) kontradiktorni.....

Ja sam i Vuca i Gasa i Ninja i Brus li i bRu zLi,i profa,........
Haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Kako neko ljudi mogu biti toliko glupavi???????????
Ahhahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahhha

Ovo je samo pokazatelj koliko ljudi umeju da pljuju neosnovano kompleksno i sujetno a ne koriste jednu veoma lepu nauku granu folozofije koja se zove logika.......pa su onda sami sebi ili jedni drugima (a tvrde isto) kontradiktorni....

Evo slucajno sam se ponovio....
P.S. Priznajem ja sam ustvari bRu zLI,
ahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ahahahaha a tako znaci Gold Ninja tj Si Muuu Jovane vuco.....Prepisujes moje delovepostova sto je veoooooma nekulturno i nevaspitano.............

I da pitao sam te u privatnoj poruci zasto ljudi misle da sam ja Brus Li tj ti i pitao sam te sta si to pricao kad tako misle A TI SAD OVDE KAO NAMERNO PRICAS DA SI I GOLD I VUCA STO I JESI i da namerno napominjes da si i BRU ZLI kako bi mi sto vise napakostio jer sam provalio ko si sve.....

Pa sad mislis kad vec provalio daj da mu napakostim.......

Ali ja NISAM TI
POD 1 - I LJUDI CE DA TI SE SMEJU ahahah
Pod 2 da ja i jesam ti (a nisam ) ima ljudi da ti se smeju opet jer pricas sam sa sobom aahahahahahahahahahahahahahahahaha

Znaci u svakom slucaju si sebe izje bao......

A na kraju krajeva mozes ti koliko hoces da lazes da si ja i da "na moj racun" vredjas ostale - vrlo lako se to moze dokazati po IP adresi ko je ko...........

Kao sto sam rekao da si kriv oglasices se u odredjenom stilu kao sto si i uradio
a ako nisi kriv neces nista uraditi

Jaoj zayebana ta mnooogo nauka psihoanaliza od Frojda,kako se bre sami prijavljujete i potvrdjujete......jednostavno ne mozete da odolite........Uvek nauka i njena teorija pobedi.....

Ja kazem evo sad ce da se javi krivac......I stvarno kao sto sam rekao on se neckao neckao ali na kraju ipak nije mogao da odoli i javlja se i kaze sasvim ocigledno - Ja samo da se javim da sam kriv........A posle kad to uradi onda se javlja i kaze nisam ja kriv sto je kontradiktorno.....

Ljudi ko je izabran za moda ovog podforuma sporta??????
Ja pitao supermoda nece da mi kaze.....
Kaze kao ceka se da pozeleni i postane mod......
Kao da kriju i cekaju da pozeleni Ratko Mladic pa ne smeju nikom da kazu ko je.....

Ko je pobedio u anketi????

Zahvaljujem se nekom (zaboravio kako se zove) jer je predlozio mene,ali samo da razocaram - nikako nece da izabrati mene vecina jer ako ja dodjem nema vise pljuvanja i lecenja komplexa samo banovi a to vecini ne odgovara.......Pa gde ce onda da se prazne da su jaci bolji tradicionalniji ispravniji nemodifikovaniji,uspesniji,primenljiviji itd......ako nece na forumu?????jer ocigledno to nisu u realnosti u tuci........

Jooooooooooooooj,pa tebi stavrno nije lako!
Ej,ajd nek bude ovako,neka budem ko god zelis da budem od ovih navedenih....
Jel ti sad lakse guz li?

Ovo isto primenjuje Gold Ninja i Jovan Vuca.....
Ahahahah a jel si se uvredio Gold Jovane Vuco jer sam napisao SI Muuu Jovan Vuca????

Joooj sto je ovo doooobro......provaljivati ahahahaha dajte ljudi zadajte nesto malo teze....

Ja sta da radim sto imam dobru moc zapazanja.......

Koliko se secam ja Brus Li profil nisam uvredio nikako samo profil Si Fu Jovan Vuca sa Muuu kada sam napisao prema tome ne razumem zasto me ti vredjas Brus Li i to sa izrazima koji koristi iskljucivo Gold i Vuca????

Znas koja je verovatnoca da dvoje razlicitih ljudi upotrebe isti izraz koji se ne koristi u kratkom vremenskom razmaku??????

Nikad

Ili da ponove ono gnjida u vezi sa profom isto????

Ma to ne bi mogli ni sijamski blizanci...

I da naravno posto sam utvrdio sada mogu vec reci 100% ko je ko ne preostaje ti nista drugo jer je istina ogoljena i ocigledna - ostaje ti samo argumentum ad hominem iliti napad da sagovornika vredjanjem a ne napad na njegovu teoriju............

Frojd je zakon........Na vas najbolje deluju njegove teorije i potvrdjuju se......

bRu zLi
Bravo bRu zLi. Ja sam odma rekao da je to moj drug Jovan Vuca i Gold Ninja i ovaj Brus Li. Vucu poznajem dobro i poznat mi je njegov fazon izrazavanja, omalovazavanja i vredjanjaa to se ponavlja kod sve trojice. Kakva ispala. Brus Li kao trenira Krav magu a o wing chunu zna sve i ne skida se sa foruma! Kakvo raskrinkavanje!

Back