Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
I ovde naravno, jer je svakako vezano za temu Wing Chun!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upoznajte se ponovo sa pravilnikom foruma , koji ste bili u obavezi da procitate pri registraciji , i da potvrdite da ste sa istim saglasni
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=012&id=390&lang=
Po pravilniku , bilo kakva vrsta ogasavanja i rekalmiranja je zabranjena . Naporom predhodnih moderatora administracija je odobrila posebne teme za najavae dogadjaja ( da napomene da ovoga nema da drugim podforumima) kao i temu "Bele Strane' gde se ostavljaju podaci o klubovima, mada je i to vid oglasavanja. Ako vam nesto nije jasno u vezi pravila , rada foruma ili imate promedbi na rad moderatora obratite se administraciji
CESTITAJ MU U RUBRICI ZA CESTITKE A NE OVDE. OVDE SE BAVIMO WING CHUNOM.
Ne radi se o mekanom radu nego o tome da je ovo promo materijal pa ima malo teatralnog pracenja napada. Ona radi cvrsto i sa njom se radi kao i sa ostalim ucenicima i u ucenicama. Cvrsto i realno.
Moj prethodni post je malo saljivog karaktera bio i vise je aludirao na dzentmenski odnos ka dovojkama. Ova devojka je vec lav od polovne muskaraca koje znam. I naravno da nema diferenciranja u radu jer bi to bila klasicna polna diskriminacija. Daleko bilo...
Pozdrav!
drugo, bash zbog takvog stava ljudi kao ti da su zhene slabe i nezashticene one imaju faktor iznenadjenja. tako da ako se zadesi situacija gde joj preti opasnost svakako je bolje ako zhena zna da se odbrani. pa makar i da shutne u medjunozhje ili pesnicom posred nosa pa da trchi kolko je noge nose ako nishta drugo.
Bill Jee u izvedbi Si Fu Predraga Koviljca
Jos jedan primer kako se radi wing chun nasem
savezu, u ovom slucaju to je jedan od tadasnjih ucenika Koviljac, sada majstor( nebitno ko je izvodi), koji je majstorirao u savezu. I dalje mi je nejasno sta se promenilo u ovoj formi od dana kada sam naucio Pedju do danas. Mislim da ovo govori vise od svega napisanog do sada.Izvodjac je tada imao 8 ucenicki rang..U pozadini se vide ucitelji.
Svako ima pravo na svoje misljenje , svako ima prava da sebe smatra najboljim , opravdano ili ne, i svako ima pravo da iznese svoje misljenje . Zelim samo da upozorim ucesnike rasprave da vode racuna o nacinu izrazavanja , i nacinu obracana sagovornicima , jer cu se striktno pridrzavati pravila foruma , i u skladu sa istima reagovati na svaki neprimeren sadrzaj .
Uz svo postovanje ne mislim tako Si Fu. Nacin rada Si Fu Predraga je dosta drugaciji od bilo kog vaseg ucenika. Pokreti manje vise su slicni, razliciti, ali nacin izvidjenja se dosta razlikuje. Inace forma koja je na snimku je pretpostavljam Gabersekova verzija ili se varam... Mi radimo danas prilicno drugacije a opet isto kao Cheung na snimku iz 84. I sami ste u knjizi pohvalili Predraga kao najbojeg vaseg ucenika, ali njegov rad je dosta napredovao i posle izlaska iz Saveza i vi to znate. Da ne bi prica otisla u pogresnom smeru, jer je dosta suvisne price ovde bilo, postavite neki snimak nekg vaseg Si Fu-a koji je u Savezu, pa ce verovatno svima biti jasnije. Ne pricam sta je dobro sta ne, samo da je dosta drugacije i da su Pedja i Nesa dali jednu drugu notu samom TWC-u koji rade, kao i svaki majstor naravno. Veliki pozdrav Si Fu!
Nisam ni mislio da se ti neces stvoriti kao neka utvara i poceti sa svoji glupostima....Zuti Care iako si moderator vidim da si postao, jako si pristrasan ka strani Mikicevog Saveza sto ne bi smelo da se desi. Koliko sam procitao niko nikog nije uvredio niti ista slagao, nisi bio tu u tom vremenu pa i ne znas to , tako da ako se nesto ne slaze sa tvojim i ubedjenjima tvojih prijatelja ne mora da znaci da je to laz. Niti poznajes Gaberseka niti Williama, svaka cast za Davida i to je ok. Svi znamo da treniras u tom Savezu i niko ti to ne osporava pa zato pusti ljude da pisu slobodno i ne budi pristrasan. I ne moras izmedju svakog posta da objavljujes o sankcijama itd. Ako se desi ti uvedi sankcije jer znamo vec da si ti mod. Ovo kazem prijateljski i nikoga ne vredjam pa se nadam da ova moja poruka nece biti obrisana.
Pozdrav iz Rume.