Wing Chun

Wing Chun Seminar, Sremska Mitrovica, Grandmaster William Cheung. 14. i 15.11.2009. godine.
Organizator seminara je Balkanska Wing Chun asocijacija-Master Koviljac Predrag.
Pozivamo sve zainteresirane sa područja Srbije ukoliko su zainteresirani za učešće da se prijave najkasnije do 10.11.2009. godine.
Prijave slati preko sajta www.serbiawingchun.com , sa naznakom za "seminar TWC-a".
Takođe za područje SRB prijave se mogu izvršiti u klubovima TWC-a.
Hvala puno na ovom obavestenju!
Svi su dobro dosli i ko god dodje,sigurno je da se nece pokajati!
Veliki pozdrav i vidimo se!:super: :super: :super: :super: :super:

Pozdrav Jovo, ali upravo sam upozoren od strane moderatora "Lacibg" da se reklamiram i da je zabranjeno reklaminranje, tako da nepoverujes!!! Svi zivi se reklamiraju na sve nacine, a cim se spomene seminar Grandmastera William Cheunga, prijavljuju nas moderatorima i ovi odma saspu paljbu i "ukore"! Ha,ha, pa nije ovo jedini forum. Nisam se javljao neko vreme ali vidim da se nista nije promenilo osim pristrasnosti koja se povecala! Pojedinci pljuju i vredjaju i nikom nista a cim objavim da ce biti seminar dobijem opomenu, strasno! Ha,ha smesno!!!
Seminar ce se svakako odrzati.
Pozdrav svima.

Pozdrav Jovo, ali upravo sam upozoren od strane moderatora "Lacibg" da se reklamiram i da je zabranjeno reklaminranje, tako da nepoverujes!!! Svi zivi se reklamiraju na sve nacine, a cim se spomene seminar Grandmastera William Cheunga, prijavljuju nas moderatorima i ovi odma saspu paljbu i "ukore"! Ha,ha, pa nije ovo jedini forum. Nisam se javljao neko vreme ali vidim da se nista nije promenilo osim pristrasnosti koja se povecala! Pojedinci pljuju i vredjaju i nikom nista a cim objavim da ce biti seminar dobijem opomenu, strasno! Ha,ha smesno!!!
Pozdrav svima.
Smesno i tuzno,na zalost!
Nemam reci za ovo!
Najbitnije je da se mi razumemo i naravno da ce seminar da se odrzi,to nece niko moci da spreci!
Ljubomora i zavist govore iz pojedinih,ali necemo time da se opterecujemo!
Veliki pozdrav!:ok:

Pozdrav svima.

@Lacibg je supermoderator, dakle moj nadredjeni. :) Znate i sami da postovanje iste poruke na vise tema nije dozvoljeno, sem u slucaju ": DEŠAVANJA,NAJAVE,IZVEŠTAJI" i "Adresar(bele strane)". Oko bilo kakvih nedoumica, problema, ideja i sl. slobodno mi se obratite na pp. Ja cu sa Lacijem da vidim u cemu je problem.Dogovoreno?

Sve je to ok, slazem se da ne treba da se reklamira na svim stranama, ali ovaj dogadjaj direktno dotice sve koji rade bilo koju verziju Wing Chun-a, tako da je vise obavestenje nego reklama. Sale uvek budu pune, cuje se to i bez ove reklame. Dolazak United ITF President, Master Michael Muleta, koliko sam video on je glavni za ITF, sigurno bi bio izreklamiran na podtemi taekwon do, zar ne? Ne uzmi mi za zlo ako sam promasio licnost ili verziju koju radite, ne razumem se u vasu organizaciju. Tako i mi reklamiramo dolazak najvece zive legende u vestini koju radimo.
Sve najbolje i ne uzmi moju primedbu za zlo. Poz

Sve je to ok, slazem se da ne treba da se reklamira na svim stranama, ali ovaj dogadjaj direktno dotice sve koji rade bilo koju verziju Wing Chun-a, tako da je vise obavestenje nego reklama. Sale uvek budu pune, cuje se to i bez ove reklame. Dolazak United ITF President, Master Michael Muleta, koliko sam video on je glavni za ITF, sigurno bi bio izreklamiran na podtemi taekwon do, zar ne? Ne uzmi mi za zlo ako sam promasio licnost ili verziju koju radite, ne razumem se u vasu organizaciju. Tako i mi reklamiramo dolazak najvece zive legende u vestini koju radimo.
Sve najbolje i ne uzmi moju primedbu za zlo. Poz
Nista ja nisam rekao. Supermod ne zna za nas interni dogovor pa je zato reagovao. Kontaktirao sam ga i razjasnili smo nesporazum. Koviljcu je ukinut kazneni poen koji je dobio zbog reklamiranja. Desio se nesporazum i u ime cele ekipe izvinjavam se na nelagodnosti.
P.S. Debelo si promasio ITF federaciju. :D Za tog lika nikad ni cuo nisam. www.itftkd.org je nasa federacija.
Eto i ja malo da spamujem, odem u offtopic i td. :D

Pozdrav svima!
Zanima me jedna stvar!
Cuo sam da polaganje u TWCKF-u,moze da drzi jedino si fu Predrag Koviljac,
jedini on u celoj Srbiji,Bosni,i tako dalje....
Jedino da on ima dozvolu od Williama Cheunga!
Sad me zanimaju i druga misljenja,i da li je ovo stvarno istina?

Pozdrav svima!
Zanima me jedna stvar!
Cuo sam da polaganje u TWCKF-u,moze da drzi jedino si fu Predrag Koviljac,
jedini on u celoj Srbiji,Bosni,i tako dalje....
Jedino da on ima dozvolu od Williama Cheunga!
Sad me zanimaju i druga misljenja,i da li je ovo stvarno istina?

Koliko je meni poznato a vidi se i na Cheungovom sajtu, sifu Koviljac Predrag je njegov predstavnik za Srbiju, zasto bi to bilo cudno.
Uostalom pitajte Cheunga na mail.
Pozdrav iz Rume.

Koliko je meni poznato a vidi se i na Cheungovom sajtu, sifu Koviljac Predrag je njegov predstavnik za Srbiju, zasto bi to bilo cudno.
Uostalom pitajte Cheunga na mail.
Pozdrav iz Rume.
Pa cudno mi je iz vise razloga!
Koliko ja znam svako ko ima svoju skolu,klub i sl...ako vec uci svoje ucenike,pa valjda moze i da im odrzi polaganje?????
Ja sam recimo trenirao aikido 4god. i moj trener je imao komisiju ali je on drzao polaganje za svoje ucenike,tj.nas,a tako je koliko znam u vecini sportova!
Sta ako je neko daleko,recimo,paracin,vranje,i sl.,znaci da ne moze da napreduje i polaze kod svog trenera?
Ja cenim i postujem svaciji rad,ali mi je ovo malo nelogicno?
Pozdrav za sve!

Pa dobro, razumem ja tebe, ali mislim da je tu Cheung zastitio sebe, tojest, kvalitet njegovog wing chuna, tako sto je samo pojedincima dao licencu da drze polaganja u koje je on siguran da rade wing chun kako treba. U suprotnom bi svako mogao da podeli diplome kao sto se sigurno negde i desava ali kao sto i sam kazes verodostojne su one sa licencom tojest priznate. Mislim da licenciu imaju Predrag i nenad koviljac, Galijas iz mog grada, Rume, i Grujic Igor iz Krusevca ali nisam siguran za njega. I Miki iz Nisa je polagao za deseti ispred Cheunga ali isto nisam siguran dali ima licencu. Razumes.

Mnogi koji su dosli do desetog stepena i do nekih majstorskih su Cheungu okrenuli ledja smislivsi navodno svoje sisteme borenja i samo promene jedno slovo u imenu i sada je to kao nesto drugo. Napr. Wing Chun=Weng Chun i slicno. U isto vreme su napravili zid od novog znanja koje je neiscrpno. Grandmaster imenuje svoje predstavnike koji zasluze licence znanjem, organizovanjem seminara, sirenjem klubova i slicno, i svima onima koji ga prate na njegovom putu. Za sada je to nekolicina, sigurno ce se to prosiriti. to ja tako vidim.
Pozdrav.

Mnogi koji su dosli do desetog stepena i do nekih majstorskih su Cheungu okrenuli ledja smislivsi navodno svoje sisteme borenja i samo promene jedno slovo u imenu i sada je to kao nesto drugo. Napr. Wing Chun=Weng Chun i slicno. U isto vreme su napravili zid od novog znanja koje je neiscrpno. Grandmaster imenuje svoje predstavnike koji zasluze licence znanjem, organizovanjem seminara, sirenjem klubova i slicno, i svima onima koji ga prate na njegovom putu. Za sada je to nekolicina, sigurno ce se to prosiriti. to ja tako vidim.
Pozdrav.
Ja mislim da je u tu u pitanju materijalna starna!
Zasto bi neko ko zaista zna za neki odredjeni rang morao da polaze kod jednog coveka?
P.S. Mislim da je ta diploma ili papir najmanje bitna,bitno je ono sta se zaista zna,barem ja tako mislim!
Nazalost,danasnji wing chun u mnogim sl.je materijalizovan,samo gledaju da nesto prodaju isl.
A sto se licence tice,ne razumem se,ali sam iz pouzdanih izvora cuo da samo si fu Predrag moze da drzi polaganja,cak ni nenad ne moze,a drzao je inace,a za ove ostale proverite!
Hvala i pozdrav!

To je tvoje misljenje. Ti treniras kod "SiFu" Jovana Vuce, jel? A dali je on sifu? Ili ima 5,6 ili 7 rang?
Nije bitno, covek ima volju i otvorio je klub u Bg, verovatno mu je njegov sifu Predrag pomogao u tome ako negresim. Svasta tu ima! A nisi se zapitao koliko je Predrag imao troskova da ispolaze sve te rangove, pa putovanja, pa skupljanje svih tih znanja!? Nije on to dobio za dzabe! Ti samo dodjes na trening i platis clanarinu i to polaganje, a ranije nije to bilo tako, nije bilo toliko prosireno, nije bilo youtube . Sada majstor postanes preko neta, Ha,ha,ha.osim toga treba da ti je veca cast da polazes kod Mastera koji je priznat u svetu i koga svi znaju nego kod neznam koga ma koliko i on bio dobar ali nikad kao ucitelj. Pa zar ne.
Pozdrav,

To je tvoje misljenje. Ti treniras kod "SiFu" Jovana Vuce, jel? A dali je on sifu? Ili ima 5,6 ili 7 rang?
Nije bitno, covek ima volju i otvorio je klub u Bg, verovatno mu je njegov sifu Predrag pomogao u tome ako negresim. Svasta tu ima! A nisi se zapitao koliko je Predrag imao troskova da ispolaze sve te rangove, pa putovanja, pa skupljanje svih tih znanja!? Nije on to dobio za dzabe! Ti samo dodjes na trening i platis clanarinu i to polaganje, a ranije nije to bilo tako, nije bilo toliko prosireno, nije bilo youtube . Sada majstor postanes preko neta, Ha,ha,ha.osim toga treba da ti je veca cast da polazes kod Mastera koji je priznat u svetu i koga svi znaju nego kod neznam koga ma koliko i on bio dobar ali nikad kao ucitelj. Pa zar ne.
Pozdrav,
Ja ne treniram ko Vuce,nisam trenutno ni u jednom klubu!
Trenirao sam kod Koviljaca nekada davno!
Uopste mi nije bitno kod koga cu da polazem,bitno mi je da naucim wing chun,a ne moram cak nigde ni polagati!
A to ko ima koji rang,nije moja stvar i necu da se mesam!
Najbolji treninzi su bili kod pedje i nese kad su zajedno radili,a jedno vreme uopste nisu saradjivali,ne znam zasto????
Inace,pre bih polagao kod Nese,ili Arsenija,nego da tom kosookom dajem pare! ( cast njemu na znanju,ali tu je bitna lova i nista vise)
Pogledaj njegov sajt pa tamo sve same prodaje koje cega!
A jel ti treniras wing chun uopste,posto nikad nisam za tebe cuo?????
Od ovih iz Rume sam cuo jedino za Zaka i Gasu! ( Gasi svaka cast)
Trenutno sam u bgu i najverovatnije da necu nigde ni pocinjati za sad,jer imam obaveza na faksu!
Poz .....

Pozdrav,
Bas me zanima otkud vama pravo da vi sudite da li sam ja si fu ili ne?
Mozda ste vidoviti ili slicno?
mozda sam i ja postao majstor preko neta?
Najvise mrzim kada ljudi donose zakljucke bez ikakvih dokaza!
A to da li sam ja si fu ili ne,mozete uvek da dodjete na trening i da se sami uverite u moje znanje i diplome!
I razjasnite mi malo racenicu koju ste naveli a koja glasi: SVASTA TU IMA?????:dontunderstand:
Bas me zanima sta tu svasta ima???
Ja malo bolje znam si fu Predraga od vas,tako da mislim da niste kompetentni da o tome sudite!!!

Bas me zanima otkud vama pravo da vi sudite da li sam ja si fu ili ne?
Mozda ste vidoviti ili slicno?
mozda sam i ja postao majstor preko neta?
Najvise mrzim kada ljudi donose zakljucke bez ikakvih dokaza!
A to da li sam ja si fu ili ne,mozete uvek da dodjete na trening i da se sami uverite u moje znanje i diplome!
I razjasnite mi malo racenicu koju ste naveli a koja glasi: SVASTA TU IMA?????:dontunderstand:
Bas me zanima sta tu svasta ima???
Ja malo bolje znam si fu Predraga od vas,tako da mislim da niste kompetentni da o tome sudite!!!

Nisi me dobro razumeo, ja nikako necu da sudim, zna se ko sudi. Ja sam samo pitao korisnika "Gold Ninja". Neznam sto te to pogadja ako si zaista SIFU? Tvog trenera Predraga pa i Nenada znam od pocetka devedesetih kad si ti bio mali. Bas sam te pohvalio na tvojoj stranici za klub, za trud i sve a ti me pogresno shvatas. Ja takodje se zalazem za TWC a nije sramota nemati 10 rang. Jednog dana bice to. Pa i Predrag je otvorio klub a nije imao nijedan rang.
Pozdrav iz Rume.

Koliko ja znam Vuca Jovan nije jos sifu ali blizu je. Druze samo bez ljutnje, bili smo skupa kada si bio ovdje u BIH na sifu Predragovom seminaru. Ni nasi treneri ovdje jos nemaju 10 level i nisu sifu ali drze klub i treninge.
Tai.

Jedan od plaata Kluba "Fist of Spirit" Novi Sad

Prilozi

• final final1111.jpg
    final final1111.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 19
Iz mojega ugla, Mislim da je ljudima bitno da vide sta treniraju. Ja sam se zalepio na veliki plakat na kome je pisalo K1, inace se klub zove "Vorstoss" to sam posle saznao, ali da sam to video velikim slovima verovatno bi prosao pored. Ovako sam video K1 i prisao da procitam.
M.

Nisi me dobro razumeo, ja nikako necu da sudim, zna se ko sudi. Ja sam samo pitao korisnika "Gold Ninja". Neznam sto te to pogadja ako si zaista SIFU? Tvog trenera Predraga pa i Nenada znam od pocetka devedesetih kad si ti bio mali. Bas sam te pohvalio na tvojoj stranici za klub, za trud i sve a ti me pogresno shvatas. Ja takodje se zalazem za TWC a nije sramota nemati 10 rang. Jednog dana bice to. Pa i Predrag je otvorio klub a nije imao nijedan rang.
Pozdrav iz Rume.

Sta???:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Kako neko moze da otvori klub a da nema nijedan rang????Jel ovo istina?
Jel postoje bre neki uslovi,neki zakoni u nasoj drzavi,ili svako moze da otvori bilo sta i da ga niko nista ne pita????
Ako je tako i ja bih rado otvorio neki klub u Nisu ili Krusevcu,klince do 15 god bih imao sta da naucim.......

Back