- Poruka
- 6.833
Evo i ja cu da uzmen ovaj post od jovan vuce i da uradim Copy/paste
IZVINJAVAM se svakome koga sam uvredio na ovaj ili onaj nacin!
Ne znam sta mi bi da se ponasam kao klinac!
Veliki pozdrav svima,i obecavam da se nece ponoviti!k
Ipak mislim da ponekad svi odreagujemo u "afektu" ali dobro ljudi smo ni smo bezosecajni marsovci ili ko oni iz filma Ekvilibrijum
I jos nesto : Ako neko nesto kaze da ne veruje ili da "za njega i njegovo poimanje " je to pomalo apsurdno nemojte odmah svi iz jednog "klana" da ga napadnete tipa E pa dodji ti na trening seminar daj adresu svoju i maticni broj i slicne stvari pa da ti "mi objasnimo" itd.
Svako ima pravo za neku tvrdnju to nije protivzakonito a i taj mozda ne tvrdi to namerno da bi nekog napao,uvredio ili sta ti vec znam.Vecina ljudi misli kad se kaze nesto sto nije u skladu sa njihovim ucenjem,uciteljem,trenerom itd da imas nesto protiv njih i da ih vredjas tipa vredjas moga trenera znaci - vredjas mene i slicno ili "vredjas Ceunga jer ne verujes da je besmrtan " pa vredjas sve nas koji smo pod njegovim savezom...To je lose zakljucivanje kao na primeru silogizma
Sve ribe su ziva bica
Covek je zivo bice
Covek je riba
Znaci obe premise su istinite i tacne i konkluzija je tacna ali nije istinita tako da....
Tako da ako se ne slazes sa nekim ne mora da znaci da ga ne postujes kao licnost...
Ja sve vas ipak na neki nacin postujem mnogo vise nego neke druge grupacije ljudi jer mi ipak svi imamo jednu zajednicku karakteristiku - Ljubav i strast prema borilackim vestinama,sportu,vezbanju,zdravom nacinu zivota....
A poceli smo da se ponasamo kao huligani bez osnova kulture i postojanja ljudskog dostojanstva i integriteta....A znate sta uce borilacke vestine sve....moral,postovanje,i sve ostalo...
I apelovao bih da ako se 2 osobe nadju u svadji kao npr kao jovan vuca i ja da ne ulecu ostali tipa gold ninja i slicni kad ih niko nije pitao za njihov komentar,a i ovo je forum za wing chun a ne ko je u pravu izmedju mene i jovan vuce ili bilo koje druge dvojice
Znaci to je najgore 2 se prepiru u 4 posta a posle neki padobranci podgrevaju vatru na 10 posta i posle tema u plamenu,a nikom to nije u interesu......
Lepo neko rece nekada ovde : Pa sta ce da pomisle neki ljudi koji ovde dodju da se informisu kad kazu aj da vidim sta je ova tema wing chun...I onda kad vide postove onda ce da kaze pa ovi ovde su svi manijaci i bolesnici ovo nikad necu da treniram.....I onda si fuovi ima da smanje posao i potencijalan broj kandidata za treniranje....
Pozdrav svima koji su tolerantni i kulturni cute i vezbaju a ne ubacuju se u vatru nekulturne rasprave

...1om prilikom kad dodjes u beograd idemo ti ,jova i ja ,na pice. tema : WING CHUN, a onda ,jova casti kad dodjemo u mitrovicupozdrav!

k
, a mozda je bolje da 1vo idemo u mitrovicu, pa onda u beograd...cuo sam da je kafa u mitrovici bolja
....sala...

er:

kraj vica....''i silazi jez sa cetke ,misleci da mu je riba''

,a mozda i jesam,jedino jos maticni broj da stavim?

pa da treniramo...

. a, da guramo napred...u to ne sumnjaj