Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
Pozdrav, naravno da mozes. Trening je u cetvrtak u 19:30, subota u 20h i pon je u 19:30h. Srednja saobracajna skola na Podbari. Vidimo se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e da sto se tice huen saa,slazem se u potpunosti da je uglavnom taj pokret nedovoljan da odradi posao pa se u realnosti kombinuje sa lao sao ili nekim kompleksnijim manevrema.
a da su forme sadrzale neke ne bas toliko logicne i istine pokrete to je tacno,pa cak verujem da sam video i jedan snimak Yip Mana kako radi vrlo cudan nozni sut u drugoj formi gde umesto da ide podizanje kolena pa ispaljivanje udarca ,on podize celu nogu gore odjedanput?! dakle to je borbeno suvise sporo te rizicno i na kraju krajeva totalno neifikasno al to je bio Yip man radio koji vazi za wing chun legendu. Na tim snimcima vidimo da mu je stav bio blizi stavu koji koristi Emil B. nego Wilijam C. mada nije bas ni jedno ni drugo... ;)
Tako da sto se tice formi mozda se to sve moze objasniti pricom da su forme nekad pravljene da zbune one sto ne treniraju ?!?! naravno i meni je to glupo objasnjenje al tesko mi je objasniti onaj Yipov sut kao nesto pametno :) (mislim objasniti samom sebi jer bih voleo da ga razumem bolje ako ima neku ideju).
i tako,napisite obavezno ako krenete negde da vezbate :)
pozdrav od PANTERA[/QUOTE]

To zavisi od samih ljudi. Neki nemaju postovanja ni uzivo, neki su licemerni pa pricaju sagovorniku ono sto misle da on zeli da cuje pa mu posle pricaju ko zna sta iza ledja. I slicno. Neko je kulturan i preko voki tokija i kad salje goluba pismonosu.Sve u svemu hocu da kazem da internet, klipovi i ostali nacini ovakvog tipa komunikacija izmedju ljidi su oslobodjeni jednog bitnog elementa u ljudskom ponasanju, a to je POSTOVANJE izmedju sagovornika.

Njlepše bih molio da se prokomentariše izvođenje formi, gospodina iz Jordana, dato na sl. linku:

Takođe bih voleo da čujem komentare o treniranju wing chun-a na vijetnamski način prikazanom na sledećim linkovima: