Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Freelander-u , to da te racunam u prijatelja , i da imam dobro misljenje o tvom radu i o tebi samom , to je tacno . Pogresio si kad si pomislio da mogu lako da podlegnem nekakvim uticajima , a i sam dobro znas da lako ne verujem ljudima , posebno ne ako ih povrsno poznajem , sto rece jedan moj rodjak -od kad sam sebe uhvatio u lazi , vise ne verujem nikom. Smatram da nisam neozbiljan, nemam potrebe a ni zelje da se ljudima obracam ili im radim stvari koje ce im naneti stetu , upravo suprotno , generalije tvog trenera , i tvog kluba se nalaze na sajtu ICU asocijacije , a tu je zato sto sam se ja pozitivno izrazio o njemu ,jer me predsednik asocijacije pitao za misljenje sa punim poverenjem ,zato sto nije imao pojma o kome se radi , a tada je vec uveliko bila podignuta hajka na coveka koji je moj prijatelj , i garantujem da bi bilo ko drugi uradio suprotno . Kao sto rekoh , ja nicemu ne pristupam neozbiljno , i volim da imam informacije sa razlicitih strana , pa da onda donesem sud o necemu , koliko ce taj sud biti ispravan zavisi od validnosti informacija ,i ja nikada eksplicitno nisam tvrdio da sam potpuno u pravu za sve ovo sto sam izneo . Na zalost generalni utisak koji sam stekao slusajuci sve sto sam imao prilike da cujem ( a nemoj da sumanjs da imam poznanike u Mitrovici , i da se jesam raspitivo o klubu i treneru) , i prateci tok rasprave na forumu , je takav kakav jeste . Vise puta su razumni ljudi upozoravali da ovakva rasprava steti svima , ali na zalost nije bilo volje da se sve ovo prekine . Na kraju ,necu da dozvolim da se omalovazava rad coveka koga izuzetno cenim , i koji poseduje ogromno znanje iza koga stoji skoro 30 godina rada . Zao mi je sam morao da uopste usao u ovakvu vrstu rasprave , ali nisam vise mogao da stojim po strani. Kao sto sam rekao ranije , kljuc ove rasprave je u ruci tvoga trenera , dve njegove recenice , i ovo , oprosti na izrazu, sranje bi se zavrsilo , za izvesno vreme u svakom slucaju, Mikic se vec ogradio i vise ne ucestvuje na forumu . Na kraju , ako vec neko ne ceni nekoga ili je skeptican prema njegovom znanju i radu , neka to ne iznosi javno , jer tako nanosi stetu i sebi bar onoliko , koliko i drugoj strani , kako kazu Amerikanci , prljav ves se pere kod kuce , a moze se zamisliti sta ce ljudi da misle o svima nama kad procitaju sve sto je receno ovde.
.