Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Slazem se Igore , ovo jeste postala pljuvaonica , mada , ima to i svojih dobrih strana . Sada moze da se vidi kakav je ko . Ljudi ne shvartaju dve stvari . Prvo, kad raspravljaju o necemu , oni pre svega odaju sliku sebe kao licnosti , i na osnovu onga sto pisu , a jos vise na osnovu onoga kako pisu i kako se obracaju sagovornicima moze da se stekne prilcno tacna slika o karakternim osobina odredjene osobe. Meni neizmerno drago sto su neki ,koji inace retko ucestvuju na forumum, napisali par postova .
Druga stvar je da status i priznanje u odredjenoj oblasti dolaze kao posledica priznavnja kvaliteta i znanja od strane ljudi koji se bave istim poslom , nikako tako sto neko ide okolo prica :"Ja sam najbolji , ja sam najbolji ". Ako neko ima znanje i poseduje kvalitet , prizanje ce doci samo po sebi kao posledica dobrog rada , ako to ne postoji , ubedjivanje ne pomaze .
Druga stvar je da status i priznanje u odredjenoj oblasti dolaze kao posledica priznavnja kvaliteta i znanja od strane ljudi koji se bave istim poslom , nikako tako sto neko ide okolo prica :"Ja sam najbolji , ja sam najbolji ". Ako neko ima znanje i poseduje kvalitet , prizanje ce doci samo po sebi kao posledica dobrog rada , ako to ne postoji , ubedjivanje ne pomaze .