bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Poznata boljka SSD-ova je pregrevanje. Recimo moj m2 se greje i do 80 stepeni.I ne greje kao HDD.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznata boljka SSD-ova je pregrevanje. Recimo moj m2 se greje i do 80 stepeni.I ne greje kao HDD.
Pa oni i imaju toleranciju do 60 , 70c u heavy load-u.Poznata boljka SSD-ova je pregrevanje. Recimo moj m2 se greje i do 80 stepeni.
uz plocu koja se inace greje.Opali BF1 ili BF5 ili CrysisMeni ne prelazi 37 stepeni.kada unuci igraju igrice,maksimalno 40 stepeni.

Igraju oni neke pucacine i borbe.Nisu igrice bas naivne,ali SSD-ovi novi,za kasnije videcemo.Opali BF1 ili BF5 ili Crysis
Zaboravices na tih 40c brzo ...
Salim se ne daj to unicima da igraju , bolje su karte i slagalica.![]()
Pa ne zagrevaju se ssd-ovi mnogo..Igraju oni neke pucacine i borbe.Nisu igrice bas naivne,ali SSD-ovi novi,za kasnije videcemo.

To je bas hladno za SSD. Nego ovi m2 se bas greju.Meni ne prelazi 37 stepeni.kada unuci igraju igrice,maksimalno 40 stepeni.
Ne znam imam jos jedan koji je 2.5" pojma nemam koji je temp posto smart tumaci lifetime umesto temp.Pa oni i imaju toleranciju do 60 , 70c u heavy load-u.
To kod ssd-a klasicnog nema , naime ssd izmestis gde hoces a m2 mora u slotuz plocu koja se inace greje.
Ali to je jednostavno tako, m2 dizajn je užasan..a i realno mnogo su brzi od klasičnih ssd-ova( barem novije generacije)Ma da, ovaj patriot blaze, pu pu, da ga ne ureknem jeftin krsh, a radi mi od 2014. Crucial mx500 (taj m2 sto se greje ko lud) not so ;(
Što je manje 'privatnih' korisnika Windblowsa sa besplatnim antiovo anti ono programima, to je MANJE i zanimanje hakera na tome području! Juriš na Android govanca!Windows 10 vs Windows 7: Microsoft's newer OS is almost 'twice as secure'
The volume of malware seen on Windows 10 devices is far lower than on Windows 7 machines, according to one security firm.
https://www.zdnet.com/article/windows-10-vs-windows-7-microsofts-newer-os-is-almost-twice-as-secure/
![]()
Kako neće kada Windblowsi non-stop drljaju, mrljaju i prtljaju po disku iako samo sediš i buljiš u monitor dok nešto čitaš, gledaš i/ili razmišljaš o odgovoru na poštu, društvenu grupu itd!Poznata boljka SSD-ova je pregrevanje. Recimo moj m2 se greje i do 80 stepeni.

?? Meni je sve jasno! Win10 nije optimiziran u svakom pogledu i treba jaku mašinu da bi radio zadovoljavajuće. Prosečnom, priučenom korisniku treba običan GLUPI OS, a ne OS koji će upravljati nuklearnim elektranama koji u sebi sadrži i tzv. CRNU KUTIJU koja registruje sve aktivnosti svih korisnika, sve što je spojeno na mašinu, na koje se sve stranice išlo itd. Tako onda gomila i smeće, trebaš svako malo raditi razna čišćenja itd.fosilvaso, kao da živimo u paralelnim univerzumima. Ispisuješ stranice i stranice pljuvačine po W10 koja meni nema nikakvog smisla. Nisi mi jasan.

Pa najveci pljuvaci nečega su oni koji to i ne koristefosilvaso, kao da živimo u paralelnim univerzumima. Ispisuješ stranice i stranice pljuvačine po W10 koja meni nema nikakvog smisla. Nisi mi jasan.
fosilvaso,jednom moras kupiti i neki bolji i jaci komp.Dzaba je sve od nasih navika i sta mi volimo,kad IT napreduje iz sata u sat.?? Meni je sve jasno! Win10 nije optimiziran u svakom pogledu i treba jaku mašinu da bi radio zadovoljavajuće. Prosečnom, priučenom korisniku treba običan GLUPI OS, a ne OS koji će upravljati nuklearnim elektranama koji u sebi sadrži i tzv. CRNU KUTIJU koja registruje sve aktivnosti svih korisnika, sve što je spojeno na mašinu, na koje se sve stranice išlo itd. Tako onda gomila i smeće, trebaš svako malo raditi razna čišćenja itd.
Setimo se recimo stare Galaksije: Kada si je ugasio, brisano je i nestalo sve što si radio na njoj. Istina, zgodno je da mašina pamti neke 'nove' stvari ali su ga ovi danas PRETERALI u svakom pogledu.... i to još razvijaju i dalje dok im se ne razbije njuška!![]()
BINGO! Da valja, i mi bi to koristili!Pa najveci pljuvaci nečega su oni koji to i ne koriste![]()

A ko ste to vi ?BINGO! Da valja, i mi bi to koristili!![]()

Linux koristimo, a lovu MLATIMO na jadnicima koji koriste Windblowse! I naravno da nam je u interesu da je to što jednostavnije i brže! Time is MONEY!Pa sta onda trazite ovde pravdu .
Hahahahahaha.