Windows

• Začetnik teme Začetnik teme Meda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igraju oni neke pucacine i borbe.Nisu igrice bas naivne,ali SSD-ovi novi,za kasnije videcemo.
Pa ne zagrevaju se ssd-ovi mnogo..
Ako nisi pratio i druge su tu komponente kada se opterete ne ostaje ti cpu , gpu na 30c :lol:
Sve je to jedan brlog , kada se sve ukrsti , ipadne tu ozbiljna kuhinja , pecnica pogotovo leti.
Zato pominjem za ventilatore u kucistu ili otvorite stranicu .. ko kako voli.

Meni se ssd greje na oko 40c u load-u zato sto mu je i polozaj los ... ima fioku iza ploce na drugoj stari i ubacen je u case ... ploca se greje prenosi temperaturu na ssd ... Ne bi on prelazio 30c ovako.
Ali ni tih 40c nije kriticno.

Kao sto sam pokazao na slici.S preda je tackasti otvor kucista,sa strane,skoro polovina Rupicasti otvori i velika promaja.Pozadi isto dosta otvora da izlazi topao vazduh od grafike i procesora.Kad bude trebalo,nije problem staviti neki kuler,ali za sada ne treba.

Ma da, ovaj patriot blaze, pu pu, da ga ne ureknem jeftin krsh, a radi mi od 2014. Crucial mx500 (taj m2 sto se greje ko lud) not so ;(
Ali to je jednostavno tako, m2 dizajn je užasan..a i realno mnogo su brzi od klasičnih ssd-ova( barem novije generacije)
Greje se to blesavo, moduj mu neki kuler 😀

Poslednja izmena:
Windows 10 vs Windows 7: Microsoft's newer OS is almost 'twice as secure'
The volume of malware seen on Windows 10 devices is far lower than on Windows 7 machines, according to one security firm.

https://www.zdnet.com/article/windows-10-vs-windows-7-microsofts-newer-os-is-almost-twice-as-secure/
🙂
Što je manje 'privatnih' korisnika Windblowsa sa besplatnim antiovo anti ono programima, to je MANJE i zanimanje hakera na tome području! Juriš na Android govanca!

Usput: Malo sam se ovih dana igrao sa tom desetkom. Dobio sam utisak da prvih par dana radi KILAVO,, valjda dok sve ne posloži kako treba, svim 'nadležnim' organima ne prijavi i odradi špijunski posao postojanja nove mašine itd! Tako mi se ova zadnja svako malo 'zamrzava' jer neki klinac drlja po disku, ne da se ni ugasiti po 10-ak sekundi? Nije ni čudo da su mnogi razočarani kada pređu na desetku, a ona ih hebe u početku! :super:

fosilvaso, kao da živimo u paralelnim univerzumima. Ispisuješ stranice i stranice pljuvačine po W10 koja meni nema nikakvog smisla. Nisi mi jasan.
?? Meni je sve jasno! Win10 nije optimiziran u svakom pogledu i treba jaku mašinu da bi radio zadovoljavajuće. Prosečnom, priučenom korisniku treba običan GLUPI OS, a ne OS koji će upravljati nuklearnim elektranama koji u sebi sadrži i tzv. CRNU KUTIJU koja registruje sve aktivnosti svih korisnika, sve što je spojeno na mašinu, na koje se sve stranice išlo itd. Tako onda gomila i smeće, trebaš svako malo raditi razna čišćenja itd.

Setimo se recimo stare Galaksije: Kada si je ugasio, brisano je i nestalo sve što si radio na njoj. Istina, zgodno je da mašina pamti neke 'nove' stvari ali su ga ovi danas PRETERALI u svakom pogledu.... i to još razvijaju i dalje dok im se ne razbije njuška! :super:

?? Meni je sve jasno! Win10 nije optimiziran u svakom pogledu i treba jaku mašinu da bi radio zadovoljavajuće. Prosečnom, priučenom korisniku treba običan GLUPI OS, a ne OS koji će upravljati nuklearnim elektranama koji u sebi sadrži i tzv. CRNU KUTIJU koja registruje sve aktivnosti svih korisnika, sve što je spojeno na mašinu, na koje se sve stranice išlo itd. Tako onda gomila i smeće, trebaš svako malo raditi razna čišćenja itd.

Setimo se recimo stare Galaksije: Kada si je ugasio, brisano je i nestalo sve što si radio na njoj. Istina, zgodno je da mašina pamti neke 'nove' stvari ali su ga ovi danas PRETERALI u svakom pogledu.... i to još razvijaju i dalje dok im se ne razbije njuška! :super:
fosilvaso,jednom moras kupiti i neki bolji i jaci komp.Dzaba je sve od nasih navika i sta mi volimo,kad IT napreduje iz sata u sat.

A ko ste to vi ? :per:
Recimo ovi:
mint.png

Back