U TuneUp utilities 06 u opciji tuneup optimizer mi je dao tip da upgredujem XP pro u x64. Jel to samo update ili ceo windows? Sta mi preporucujete da radim? Da li je neko ovako nesto radio jer sam noob jos uvek pa da nezeznem nesto. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vectrav6:Što se tiće softwera za 64 b aplikaciju sve postoji ,jedino su problem driveri kao na primjer :canon nema drajvere, pa usb drajveri
Da.Athlon 64 2800. Podrezumeva se kad sam napisao da je detektovao.Jel imas 64-to bitnu masinu.. Ako imas opleti, a ako ne koja svrha??? Poz.
miroslav_joksimovic:Ma kakav bre upgrade!!! Instaliraj Linux operativni sistem pa ces tek onda shvatiti da imas bolji komp nego sto mislis. Stabilnost i uravnotezenost u radu ne moze da se poredi sa Windows-Smrad sistemom, ako ga uopste tako mogu i nazvati...(sistemom)
Probaj, neces se pokajati. Ovo ti je prijateljski savet a ti sad kako hoces. POZDRAV
Ok. Necu bolje nista da diram. Ovako sve radi dobro pa da ne bude posle....Ma kakav bre upgrade!!!....
nikodim:Ti si u totalnoj zabludi... googlaj malo, tek da vidis koliko gresis.![]()
vectrav6:Ti mi reci koji softwer ne radi, jer ja imam 64 bitni stroj i ono što sam ja isprobao sve radi. Ja nemam šta googlat jer sam isprobao i nebi pisao ono što nisam isprobao,Znaći ako nešto ne radi treba dati konkretne dokaze, a ne ti si u zabludi,googlaj itd.
DpD:Ok. Necu bolje nista da diram. Ovako sve radi dobro pa da ne bude posle....
LOL![]()
![]()
! Opet Linux vs. Win.
![]()
GZ:Ja i da posjedujem hardver ne bih jos se zezao sa tim jer mnogo je vise testera od mene sto bih ja bio da testira sve to.. A koliko se sjecam Vista izlazi tek krajem iduce godine, mada i sadasnji XP postoji za 64-to bitne masine ali ipak nedovoljno aplikacija za rad na takvim masinama.
GZ:I nema potrebe za prepucavanjem moj je bolji od tvog...
nikodim:Koliko je meni poznato, ne postoji ni jedan antivirus za 64bitni sistem, osim NOD-a, koji se skoro pojavio. Nisam siguran da 32bitne aplikacije rade na 64bitnoj masini, malo je nelogicno da to funkcionise, razmisli.To je ipak potpuno drugacija platforma, kako bi i na koji nacin resavala upite 32bitnog sistema i da sve to dobro funkcionise... ne znma, zaista. Ali meni to nimalo nije logicno... Osim toga, ne znam da je uradjeno mnogo korisnickih aplikacija za 64bitni sistem.
![]()
nikodim:Ipak ne radi sve... to je poenta price... ne oze sve ni da radi osim programa koji su optimizovani za takav procesor...
vectrav6:Napiši koji program ne radi
nikodim:Radi li Office bilo koja verzija, radi li Lime Wire... Mozillla Fire Fox 1.7...?