U TuneUp utilities 06 u opciji tuneup optimizer mi je dao tip da upgredujem XP pro u x64. Jel to samo update ili ceo windows? Sta mi preporucujete da radim? Da li je neko ovako nesto radio jer sam noob jos uvek pa da nezeznem nesto. 

vectrav6:Što se tiće softwera za 64 b aplikaciju sve postoji ,jedino su problem driveri kao na primjer :canon nema drajvere, pa usb drajveri
Da.Athlon 64 2800. Podrezumeva se kad sam napisao da je detektovao.Jel imas 64-to bitnu masinu.. Ako imas opleti, a ako ne koja svrha??? Poz.
miroslav_joksimovic:Ma kakav bre upgrade!!! Instaliraj Linux operativni sistem pa ces tek onda shvatiti da imas bolji komp nego sto mislis. Stabilnost i uravnotezenost u radu ne moze da se poredi sa Windows-Smrad sistemom, ako ga uopste tako mogu i nazvati...(sistemom)
Probaj, neces se pokajati. Ovo ti je prijateljski savet a ti sad kako hoces. POZDRAV
Ok. Necu bolje nista da diram. Ovako sve radi dobro pa da ne bude posle....Ma kakav bre upgrade!!!....
nikodim:Ti si u totalnoj zabludi... googlaj malo, tek da vidis koliko gresis.![]()
vectrav6:Ti mi reci koji softwer ne radi, jer ja imam 64 bitni stroj i ono što sam ja isprobao sve radi. Ja nemam šta googlat jer sam isprobao i nebi pisao ono što nisam isprobao,Znaći ako nešto ne radi treba dati konkretne dokaze, a ne ti si u zabludi,googlaj itd.
DpD:Ok. Necu bolje nista da diram. Ovako sve radi dobro pa da ne bude posle....
LOL![]()
![]()
! Opet Linux vs. Win.
![]()
GZ:Ja i da posjedujem hardver ne bih jos se zezao sa tim jer mnogo je vise testera od mene sto bih ja bio da testira sve to.. A koliko se sjecam Vista izlazi tek krajem iduce godine, mada i sadasnji XP postoji za 64-to bitne masine ali ipak nedovoljno aplikacija za rad na takvim masinama.
GZ:I nema potrebe za prepucavanjem moj je bolji od tvog...
nikodim:Koliko je meni poznato, ne postoji ni jedan antivirus za 64bitni sistem, osim NOD-a, koji se skoro pojavio. Nisam siguran da 32bitne aplikacije rade na 64bitnoj masini, malo je nelogicno da to funkcionise, razmisli.To je ipak potpuno drugacija platforma, kako bi i na koji nacin resavala upite 32bitnog sistema i da sve to dobro funkcionise... ne znma, zaista. Ali meni to nimalo nije logicno... Osim toga, ne znam da je uradjeno mnogo korisnickih aplikacija za 64bitni sistem.
![]()
nikodim:Ipak ne radi sve... to je poenta price... ne oze sve ni da radi osim programa koji su optimizovani za takav procesor...
vectrav6:Napiši koji program ne radi
nikodim:Radi li Office bilo koja verzija, radi li Lime Wire... Mozillla Fire Fox 1.7...?