Windows 7

Zdravo, Instalirao sam windows 7 kopiju naravno.. Radi mi sve normalno, ali ne radi mi grafika kada sam u igrici.. Naprimer cs, sve mi je u kockicama, ne mogu da promenim na 32 bita.. da li neko moze da mi pomogne?

Imam problem sa sticky notes, čitao sam malo o tome I našao sam da sve zatvorene samo potražiš preko search-a I to je to. Međutim, stickz se nalazi na taskbar-u I kad pređem mišem preko njega vide se zabilješke koje sam pisao, ali neće da otvori u novom prozoru. Na desni klik nudi pin/unpin, close, new window I sticky note. Naravno u stiker sam upisao neke šifre :lol:

instaliram novi sistem iskljucim windovs update a on satima nesto preuzima sa mreze i u negovim fajlovima se vidi da su preuzimali podatke u to vreme
dali neko zna sta on to preuzima i dali moze nekako da se kontrolise to preuzimanje
hvala

Molio bih te da navedes razloge za ovu tvrdnju,posto ja smatram da je windows 8 bolji OS od Win7...vec 8.1 je vrlo bagovito sranje..i njega treba procerati sa trzista..

U sustini W8 je nastao od W7:) Pogledaj samo Control Panel i jos mnostvo drugih stvari, sve isto kao kod 7. Kod 8 ne valja to sto nema startno dugme i sto je rascerupan malo po meni, u sustini je isto.

MOZE MALA POMOC?
Lap je HP G7000, jako lose radio, pun svega. Aj reko da srusim sistem. Uzmem sedmicu koju sam par dana ranije ubacio kod sebe u komp i krenem da udjem u bios i on mi trazi neku sifru, ako me razumete! Naravno ne znam je posto je komp od ko zna koga kupljen (cale kupovao) aj reko necu ga rusiti neka radi tako jos malo, kad posle restartovanja on mi trazi da stisnem neko dugme da bi bootovao sa cd-a reko super sad cu ga srusiti. medjutim kad sam formatirao particije on je digao sistem i kad je prvi put restartovao komp izbacio mi je gresku gde kaze (Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your Windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and click "Next."
3. Click "Repair your computer."
If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: \Windows\system32\winload.32
Status: 0xc000000f
Info: The selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt. )
I imam ENTER=Continue i ESC=Exit
Moze pomoc molim vas... Sta da radim?
E da i kad sam brisao particije, napravim C da mi bude 40 GB i ostane mi jos 70 GB za D, napravim i D i onda mi ostane 100 MB slobodno i to ne mogu da rasporedim niti da obrisem, i to mi bude sistem, a C i D mi budu primary... Sta da radim s tim? Jel to ima kakve veze!
Molim vas pomozite mi!
Unapred zahvalan!

MOZE MALA POMOC?
Lap je HP G7000, jako lose radio, pun svega. Aj reko da srusim sistem. Uzmem sedmicu koju sam par dana ranije ubacio kod sebe u komp i krenem da udjem u bios i on mi trazi neku sifru, ako me razumete! Naravno ne znam je posto je komp od ko zna koga kupljen (cale kupovao) aj reko necu ga rusiti neka radi tako jos malo, kad posle restartovanja on mi trazi da stisnem neko dugme da bi bootovao sa cd-a reko super sad cu ga srusiti. medjutim kad sam formatirao particije on je digao sistem i kad je prvi put restartovao komp izbacio mi je gresku gde kaze (Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your Windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings, and click "Next."
3. Click "Repair your computer."
If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: \Windows\system32\winload.32
Status: 0xc000000f
Info: The selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt. )
I imam ENTER=Continue i ESC=Exit
Moze pomoc molim vas... Sta da radim?
E da i kad sam brisao particije, napravim C da mi bude 40 GB i ostane mi jos 70 GB za D, napravim i D i onda mi ostane 100 MB slobodno i to ne mogu da rasporedim niti da obrisem, i to mi bude sistem, a C i D mi budu primary... Sta da radim s tim? Jel to ima kakve veze!
Molim vas pomozite mi!
Unapred zahvalan!

To i ne mozes rasporediti to sistem ostavlja. Otiso ti HDD. Proveri ga na lose sektore preko hirensa!

imam problem posto je nov komp i prvi put radim ovo..ne mogu da okacim sliku jer nece blutut.POkusacu objasniti
Nakon ukljucivanja pokazuje plavu sliku u gornjem uglu sat i datum i ostalo nevazno. DOle pise boot priority *opcije za dvd i hdd*. To je prvi meni Kad idem na boot meni udje u drugi meni.
Opcije na njemu su my favorites,main,monitor itd.Udjem u boot Postoji boot option 1 ,2 3, Stavim da mi dize sa prve opcije -dvd .Izlaz,save ,retartuje se i pita me da li f2 ili del .uzmem f2 vrati me opet na onaj prvi meni i tako ukrug .
Nadam se da je jasno sto napisah .Sta da radim kako krenuti u instalciju

Поздрав свима...Помоћ ми треба.
Инсталирана 7.-ца на јакој конфигурацији (да не набрајам) али се систем много споро покреће.
Оно што знам(програме при подизању система) искључио сам помоћу ccleaner... и није помогло.
Неко друго решење ?
Хвала

Back