Windows 7

jel backup onda treba da iznosi onoliko koliko je i realno zauzeto?
nisam hteo da instaliram dodatne programe,kad i ovaj radi posao,ali moguce da sam oznacio opciju da windows sam odluci sta da backup-uje,al mi opet nesto malo,sama instalacija je par GB a ne 2

Windows 7 SP1 je mnogo bolji od Windows XP SP3
jer se mnogo lakše uklanja šerifovska zvezdica a onda ponovo rade updateovi
Kod Windowsa XP SP3 je to mukotrpan proces, na svu sreću za Windows 7 korisnike su rešili ovaj problem bezbolnije
- - - - - - - - - -

Da ali za 32-bitni jer onaj 64-bitni ima problematičan update koji niakako da se implementira

Kod Windowsa XP SP3 je to mukotrpan proces, na svu sreću za Windows 7 korisnike su rešili ovaj problem bezbolnije
- - - - - - - - - -

Da ali za 32-bitni jer onaj 64-bitni ima problematičan update koji niakako da se implementira

a koji je to problematičnu update...

Nego, što nema onaj Tinker medju Win7 igricama?
Onaj robotić sa Viste?

250px-Microsoft_Tinker_Vista.png

a koji ti windows koristiš?

Šta se praviš blesav, pun internet tog 64bit KB-a na raznim forumima i nigde nema odgovora
Stajala skala od procesa updatea 16 sati pa ja isključio i instalirao 32-bitni

Ne pravim se ja blesav nego ja nemam nikakvih problema :lol::lol:

a koji Win koristim, pa zna se....

naravno sa svim update odnosno sa svim zakrpama...

Zato mi nije jasno o kakvom update pričate...:lol:

i još nešto, nemoj tako da razgovaraš, nisam ja sa tobom ovce čuvao po planini....

Prilozi

• Picture1.jpg
    Picture1.jpg
    27,4 KB · Pregleda: 2
  • Picture3.jpg
    Picture3.jpg
    70,6 KB · Pregleda: 2
  • DonaldText.png
    DonaldText.png
    23 KB · Pregleda: 3
- - - - - - - - - -

I sve ovo 1 je po tebi kategorizacija koja verzija je bolja od koje????? šro nisi oitao po forumima možda bi ti neko i objasnio za tu "šerifovsku zvezdicu"
e to je za tebe sreća
i ja još nisam naišao na problematičan update ni na 32ci ni na 64ci
a ako već imaš problem, iznesi ga javno, možda se nađe neko da ti reši. mslim vezano za OS ili računar.

Interesuje me par stvari. Prvo: Da li će mi se nešto obrisati sa hard diska D? Drugo: Da li postoje verzije koje nisu trial (a da su besplatne)? I treće: Da li će mi se nešto poremetiti u radu? Unapred hvala :D

Interesuje me par stvari. Prvo: Da li će mi se nešto obrisati sa hard diska D? Drugo: Da li postoje verzije koje nisu trial (a da su besplatne)? I treće: Da li će mi se nešto poremetiti u radu? Unapred hvala :D

1.Mozda hoce mozda nece...
2.Mozda postoje mozda ne...
3.Mozda hoce mozda nece...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

32-bitni i koristim mada sve manje i manje koristim windows...

Neznam dal smem da napisem ... ako ne , brisite :)
na lapu mi je Windovs 7 ... kako sam van zemlje , stalno mi iskace da nije original i ide mi na zivce
Kako da ubijem to obavestenje :vudu: jer mi svaki put zakoci dok ga ne sklonim

Neznam dal smem da napisem ... ako ne , brisite :)
na lapu mi je Windovs 7 ... kako sam van zemlje , stalno mi iskace da nije original i ide mi na zivce
Kako da ubijem to obavestenje :vudu: jer mi svaki put zakoci dok ga ne sklonim

Pokreneš RemoveWAT 2.2.6 restartuješ računar pa onda pokreneš Windows Loader 2.2.1. Sam se snađi za ove aktivatore ali sam ti dao smjernicu šta da tražiš...

Back