Windows 7

Add a Modern Touch to Windows 7

http://www.softpedia.com/reviews/windows/Windows-8-Transformation-Pack-Review-359952.shtml

Windows-8-Transformation-Pack-Review-2.png

Windows8TransformationPack_02large.png

Windows8TransformationPack_05large.png

Pre 10ak dana sam instalirao win7 na novom računaru. Pošto je bio nov radio sam formatiranje diska, pa tek onda instalaciju win.
Zbog nekih bagova, morao sam da reinstaliram windows, ali nikako nisam mogao da dođem do biosa (nije se pojavljivala opcija press f8 ili del for bios), pa sam instalirao preko my computer/ e: (dvd). Kad je počela instalacija, posle učitavanja pojavilo sve sve standardno, ali nisam imao opciju za formatiranje particije c.
Posle instalacije folder win old sam obrisao, i praktično bi trebalo da sam uspešno reinstalirao.
Moje pitanje je da li ima veze (budućih problema) što nisam formatirao particiju pre instalacije?
Hvala na odgovorima!

Explorer 11 uskoro i za Windows 7 korisnike

Zajedno sa Windowsom 8.1 Microsoft je izbacio i novu verziju Internet Explorera koja bi trebalo da bude znatno brža od svog prethodnika a izgleda da će on biti dostupan i za korisnike Windowsa 7.

201951821751cc4dae79953931669466_orig.jpg

Beta/AP Photo/Steven Senne, File​
Nova verzija Internet Explorera ne samo da je brža od prethodne verzije već je i znatno bolja za život baterije.

Iako je sam Microsoft objavio ovu infromaciju, kompanija ipak nije želela da podeli previše detalja.

Za sada se ne zna datum kada će Explorer biti dostupan korisnicima Windowsa 7, a Microsoft sigurno želi da prvo očara korisnike koji već sada poseduju najnoviju verziju Widnowsa.

Izvor

Mada ie 10 dosta doro radi na win 7 koristim ga mesecima i nisam primetio da baguje

Probaj da deinstaliras video player koji trenutno koristis i instaliraj ga ponovo (toplo preporucujem vlc player). Prilikom instalacije odaberi koje tipove fajla zelis da otvaras tim playerom.

Odeš u properties od igre pišu ti kategorije uđe ti u šortkut i piše ti:run this application for pa onda otkačiš onu kukicu i biraš na win xp service pack 2 ili 3

Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Forum Krstarice mobile app

Back