Windows 7

e ljudi jel moze win xp da se nadogradi na win vistu ili win 7 besplatno (msm nemojte da se smejete jer ne znam o tome nista zato i pitam vas na kraju krajeva)........nisam upucen u ta govna.....izvinte na izrazu :D ..........hvala........

e ljudi jel moze win xp da se nadogradi na win vistu ili win 7 besplatno (msm nemojte da se smejete jer ne znam o tome nista zato i pitam vas na kraju krajeva)........nisam upucen u ta govna.....izvinte na izrazu :D ..........hvala........

Pa ne smijem se ali je stvarno smiješno pitanje....Da si pitao da se Win 7 nadogradi na neki stariji program ali...

Ajde nek neko neznalici objasni razliku izmedju 32bit-ne i 64bin-ne verzije, sta se dobija jednom a sta drugom i da li se verzija bira u zavisnosti od masine ?? Pozdrav

ne znam koliko sam pogodila temu, ali mi treba odgovor na jedno pitanje.. :confused: na lap top racunaru sam par puta radila back up, ali mi to nije potrebno jer mi bezveze duplira hard disk pa me zanima da li smem da izbrisem ono sto je vec sacuvano u back up-u..

Da li je WIN 7 jos u test fazi, da li su mu otklonjene decje bolesti i da nije jos rano da se upusta u avanturu zvanu WIN 7 ? da li postoji WIN 7 na srpskom ? Mislim da Microsoft ako hoce pare u Srbiji treba da ponudi srpsku verziju programa. Koliko verzija WIN 7 trenutno ima i koja je najbolja za kucnu upotrebu i koja je cena te verzije ?

Sta mislite kada ce izaci Windows 7 Service Pack 1?
2vd46le.jpg

trebala bi mi pomoc oko ove 7
Moj jedini problem je sto nemogu da pokrenem linkove koji su mi poslati na skype ili na WLmessenger.
Ako me razumete sta sam hteo da kazem molio bi za pomoc.
Na xp samo pritisnem link i on automatski otvara IE ili sta god sa tim linkom. Kod druga koji je instalirao 7 sa istog cd-a ne postoji taj problem kao kod mene.
Hvala

25. oktobar 2010.
Windows 8 dolazi 2012. godine

Na blogu holandskog ogranka Microsofta tokom vikenda osvanulo je obaveštenje da kompanija radi na razvoju sledeće generacije svog operativnog sistema Windows.

Izvor: T-Portal

20357763444cc54d4d98bd6962393327_extreme.jpg

Photo: kiewic/Flickr

Tokom prošle nedelje navršila se godina dana od predstavljanja Windowsa 7, a u kompaniji već užurbano radi na razvoju novih verzija. Sudeći prema najavi Windows 8 na tržištu bi se trebao naći otprilike za dve godine.

Novi Windows između ostalog navodno će sadržavati Windows App Store, jedinstveno mesto preuzimanja aplikacija, prijavu u sistem preko prepoznavanja lica korisnika te znatno ubrzano dizanje samog sistema.

Izlazak Windowsa 8 na tržište uklapa se u Microsoftovu uobičajenu praksu predstavljanja novog operativnog sistema svake tri godine.

...............................

Većina i dalje na XP-u

Windows 7 uskoro navršava godinu dana, a 12 meseci nakon uspešnog starta skoro svi se slažu da je veliki korak nabolje u poređenju sa Vista operativnim sistemom.

19178231894cac301d8d7af816030946_orig.jpg

Međutim, uprkos tim dobrim ocenama većina Windows korisnika još uvek koristi XP. Broj korisnika XP-a, prema saznanjima do kojih su došle analitičke kompanije, u u stalnom je padu, ali to se dešava vrlo sporo.

U trenutku lansiranja Windowsa 7, čak 76% Windows korisnika je imalo XP operativni sistem. Izlaskom Sedmice ta brojka se smanjila samo za 10%, tako da i danas XP predstavlja ubedljivo najrasprostranjeniji Windows OS sa 66% korisnika.

Ipak, udeo Windowsa 7 u neprestanom je rastu, i to upravo na uštrb XP-a, koji je u semptebru zabeležio pad za 1% u odnosu na protekli mesec. Ukoliko se ovakav tempo nastavi, biće potrebno dosta vremena da XP prepusti svojih 50% sadašnjih korisnika.

U međuvremenu, Microsoft je objavio da je 22. oktobar poslednji termin isporuke računara sa Windows XP operativnim sistemom.

...........................

Back