- Poruka
- 11.257
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto sumljam na Adobe, ali bih proverio i drajvere za graficku, odnosno, pretpostavljam da si pustio Win da ti sam nadje drajvere, a ja ti preporucujem da odes na sajt proizvodjaca i da skines odgovarajuci drajver.
Не мора да значи да има инсталирану пиратску верзију, а зашто... > http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13667251&postcount=435Da ne bih otvarala novu temu nadam se da mogu i ovde da pitam...Moja drugarica ima izgleda instaliranu piratsku verziju win 7 (kolko sam ukapirala sa ostalih foruma) posto se zalila na problem restartovanja na svakih sat,sat i po...Da li neko zna da li moze to da se podesi?..Pokusale smo pri restartovanju f8,pa disaple restart itd,al i dalje?

Па на том плавом екрану пише (или бар сугерише) шта ми могао да буде узрок тог проблема.Da...Mislim pre nije,ali posto smo pri restartovanju stisle ono f8,pa disable bla bla,onda je pocelo to plavo?...jel to nesto ne valja?
Ja imam orignal i crrkava mi explorer svakih 15 min.
Mnogo je iritantno. Plus imam norton koji smara li smara, ne mogu da ga se otarasim
Mnogo je iritantno. Plus imam norton koji smara li smara, ne mogu da ga se otarasim
http://support.lexmark.com/index?page=content&id=OS3&locale=EN&userlocale=EN_UKGde da nadjem drajver za stampac Lexmark P910? [Win7 Ultimate]
Postoje drajveri za P915, koja je razlika izmedju ta dva modela i da li je uposte ima?
Ako ne uspes da nadjes drajver, skini program DriverEasy i pusti da ti skenira sistem, mozda ce ti on naci odgovarajuci drajver za stampac.

Tako ti i treba. 
Mnogo puta sam vidio komentare ne samo ovdje vec i na drugim forumima tipa:
"win7 je smece, krs, sranje... vracam se na xp".
Po meni win7 je extra vizuelno je bolji od xp, svidja mi se library opcija, novi windows explorer je odlican, sve je lakse naci, zatim taskbar je bolji, a kazu i da je win7 sigurniji i brzi, sam pronalazi drivere, itd.
Pa me zanima kakvi su vasi argumenti protiv win7, zasto je losiji, koja su vasa pozitivna/negativna iskustva?
Pozdrav....![]()