Windows 7

I ja isto sumljam na Adobe, ali bih proverio i drajvere za graficku, odnosno, pretpostavljam da si pustio Win da ti sam nadje drajvere, a ja ti preporucujem da odes na sajt proizvodjaca i da skines odgovarajuci drajver.

Da ne bih otvarala novu temu nadam se da mogu i ovde da pitam...Moja drugarica ima izgleda instaliranu piratsku verziju win 7 (kolko sam ukapirala sa ostalih foruma) posto se zalila na problem restartovanja na svakih sat,sat i po...Da li neko zna da li moze to da se podesi?..Pokusale smo pri restartovanju f8,pa disaple restart itd,al i dalje?

Da ne bih otvarala novu temu nadam se da mogu i ovde da pitam...Moja drugarica ima izgleda instaliranu piratsku verziju win 7 (kolko sam ukapirala sa ostalih foruma) posto se zalila na problem restartovanja na svakih sat,sat i po...Da li neko zna da li moze to da se podesi?..Pokusale smo pri restartovanju f8,pa disaple restart itd,al i dalje?
Не мора да значи да има инсталирану пиратску верзију, а зашто... > http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13667251&postcount=435

Па у мају инсталирано, а на оном линку лепо човек написао... "Od 1. Juna 2010.godine win7rc će se ponašati kao da je piratska verzija..." Толико је Win и радио = месец дана.

Значи, мора де се региструје.

Онда нека инсталира неку нормалну регистровану верзију и неће имати више тих проблема.

________
BTW. Јел јој можда пре тог рестартовања избаци макар на тренутак тзв. "плави екран" на коме "нешто пише"?

ljudi ima li neko problem sa win 7
od skoro je poceo da mi se ukopava komp iz cista mira,pocne da trokira i secka nekih 10 sekundi pa nastavi dalje normalno da se ponasa,obarao sam windows 5x i opet ista prica,nosio ga u servis kazu radi normalno,testirali komponente i sve je ok,a opet to radi,sta moze da bude uzrok tome?

Ako su u servisu testirane komponente i sve je u redu, onda je softerski problem. Mozda je problem u samom operativnom sistemu, da li ga jos neko koristi, isti taj koji je na tvom racunaru? Sta koristis od programa za odrzavanje sistema? Koju konfiguraciju imas?

Postoje drajveri za P915, koja je razlika izmedju ta dva modela i da li je uposte ima?

Ako ne uspes da nadjes drajver, skini program DriverEasy i pusti da ti skenira sistem, mozda ce ti on naci odgovarajuci drajver za stampac.

Mnogo puta sam vidio komentare ne samo ovdje vec i na drugim forumima tipa:
"win7 je smece, krs, sranje... vracam se na xp".
Po meni win7 je extra vizuelno je bolji od xp, svidja mi se library opcija, novi windows explorer je odlican, sve je lakse naci, zatim taskbar je bolji, a kazu i da je win7 sigurniji i brzi, sam pronalazi drivere, itd.
Pa me zanima kakvi su vasi argumenti protiv win7, zasto je losiji, koja su vasa pozitivna/negativna iskustva?
Pozdrav....:)

Mnogo puta sam vidio komentare ne samo ovdje vec i na drugim forumima tipa:
"win7 je smece, krs, sranje... vracam se na xp".
Po meni win7 je extra vizuelno je bolji od xp, svidja mi se library opcija, novi windows explorer je odlican, sve je lakse naci, zatim taskbar je bolji, a kazu i da je win7 sigurniji i brzi, sam pronalazi drivere, itd.
Pa me zanima kakvi su vasi argumenti protiv win7, zasto je losiji, koja su vasa pozitivna/negativna iskustva?
Pozdrav....:)

Ja imam win 7 ultimate na 32-bit i radi mi sve ok,nemam nikakva negativna iskustva,sem prvih 15 min dok se nisam ustosio :D Pricali su mi kao da ostanem na xp jer je on bolji za igrice i tako to,al ja ne vidim nikakvu razliku,tako da nemam nista protiv win 7.
Slazem se sa tobom da je win7 vizuelno bolji....

Back