Windows 7

Zasto kada promenim temu nemenja taskbar a pre je to radilo?
Sada mi je taskbar kao win98

Odgovor - hahaha ti si stavio temu windows classic zato ti je taskbar kao na windowsu 98 trebas samo da je promenis u windows 7 ili windows basic ako su to teme koje windows 7 ima po defaultu :)
windows 7 tema je dobra providna i odlicno dizajnirana ali ko ima malu konfiguraciju bolje je staviti windows basic radice brze. Pozzzz

Poslednja izmena od moderatora:
Толико позитивног о "7" сам овде прочитао, па сам морао да пробам ту седмицу, и одушеви сам се.

"7" знатно брже ради од ХР, у неким системским апликацијама, али у игрицама, мало дуже "отвара" 3D, а још ниједном није затрзала.

општи утисак ОК, разлог што ћу се вратити на ХР, немам потребе за оволико гламура, и недостаје ми "UP" тастер испод менија.

Verovatno internet proxy ili internet konekciju ili cak driver. Mislim da je moguce sacuvati driver ali proxy i konekciju ne, mada koliki je problem ici na "Napravi novu konekciju" ako imas modem o.o

Poslednja izmena:
Mislim da je i aplikacijama očigledno da rzlika između viste i sedmice ne postoji.

scxh6p.png

jel ovo moguce na Visti sam imao Score 5,9 a na sedmici 6.5 i to sam ponovio vise puta test
3179vnq.jpg
znaci Sedmica ubica ;) iz prilozenog se vidi da komponente i nisu neke svemirske

Poslednja izmena:
Koliko je vremena potrebno?
Zavisi. Meni treba oko sat vremena da snimim sistem, drajvere, skinem i insataliram programe i podesim prema svojim potrebama. A moze da traje i mnogo duze. ;)

Mada ja imam graficku od 1GB, bi li imao problema W7? Inace ne igram sad neke jake igrice, ponekad pikam Kanter i to je to :)
Verovatno mozes da snimis 7-icu. Jer zavisi od jacine procesora i rama.

Posto nisi nikad ranije instalirao sistem, pogledaj sledece teme:

odabir u BIOS-u uredjaj za boot-vanje

Instalacija Windows 7-ice

Meni jedan drug kaze da bi vjerovatno moglo bez problema.

I jos jedno pitanje, primjetio sam da ima nekih razlika u izgledu W7 (valjda :roll:), najvise mi se svidja ona blur verzija, ako znate na sta mislim.

Mozda bi i mogao da instaliras za sat vremena, ali za to je potreban specijalan alat, a to se zove WAIK. On predstavlja automatizovanu instalaciju windows-a i nekih pratecih programa, ali to je za naprednije korisnike.

Back