cvrlebg
Aktivan član
- Poruka
- 1.529
Dooobro, ondak. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zasto kada promenim temu nemenja taskbar a pre je to radilo?
Sada mi je taskbar kao win98

imam window7 već duže vrijeme međutim sad treba da uradim reinstalaciju pa me zanima kako mogu da cacuvam internet podesavanja i da li je to uopšte moguce, hvala

Jel je dosta 3gb rama za igrice kod windows 7 cuo sam da windows 7 bolje iskoristava Quad Core procesore nego xp da li je tacno ?
Imam laptop Dell Inspirion M5030 pa se dvoumim dali da instaliram x32 ili x64 bitnu verziju windows 7
Mozes 64-bitni da ubacis.
I kasnije će uvijek da razmišlja koje programe može instalirati a koje ne. Odnosno, može sve instalirati ali mora gledati koji je za 64-bitnu verziju...
Je li bih ja mogao (koji se slabo razumijem u kompjutere) da sam instaliram Windows 7 ili ipak da ga nosim kod majstora?
Je li bih ja mogao (koji se slabo razumijem u kompjutere) da sam instaliram Windows 7 ili ipak da ga nosim kod majstora?

Zavisi. Meni treba oko sat vremena da snimim sistem, drajvere, skinem i insataliram programe i podesim prema svojim potrebama. A moze da traje i mnogo duze.Koliko je vremena potrebno?
Verovatno mozes da snimis 7-icu. Jer zavisi od jacine procesora i rama.Mada ja imam graficku od 1GB, bi li imao problema W7? Inace ne igram sad neke jake igrice, ponekad pikam Kanter i to je to![]()
Zavisi. Meni treba oko sat vremena da snimim sistem, drajvere, skinem i insataliram programe i podesim prema svojim potrebama. A moze da traje i mnogo duze.![]()
Jesi li siguran da sve to možeš završiti za sat vremena???