Windows 7

196269-Somebody74

http://forum.krstarica.com/member.php/196269-Somebody74

Kupila sam racunar sa instaliranim WIN 7 home premium 32bit. Prodavci su mi rekli da treba da se registrujem ali ne znam gde i kako. Do sada sam koristila XP pa mi sve ovo malo cudno. Koliko sam primetila do sada ovde nema run opcije, a nema ni opcije find koje ima u XP. A mozda moj racunar niie u redu.

25. oktobar 2010.
Windows 8 dolazi 2012. godine

Na blogu holandskog ogranka Microsofta tokom vikenda osvanulo je obaveštenje da kompanija radi na razvoju sledeće generacije svog operativnog sistema Windows.

Izvor: T-Portal

Photo: kiewic/Flickr

Tokom prošle nedelje navršila se godina dana od predstavljanja Windowsa 7, a u kompaniji već užurbano radi na razvoju novih verzija. Sudeći prema najavi Windows 8 na tržištu bi se trebao naći otprilike za dve godine.

Novi Windows između ostalog navodno će sadržavati Windows App Store, jedinstveno mesto preuzimanja aplikacija, prijavu u sistem preko prepoznavanja lica korisnika te znatno ubrzano dizanje samog sistema.

Izlazak Windowsa 8 na tržište uklapa se u Microsoftovu uobičajenu praksu predstavljanja novog operativnog sistema svake tri godine.
Jedva čekam Beta verziju da je malo izganjam :)
Od alfa verzije sam video samo deliće zasada , tako da još nije kompletirana ni alfa :(
Dao bog da bude kao win7 u beta verziji bez bagova , ne da sam uživao koristeći je pune dve godine pre zvanične verzije :)

I ja sam ga juče apdejtovao i vidi da bolje radi APDEJTOVAN. Do sad nije bilo tako, ne znam šta da ti kažem.
Ja želim da širim pirateriju, ali ne znam kako.

Imam jedan problem, kada uplaim racunar, sistem se digne kako treba i onda klikom na "my computer", racunar se resetuje, i tako u krug, Da li je potrebna reinstalacija ili mislite da je nesto do maticne ploce?

I ja imam problem, ne na svom kompu već laptopu od prijateljice.Šta god klikneš otvara se windows media center , znači bilo šta klikneš,igricu, pokušam pokrenuti koji program opet otvara to glupo sranje.
Kako to ugasiti. Unaprijed hvala

I ja imam problem, ne na svom kompu već laptopu od prijateljice.Šta god klikneš otvara se windows media center , znači bilo šta klikneš,igricu, pokušam pokrenuti koji program opet otvara to glupo sranje.
Kako to ugasiti. Unaprijed hvala

Možemo mi o tome pisati vrlo dugo. To se odnese na servis pa oni vide u čemu je fol ili odradiš reinstalaciju windowsa.
Ovdje na forumu ima nekoliko tutorijala za reinstal windowsa, ako negdje zapne nađe se neko pametan pa ti pomogne.
Tvoj problem nam nije jasan, ako je riječ o visti ili sedmici desni klik na ikonu pa run as administrator.

zna li neko kako da se konektujem na javne wifi mreže? na ovom laptopu imam win7, a na prošlom sam imala XP i sa XP-om je super radilo, a sad sa 7 - ništa.
mogu da se povežem na moju wifi mrežu kući, ali sad u okolini ima puno javnih mreža pa bih pre njih da koristim kad su mi potrebne nego ovako da visim po ceo dan na netu.
ako ima neko neki predlog šta da uradim, bilo bi dobro :)
ja kontam da je možda problem do toga što su 'unsecured'. doduše, ja sam probala sa isključivanjem firewall-a ali ništa... i dalje se ne konektuje... pozzz...

Back