Somebody74
Poznat
- Poruka
- 7.985
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite kada ce izaci Windows 7 Service Pack 1?
![]()
mislim da nece,vec ce sve to ici kroz redovne update-ove

Jedva čekam Beta verziju da je malo izganjam25. oktobar 2010.
Windows 8 dolazi 2012. godine
Na blogu holandskog ogranka Microsofta tokom vikenda osvanulo je obaveštenje da kompanija radi na razvoju sledeće generacije svog operativnog sistema Windows.
Izvor: T-Portal
Photo: kiewic/Flickr
Tokom prošle nedelje navršila se godina dana od predstavljanja Windowsa 7, a u kompaniji već užurbano radi na razvoju novih verzija. Sudeći prema najavi Windows 8 na tržištu bi se trebao naći otprilike za dve godine.
Novi Windows između ostalog navodno će sadržavati Windows App Store, jedinstveno mesto preuzimanja aplikacija, prijavu u sistem preko prepoznavanja lica korisnika te znatno ubrzano dizanje samog sistema.
Izlazak Windowsa 8 na tržište uklapa se u Microsoftovu uobičajenu praksu predstavljanja novog operativnog sistema svake tri godine.

PKT neću da širim pirateriju , ali win 7 radi bez bagova i updejtovanJesi li i ti poletio apdejtovati windows. Ja vam kažem da bolje radi neapdejtovan.

I ja imam problem, ne na svom kompu već laptopu od prijateljice.Šta god klikneš otvara se windows media center , znači bilo šta klikneš,igricu, pokušam pokrenuti koji program opet otvara to glupo sranje.
Kako to ugasiti. Unaprijed hvala

Htjela gledati film i onda je klikala i šta treba i netreba. Kad je pitaš šta je sve klikala samo slegne ramenima i gleda te blagotelećim pogledomA sta je radila pa joj se to dogodilo?