Windows 7

Download SAA7130 TV Card - Video Capture Driver - Software Patch.
www.softwarepatch.com/.../saa7130-tv-card-.
sa ove strane sam skinuoinstalaciju slicna je kao i orgimal jedino sto sam dobio samo crn ekran.No to i nije tako lose posto sam u prvoj varijanti morao da drzim dva operativna sistema.posle se ispostavilo da i na 7 radi bez problema samo je u pitanju podesavanje.za danas mi je dosta sutra nastavljam.
hvala na pomoci

Имам само 1.43 гигабајта места на локал диск Ц , а инсталиране три или четири игре,без филмова,са нешто мало музике. Пре пар дана сам имао цела два гига,и од тад нисам ништа инсталирао ни скидао са нета,само сурфовао. Зна ли неко шта се дешава,шта ми пуни меморију?

Јесам релативно нов на седмици,имам је пар месеци само,али ово ми је скроз непознато.

Имам само 1.43 гигабајта места на локал диск Ц , а инсталиране три или четири игре,без филмова,са нешто мало музике. Пре пар дана сам имао цела два гига,и од тад нисам ништа инсталирао ни скидао са нета,само сурфовао. Зна ли неко шта се дешава,шта ми пуни меморију?

Јесам релативно нов на седмици,имам је пар месеци само,али ово ми је скроз непознато.
System restore ,temp files...

imam jos jedan problem sa w7 Iskljucen je update,ali on radi sam a ja nemogu da pronadem sta radi.Mislio sam da je u pitanju internet,ali on i posle iskljucenja modema nastavlja da radi po hardu.Probao sam da vidim sta radi od programa u task manager ali nijedan programneradi,a procesor je oko 20 posto opterecen.posle nekog vremena pao je na 0-1 posto.Moze li sa nekim programom ili na neki drugi nacin da se vidi sta i kako radi
hvala

Start>>u polje Search programs and files piši msconfig>>>StartUp i inčekiraj sve programe osim antivirusnog programa, potvrdi i restartuj računar.Druga stvar, kada klikneš na Task Menager normalno je da zauzeće procesora skoči na 20% pa da da padne na nulu...

Imam jos jedno pitanje .Koristim w7 igugl hrom kao pretrazivac.Ali veoma cesto me nerviraju iskacujuci prozori i preusmeravanja na drugu stranu(mada ja to nezelim).Tako mi se ponekad desi da instaliram program koi nisam uopste trazio.Engleski neznam i onda mi ovim preusmeravanjem lako ubace nepotrebni progran ili cak i stetan.Dali postoi mogucnost da se blokiraju iskacujuci prozori i preusmeravanja koja nisu trazena.
hvala

W7 na c particiji radi dobro sa svim programima pa bih sada da obrisem onaj na d particiji.Moze li jedno objasnjenje koi je najbolji nacin brisanja cele d strane.
Hvala

Start > u polje Seach program and files piši msconfig

U novom prozoru otvori karticu Boot..Biće izlistani operativni sistemi, a tvoj sistem koji želiš da zadržiš će imati oznaku "Curent OS;Default OS"
Sve što je ispod njega napisano obilježi i idi na Delete.
Restartuj računar i to je to...

Pozdrav ljudi ;)
Nisam bas puno u svetu kompjutera, pa se zato obracam za pomoc vama strucnjacima.. :worth: Naime, zeleo bih da oborim sistem (to bi odradio moj drug koji je znatno bolji u ovom domenu od mene). Trenutno imam "Windows XP Proffesional Version 2002" Razmishljam da ubacim Windows 7.. Ne mora to da bude neka najnovija verzija ili sta ti ja znam, moze biti i obicna verzija ;) E sada cuo sam iz NE pouzdanih informacija, da za ovaj Windows, moram imati veoma "jak" pc..Potreban mi je procesor sa 2jezgra ili kako vec..
Moje pitanje za vas je :
Da li je to tacno ? I da li ja smem instalirati Windows 7 na moj racunar, koji nosi ove karakteristike :
Graficka (ne znam koliko je sada bitna) : 256mb
Procesor : CPU 2.53GHz
RAM Memory-a : 1gb DDR1
Napajanje : cini mi se 500W
Nisam bas strucan, vi vidite sta vas jos interesuje od karakteristika (ako vam je to uopste potrebno), pa cu vam ja napisati.. :ok:
Unapred HVALA :bye:

@00MarkO00
kompjuter ti podrzava win7,neka instalira 32bitnu verziju

2j1sr3n.jpg

http://forum.krstarica.com/showthread.php/374009-Instalacija-Windows-7-ice

Klasičan Windows problem: izgubio sam Language bar u Taskbaru. I pošto nisam baš laik, a lako
sam rešavao isti problem u Win XP, pokušavao sam ovo: Control Panel - Region and Language -
Keyboards and Language - Change keyboards - Language bar i tu je bila odabrana opcija Docked
in the Taskbar, i čekirana opcija Show text labels on the language bar. Kod druga su iste opcije odabrane
na njegovom Win 7 i on ima jezički bar kod sata. Pokušao sam da čekiram redom i sve druge opcije,
ali bez tezultata. Inače, posle desnog klika na Taskbar pa Toolbars, imam Address, Links, Tablet, Desktop
i New Toolbars.
Kako se ovo rešava?

Klasičan Windows problem: izgubio sam Language bar u Taskbaru. I pošto nisam baš laik, a lako
sam rešavao isti problem u Win XP, pokušavao sam ovo: Control Panel - Region and Language -
Keyboards and Language - Change keyboards - Language bar i tu je bila odabrana opcija Docked
in the Taskbar, i čekirana opcija Show text labels on the language bar. Kod druga su iste opcije odabrane
na njegovom Win 7 i on ima jezički bar kod sata. Pokušao sam da čekiram redom i sve druge opcije,
ali bez tezultata. Inače, posle desnog klika na Taskbar pa Toolbars, imam Address, Links, Tablet, Desktop
i New Toolbars.
Kako se ovo rešava?

Isti postupak,samo se zadrzi kod "change keyboards" Idi na Add,dodaj koje pismo hoces da koristis,i videces ikonicu na taskbar-u.

Poslednja izmena:
Koristim priliku da razočaram sve one koji dan danas ne znaju tačnu razliku u ceni izmedju Windows 7 Home Premium i Windows 7 Ultimate,
ne zato što imaju para pa ih ne zanima kao Amerikanca, nego nabavili aktivatore, jel...
da nažalost Windows 7 Enterprise jeste mnogo bolji od Windows 7 Ultimate-ta al nije za soliste :D

Ajoj sujeto povredžena :D
Džabe dakle Ultimate :D

Back