gost 288176
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Da li može biti loša matična ploča.Mada ne vjerujem jer sam je kupio novu...Na njoj nema loših kondezatora.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ccccc.....
Teška šuplja kanta! 

Ccccc.....
![]()
Ebla te 7ca, još niste ukapirali da je 7ca zapostavljen OS iz određenih namera Microsofta?Teška šuplja kanta!
Ako želiš izgled kao što ima 7ca, onda instaliraj VISTA SP2, koja je veoma stabilna i kompatibilna sa hardwerima, i drajverima.![]()
Tvoj izbor.![]()
Ne zeki.Tako je....Najbolji sistem svih vremena..![]()

Instaliraj 32-bitnu 7-cu ako je već želiš. I nečeš imati tih problema.Skidao sam sa neta ( preko torrent-a ) 3 razlicita windowsa 7 naravno 64 bit i koristio sam ih kao trial.Ali mi opet javlja isti problem
Ima veze i velike vezice.Kakve veze ima sad to.....Kako može biti problem povezan sa 64bit windows

Ima veze i velike vezice.![]()
Neznam zašto si otvorio temu kad kontriraš i nama i sebi.![]()
32 bitni sistem ima takoreči potpunu podršku svih softwera, a ujedno ima samo 32bitni sistemski fajl, i veoma lako savladava sve zadatke.
У ствари, кад је Виндовс 7 у питању боље је урађена 64битна верзија од 32битне, обзиром да је у питању ултимејт верзија иста има подршку и за 32битне програме тако да исти без икаквих проблема раде на 64битниом систему.
Микрософт је са Виндовс 7 кренуо са већом промоцијом 64битних апликација па је више пажње посветио тој верзији 7ице.
Опет, уколико се има мање од 4Гб РАМ меморије нема потребе мучити машину са 64битном верзијом већ треба инсталирати 32битну верзију...
Tako i ja slično, kao i ti. Samo što koristim zadnje vreme Vistu umesto 7ce. I Linux distroe.Код мен се 64битна верзија показла далеко стабилнија и квалитетнија од 32 битне (уколико изузмемо недостатак ћириличног сучеља за 64битну верзију) - користио сам паралелно обе верзије.
Једино где је дошло до проблема јесте кад сам заменио матичну плочу и РАМ меморију посл чега се Виндовс 7 више није подигао већ мора реинсталација... (од тада на рачунару имам само једну до две Линукс дистрибуције ипак су далеко отпорније и стабилније).
Иначе, првенствено сам користио програме независних произвођача без пиратерије од којих је доста било управо 32битних верзија...

Skini OpenSUSE i pokreni but sa CD-a, odmah prilikom prikaza welkama, imaš komandu za test. Testiraj Hardver, pa češ znati na čemu si.Na mojoj prošloj matičnoj ploči ( Gigabyte GA - H61M DS2 ) je sve radilo ok....Sa istim ramom,HDD itd a sada na ovoj matičnoj ploči ASUS P8H61M LX3 PLUS R2.0 desava se to zamrzavanje sistema...Provjeravao sam event viewer ali samo mi pokaze gresku kernel power to je sto ga gasim na dugme ili uradim reset...Jer drugo nista ne funkcionise.Mislio sam da je do HDD i napajanja mjenjao sam to novo sam kupio ali opet nista.Onda sam pomislio da mi je do grafičke ( Nvidia GT8600 ) skidao sam zadnje drajvere za nju ali bezuspjesno.....Koristio sam integrisanu ( Intel HD2000 ) ALI BEZ USPJEHA.....Testirao sam memtest86+ vrtio sam par testova na svakoj kartici ali nije naslo greske.....Ponekad mi javi gresku u event viewer The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR1.
Mislio sam da je do SATA kablova kupio sam nove druge SATA kablove ali ne pomaže....Temperature su ok ne prelazi 48 stepeni u loadu........Flesovao sam i novi bios ( 1102 ) vracao na faricke postavke ali ni to nije pomoglo......HDD nema losih sektora provjerio sam preko HD Tune i HDD regenerator.....Rekli ste mi da probam sa 32 bit windows 7 ultimate ali isto zasteka sve.....![]()
Tačno, KDE okruženje direktno sa zvaničnog sajta: http://software.opensuse.org/123/enе ту си, ако знаш да нарежеш и покренеш Хиренс знаћеш да нарежеш и покренеш и било коју живу ( live) Линукс дистрибуцију са диска/УСБ-а .
Опен СУСЕ ти је једна од Линукс базираних дистрибуција орјентисана ка кориснику. Послужиће ти за оно што сам ти препоручио једнако као већ спомињани Убунту и Линукс Минт.
Немој да тражиш преко разноразних „торента“ већ скидај директно са званичне странице.... препорука је да скидаш са КДЕ радним окружењем, пошто ћеш ту лакше да се снађеш...
Šta ako test ne nađe nikakve greške....?? Šta onda raditi.....Slupati računar do kraja jedino mi to ostaje