Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.431
Pa brate nema izbora za 7 vec ukinuse krpljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada je W10 bolji izbor , W11 za par meseci.Podrav,
Vase misljenje o Windowsu 11, da li vredi preći?
Ја рачунам да је 7-ица мејнстрим систем све док га подржавају главни интернет прегледачи.Pa brate nema izbora za 7 vec ukinuse krpljenje
Windows 7 SP1 Generacija 2 sve to vec ima,a mi dok sacekamo da se destka stabilizuje,izacice,jos neki Win.Za sada je W10 bolji izbor , W11 za par meseci.
Recimo sledeći update treba da reši probleme sa AMD hw.
Nema potrebe da se žuri.
Pa lol , svaki win je imao bug-ove , sta mislis da je Win 7 radio savrseno na svakom hw od start-a ?Windows 7 SP1 Generacija 2 sve to vec ima,a mi dok sacekamo da se destka stabilizuje,izacice,jos neki Win.
Ma nije ni 7-ica bila bog zna sta dok nije stigao SP1 i onda se sve stabilizovalo.zato ne zurim ni sa 10-kom,imam je i neka je valjda ce se srediti.Kada me iznervira,ili se vratim na 7-icu ili na Ubuntu.Kada je bila 7-ica,bio sam mladji sa vise strpljenja,pa sam i dosta toga zaboravio da je pravila probleme,a bilo ih je.Pa lol , svaki win je imao bug-ove , sta mislis da je Win 7 radio savrseno na svakom hw od start-a ?
Inace izasla je W11 a W10 odavno nije nista "novo"
Све је то релативно.Мени су боље радили vista i windows 8.1 од 7-ице.Pa lol , svaki win je imao bug-ove , sta mislis da je Win 7 radio savrseno na svakom hw od start-a ?
Inace izasla je W11 a W10 odavno nije nista "novo"
Win.XP Service Pack 3 64 bit-a,bio zakon.Све је то релативно.Мени су боље радили vista i windows 8.1 од 7-ице.
Чак ми је боље радио и 64 битни xp(прерађена верзија windows server 2003) од фамозне 7-ице.
W11 ne podržava tiles ali ima widgets na drugo dugme, imaćeš samo dosadne ikonice baš kao u w7 ...Задовољан сам са једанаестицом!
Никаквих проблема нема.
Могли би да направе мало боље тај старт мени. Да могу да групишем иконе како хоћу, као у десетки.
Што се горњих коментара тиче сви системи до десетке су ме смарали. Поготово са активацијом, није било апдејта (тек од десетке је радио апдејт на крекованим) а и били су много скупи. Десетка је била савршен систем. Зато је то први систем који сам купио и то за неких 15 $.
Widgets su grozni. Stalno izbacuje američke gluposti koliko god uklanjao.W11 ne podržava tiles ali ima widgets na drugo dugme, imaćeš samo dosadne ikonice baš kao u w7 ...
Znaci start menu je to što vidiš i ništa neće biti bolje, barem ne značajno bolje.
Zen 2 i novijiPa koji CPU/RAM je realno potreban?
Ček druže, šta Qualcomm? 4gb takođe ne deluje realni minimum, pre će biti 8...Zen 2 i noviji
Intel 8xxx i noviji
Qualcomm 850 , 7c , 8c x ...
4GB ram minimum
Qualcomm arm procesori odavno teraju w10 a logicno mogu i w11Ček druže, šta Qualcomm? 4gb takođe ne deluje realni minimum, pre će biti 8...
jos malo pa 10 godina od kada sam pazario taj fake 8 core cpu 

Samo firme kupuju one skupe varijante od 200eNe znam samo shto se setchete kad tjete morati od sad da platjate sw ili tje da seku pipu![]()
Meni je prepoznao licencu sa desetke. A inače i Office koji imam koji je piratski, radi neometani update.Ne znam samo shto se setchete kad tjete morati od sad da platjate sw ili tje da seku pipu![]()
Meni nije hteo da radi apdejt sve dok se nisam ratosiljao piratskog ofisaMeni je prepoznao licencu sa desetke. A inače i Office koji imam koji je piratski, radi neometani update.