windows 11

Meni radi 7-ica besprekorno i imam sve potrebne apdejte za sve programe koje koristim,a win 10 me ubi od nervoze sa paljenjem,treba mu dugo vremena da se pokrene,a kada se pokrene radi dobro,ali me strpljnje izdaje zbog pokretanja.Ubuntu isto radi super.

Pa lol , svaki win je imao bug-ove , sta mislis da je Win 7 radio savrseno na svakom hw od start-a ?
Inace izasla je W11 a W10 odavno nije nista "novo"
Ma nije ni 7-ica bila bog zna sta dok nije stigao SP1 i onda se sve stabilizovalo.zato ne zurim ni sa 10-kom,imam je i neka je valjda ce se srediti.Kada me iznervira,ili se vratim na 7-icu ili na Ubuntu.Kada je bila 7-ica,bio sam mladji sa vise strpljenja,pa sam i dosta toga zaboravio da je pravila probleme,a bilo ih je.

Pa lol , svaki win je imao bug-ove , sta mislis da je Win 7 radio savrseno na svakom hw od start-a ?
Inace izasla je W11 a W10 odavno nije nista "novo"
Све је то релативно.Мени су боље радили vista i windows 8.1 од 7-ице.

Чак ми је боље радио и 64 битни xp(прерађена верзија windows server 2003) од фамозне 7-ице.

Задовољан сам са једанаестицом!
Никаквих проблема нема.
Могли би да направе мало боље тај старт мени. Да могу да групишем иконе како хоћу, као у десетки.

Што се горњих коментара тиче сви системи до десетке су ме смарали. Поготово са активацијом, није било апдејта (тек од десетке је радио апдејт на крекованим) а и били су много скупи. Десетка је била савршен систем. Зато је то први систем који сам купио и то за неких 15 $.

Задовољан сам са једанаестицом!
Никаквих проблема нема.
Могли би да направе мало боље тај старт мени. Да могу да групишем иконе како хоћу, као у десетки.

Што се горњих коментара тиче сви системи до десетке су ме смарали. Поготово са активацијом, није било апдејта (тек од десетке је радио апдејт на крекованим) а и били су много скупи. Десетка је била савршен систем. Зато је то први систем који сам купио и то за неких 15 $.
W11 ne podržava tiles ali ima widgets na drugo dugme, imaćeš samo dosadne ikonice baš kao u w7 ...
Znaci start menu je to što vidiš i ništa neće biti bolje, barem ne značajno bolje.

Ček druže, šta Qualcomm? 4gb takođe ne deluje realni minimum, pre će biti 8...
Qualcomm arm procesori odavno teraju w10 a logicno mogu i w11

Lepo pise minimum, ja sam i w10 instalirao na masini koja ima dual core amd i 4 gb rama i radi.
W11 nije nista zahtevniji od w10 , u pitanju je samo sto forsiraju tpm 2.0 , imas gore link i to moze ko hoce da zaobidje.

Glupo je sto su zen i zen+ procesore izbacili sa liste , to je novija generacija procesora ali mozda su im nasli neke mane pa su zato stavili kao nepodrzani haha.

Zen2 ima hw patchovan problem u vezi spectre.

Ja sam davno uradio upgrade , interesuje me kako bi na mojoj drugoj starijom masini radila w11 , na mom starom FX-u :p jos malo pa 10 godina od kada sam pazario taj fake 8 core cpu :super:

Back