windows 11

Meni taskbar stoji sa leve strane od prvog wide monitora, nadam se da će moći tako i na W11.

A moći će da se instalira na neku foru i na starije mašine koje nemaju TPM, već su zaobišli, ima na youtube.

Meni taskbar stoji sa leve strane od prvog wide monitora, nadam se da će moći tako i na W11.

A moći će da se instalira na neku foru i na starije mašine koje nemaju TPM, već su zaobišli, ima na youtube.
Moze

taskbarleft_1.jpg

Ja znam da sigurno neću ići na 11 , ove godine tek na 10-ku treba da pređem.
O utiscima možemo da raspravljamo kada se pojavi, ili pre toga kada ga na test stave Svet Kompjutera ili PC Press.

Ne znam ni zašto se ljudi bune oko hardverske zahtevnosti, pa 10-ka ne može na 4GB Ram da diše (probao drug sa 2. gen. Intel-a) . 8,16 ili 32 i furaš. :)
Pa neces ni moci sem ako imas nov komp.

Pametan potez,
bolje da kontrolisu kompatibilnost nego da klinci sa balkana instaliraju na svom Pentium IV sa 256mb rama pa onda po svim forumima na netu pljuju kako nista ne valja i kako njima XP i dalje sve zavrsava a pod zavrsavanje se misli na pokretanja Counter Strike 1.6
Niko ovde nije klinac imam jos malo pa 40 banke u dupetu niti me windows nesto posebno zanima .

Jesva cekam da nekoliko aplikacija budu podrzane na linuxu i bezim od windowsa glavom bez obzira. Pre jedno mesec se udpejtovao i zakljucao mi celu particiju na private only. Programi nisu mogli da pisu fajlove. Nevidjena glupost od OSa. Vise ni ne znam koliko updejta mi je pokarabilo osnovne funkcionalnosti. Ni taj win 7 nije bio savrsen. Bio je ok, ali zavisi po kojim kriterijumima gledas. Da li je ok, zato sto super radi ili je ok zato sto imas stres od predhodnih verzija.

Nevidjena glupost od OSa. Vise ni ne znam koliko updejta mi je pokarabilo osnovne funkcionalnosti.
Pazi to je problem i Linux-a sa time da Linux apdejte mozes u beskonacno da odlozis, dok
se Windows apdejti forsiraju i non stop vrte. Problem sa Windows apdejtima je to
sto ne rade inkrementalno nego kumulativno i zbog toga to toliko traje.
Najbolji je OSX/macOS gde se apdejt operativnog sistema vrsi nakon reboot-a odcekas
10 minuta i kraj dobijes novu verziju OS-a + jos nece nista da ti rade iza ledja.
Svaki feedback na macOS slusaju, i popravljaju bug-ove.
No svakako da je Linux bolji od Windows-a upravo zbog toga sto ti ne rade nista iza ledja
Eto

Back