savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.743
Што се тиче Microsoft хардвера, то је било актуелно 80-тих година прошлог века.IBM је правио IBM PC а Microsoft оперативни систем, па PC можемо сматрати неком врстом Microsoft хардвера .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако се сећаш био је ИБМ’ДОС и МС’ДОС, ибм је морао да направи своју верзију са исправљеним баговима.Што се тиче Microsoft хардвера, то је било актуелно 80-тих година прошлог века.IBM је правио IBM PC а Microsoft оперативни систем, па PC можемо сматрати неком врстом Microsoft хардвера .
Гејц је напустио БИЗНИС, сад је АЛТРУИСТА.Мислим да ће се Гејц посветити производњи вакцина.
Mnogo smo pametan narod. A gologuzija.Не да Гејц.
Знаш како све док МС није испословао пад цене меморије и графичких акцелератора Њиндоњс је био бесмислен и за мазохисте.Windows 98-успех
Windows ME-катастрофа
XP-успех
Vista-катастрофа
Win 7-успех
Win 8-катастрофа
Win 10-успех
Win 11-катастрофа
ЊиндоњсЗнаш како све док МС није испословао пад цене меморије и графичких акцелератора Њиндоњс је био бесмислен и за мазохисте.
Microsoft није био баш толико моћан, ту су били и Интел, АМД, ИБМ и други произвођачи хардвера.PC је постао само један стандард, свако може да прави хардвер а не само једна компанија.Много боље решење за крајње кориснике него да једна компанија монополише и производњу хардвера и софтвера, као што је случај код Apple и раније Комодор/Амига и других конкурената PC-ију.Знаш како све док МС није испословао пад цене меморије и графичких акцелератора Њиндоњс је био бесмислен и за мазохисте.
Прозвођачима хардвера су у интересу високе цене хардвера, а произвођачима софтвера супротно, мале ценеMicrosoft није био баш толико моћан, ту су били и Интел, АМД, ИБМ и други произвођачи хардвера.
Windows 98-успех
Windows ME-катастрофа
XP-успех
Vista-катастрофа
Win 7-успех
Win 8-катастрофа
Win 10-успех
Win 11-катастрофа

Cekamo i taj Windows 12 da vidimo da li ce biti uspehWindows 98-успех
Windows ME-катастрофа
XP-успех
Vista-катастрофа
Win 7-успех
Win 8-катастрофа
Win 10-успех
Win 11-катастрофа

Фора је да прво направиш неуспешан Windows 11 да би се људи касније лакше примили на Windows 12.Cekamo i taj Windows 12 da vidimo da li ce biti uspeh![]()
koliko imas godina?Windows 98-успех
Windows ME-катастрофа
XP-успех
Vista-катастрофа
Win 7-успех
Win 8-катастрофа
Win 10-успех
Win 11-катастрофа
Meni Vista lepo radila , kada je izašla 7mica bukvalno nisam ni primetio razlikukoliko imas godina?
napravio si par krupnih istorijskih gresaka u ovoj listi pa zato pitam..rezomujem nisi bio tad aktivan kompjuterista
prvo najuspesniji sistem nekad je bio win 2000 a njega ni nemas na listi.
win xp je bio totalno sr.anje na koje niko nije zelo da predje sa '98
tek sa SP 2 su ga koliko toliko ispeglali da bude dobar.
win vista je bio fantastican OS ali ispred svog vremena.. 90% ljudi nije imalo hardver koji je podrzavao njega.
win 7 nije nista drugo nego ispeglana vista koji se pojavio kad su ljudi vec imali hardver koji je mogao da ga podnese.i otud uspeh
i win 11 ce jednog dana biti sistem sa kog ljudi nece hteti da predju na win 14 jer je jedanaestica najbolja![]()
Windows 10 je kao trebao da bude poslednji.Cekamo i taj Windows 12 da vidimo da li ce biti uspeh![]()
Znao sam da lažuWindows 10 je kao trebao da bude poslednji.
Bice Windowsa jos kao i Ubuntu-aWindows 10 je kao trebao da bude poslednji.
Ја сам узео у обзир само верзије за кућне рачунаре, а win 2000 је био за пословне кориснике.prvo najuspesniji sistem nekad je bio win 2000 a njega ni nemas na listi.
Gde si procitao tu zabludu ?Ја сам узео у обзир само верзије за кућне рачунаре, а win 2000 је био за пословне кориснике.