Ово служи да глупе још више заглупи, а да проба да навуче и остале.
Ви нисте свесни нивоа манипулације која се изводи, да су зато ангажовани доктори наука, и да се то ради систематски, на највишем нивоу.
Препуцавате се ту, једни за Коштуницу, други за Тадића, трећи за Чеду, да не говорим раније, за Милошевића, Вука, једни за Шешеља, други Чанка...итд, итд...
А не капирате, да је све то производ једне исте кухиње, само под различитим појавним видовима, управо да би се збунио, слудео и посвађао народ, како би се њиме лакше владало.
Али, нека, само се ви играјте и даље, и дозвољавајте да вас шишају, кад сте за шишање.
(Онај мањи део, овде свакако, и сам добија за то сићу од бакшиша, па је учешће таквих на форуму још и најразумљивије).

Ja mislim da je taj Vikileaks i njegov stvaraoc proizvod srpskih nacionalista, na celu sa srpskim huliganima. Cela ideja je zamisljena i dirigovana direktno iz Haga od srpskog spijuna Seselja. Njegova desna ruka, Mladic , zakamufliran hoda po svetu i nabavlja tajna dokumenta, koje opet dostavlja preko svojih ljudi, najverovatnije ostalih srpskih zatvorenika u Hagu( posto je to dosta blizu Svedske gde je sediste ove opasne antiTadiceve urote Vikileaks). Braco demokrate ne dajte se obmanuti
Milunka, preduhitrila sam te..................dzaba si krecila

očito da ne
 očito da ne