ja sam castan iskreni srbin do srzi a vi niste
Ниси. Заправо си један од најнечаснијих, најнепоштенијих и најнеискренијих овде на форуму, ако не и први по томе.
Као прво, због тога што на аватару од скора носиш православни крст, а пре годину дана си ме спопадао по темама и вриштао како сам католик и паписта јер сам говорио да је подизање крстова на узвишењима, брдима и раскрсницама и православни обичај, а не само католички, а да је у већем делу Србије искорењен јер су Турци то забрањивали.
А све поводом тога што су у Нишу и Крагујевцу планирали дизање крстова. За то се ниси чак ни извинио, чак ни признао грешку, него си, по обичају, накењaо и натресао бесмислене и лажне квалификације у маниру навијеног добошара и заборавио шта си и причао.
А после окренуо плочу када су у Сјеници хтели да подижу крст, па муслимани бранили, па се онда појавио са својим новим аватаром да подржиш подизање "свјатјејшег креста" и ловиш невернике и отпаднике од вере.
Понављам, жалосно је што не видиш да се НИ У ЧЕМУ не разликујеш од оних евроталибанских невладиних чудовишта, који такође имају обичај да сврате на форум, испуне партијску норму и посеју по 2-3 теме дневно... али не бој се, виде други.
Сви ми, поносне усташе, католици, Хрвати, Србомрзитељи и остали нечасни и непоштени грађани Србије који би се пре убили забадањем шрафцигера у око, него тебе прихватили као глас часног и поштеног народа који треба некуда неког да поведе или усмери.