Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

tako je tek je pocelo.

citao sam juce da je izmedju ostalih u dokumentaciji koja je izasla u javnost i dokumenti svi kompletni koje je americka ambasada u beogradu slala nazad u washington u poslednjih 30 godina

Ма једино за њих ваља ЛЕЧЕЊЕ СТРУЈОМ И ТО ОВОМ ШТО ЋЕ ДА ПОСКУПИ...
аааааааааа...........:hahaha::hahaha::hahaha:

..........................]...........................................................................................

jes... al ti se ponasas (to zato sto meni drzis lekciju) kao oficir na titaniku gde u trenutku potapanja razmisljas o statickom proracunu i gde je bila greska a ne da se dovatis prvog camaca i spasavas ljude od sigurne smrti
zivi za danas, bori se za sutra, a nek' ti proslost usmerava obe akcije

Не држим теби лекцију. Коментарисао сам Тихог, на шта си се ти мени закачио са коментарима у којима ми импутираш да сам Тадићев гласач и Тадићев симпатизер.

Какав Титаник, какви бакрачи... Боље да се колективно поубијамо и просвирамо себи мозак, ако ће људи попут Тихог да буду једини који ће да нас воде у рушење власти.

Па и ти си Србин само декларативно и залажеш се за Космет у Србији само декларативно.

Како се другачије може изјашњавати и залагати, него декларативно? :lol: Свашта.

razlika izmedju mene na jednoj strani i borisa tadica i tebe na drugoj je ta sto ja mislim ono sto pricam a vi jedno pricate drugo mislite trece radite

tacnije radite sve suprotno od onoga sto pricate

tu se mi razlikujemo

ja sam castan iskreni srbin do srzi a vi niste

vi ste kako ono pesma kaze "kako vetar duva"

nista-vera

razlika izmedju mene na jednoj strani i borisa tadica i tebe na drugoj je ta sto ja mislim ono sto pricam a vi jedno pricate drugo mislite trece radite

tu se mi razlikujemo

nista-vera

:zag: :lol:

Ako si im reko!

U tome su učestvovale SVE stranke DOS-a.
Koliko je samo preduzeća prodato za vreme kiselog Voje Hrvatima i nikom ništa.
A sad zbog iste stvari Tadić izdajnik...bem ti dvostruke standarde...

Onda su ovde svi izdajnici, jer ispravi me ako grešim ali prve trgovačke odnose sa
nezavisnom Hrvatskom su uspostavile časne i poštene domaće patriote, koje su
svojevremeno prodavale oružje drugoj strani "ispod žita".:think:

Издајник је сваки онај који је продавао оружје другој страни "испод жита" - свуда у свету па и код нас добио би одмах метак у чело.

Немам ја ништа против да имамо трговинске односе са свима па и са 'рвацком - али ако имаш такве усташе на власти да дозволе да КО ЗНА ЧИЈИМ НОВЦЕМ Шокци покупују пола Војводине и Србије, да овде ОТВОРЕ 200 ПРЕДУЗЕЋА - А ДА ПРИ ТОМЕ НЕ ТРАЖИШ РЕЦИПРОЦИТЕТ ПРЕМА БРОЈУ СТАНОВНИКА ЗА СВОЈУ ДРЖАВУ - ЗНАЧИ АКО СУ ОНИ ОТВОРИЛИ 200 МИ СМО МОРАЛИ ДОБИТИ 400 - А НЕ 10 КАО ШТО ЈЕ СТОКА ИЗДАЈНИЧКА УЧИНИЛА...

ciljevi mesiceve politike su JEDNAKI ciljevima politike NDH i ustaskog pokreta .

a to je unistenje srpske nacije na balkanu zapadno od reke drine rasparcavanje i dezintegracija srbije oduzimanje crne gore kosmeta raske oblasti i vojvodine i svodjenje srpskog naroda na granice beogradskog pasaluka

ergo sum MESIC JE USTASA

Изгледа да си спавао на часовима логике у средњој школи.

Или удисао лепак или неке отровне хемикалије.

Ако политички правац А има један циљ, и ако политички правац Б има исти циљ, то не значи да је А=Б.

Све ово што си набројао је циљ:
- аустроугарске
- нациста
- усташа
- комуниста
- западних савезника
- савремене западне демократије.

По томе су сви они једно те исто. Јесте да су мало ратовали међу собом (ситница, само два светска рата), али то је једна иста идеологија.

Додај и Милошевића слободно, више је урадио по питању дезинтеграције српства западно од Таре и Дрине него ико други од набројаних.

On Sunday 28th Novembre 2010, Wikileaks began publishing 251,287 leaked United States embassy cables, the largest set of confidential documents ever to be released into the public domain. The documents will give people around the world an unprecedented insight into the US Government's foreign activities.

The cables, which date from 1966 to the end of February this year, contain confidential communications between 274 embassies in countries throughout the world and the State Department in Washington DC. 15,652 of the cables are classified Secret.

prevod:

28 novembra 2010 godine , Wikileaks je zapoceo objavljivanje 250.000 procurelih dokumenata ambasada USA sirom sveta , NAJVECI SET poverljivih dokumenata IKADA OBJAVLJEN JAVNO . Ovi dokumenti ce dati ljudima sirom sveta nepojmljiv pregled aktivnosti USA vlade sirom sveta.

Dokumenta koja datiraju od 1966 godine do kraja februara ove godine sadrze poverljivu komunikaciju izmedju 274 americke ambasade u zemljama sirom sveta i Stejt Departmenta u Vasingtonu . 15.652 dokumenta su klasificirani kao TAJNA

ROKAJ SNIMAJ WIKILEAKS :super:

Ako je ovo istina onda je taj Mesic jos veci srpski patriota nego sto izgleda,treba mu i onu penziju sto prima povecati . :super: Nego kada ce te konacno vi Jugoslaveni prestari da placete za SFRJ, FNRJ, SRJ , SKJ ,SCG i ostalim drzavolikim zajednicama nasih naroda i narodnosti ? :think: Nema vise toga znam da vam je tesko , al navicicete se valjda jedno da zivite u Srbiji ,a da je sa jugoslovenskom megalomanijom zauvek zavrseno .

па ви сте југоносталгичари, ал у моделу у којем би cromanjonia имала најважнију улогу.
вас евроталибане и остале наркоаџуванске шиптарске буљаше чак и овде на форуму подржавају припадници отпалих племена из некада братских (:bljak:) тзв република. а ни ви не заостајете у узвраћању љубави (:bljak:) па су честе ситуације да се људи преко пп распитују одакле тј из које од племенских наркоаџуванских области жврљате по форуму сопствене фрустрације и мржњу.
мсм како вам не досади да своје поступке и емоције пришивате онима који везе немају са тим братствојединственим глупостима и сличним брозовским будалаштинама. :confused: :roll:
ону мрцину из куће цвећа треба очистити из србије, најбоље да се изручи натраг cromanjoncima, ал прича се по нету да он није ни био cromanjonac већ хабзбуршко копиле тј скот. мада би и такав курвин син њима био премија.

tu se mi razlikujemo

nista-vera

Ма научила то живина да ради годинама - једино ако неко буде почео да им "заврће шију" - е онда има да се примире...:rtfm:

Ниси. Заправо си један од најнечаснијих, најнепоштенијих и најнеискренијих овде на форуму, ако не и први по томе.

Као прво, због тога што на аватару од скора носиш православни крст, а пре годину дана си ме спопадао по темама и вриштао како сам католик и паписта јер сам говорио да је подизање крстова на узвишењима, брдима и раскрсницама и православни обичај, а не само католички, а да је у већем делу Србије искорењен јер су Турци то забрањивали.

А све поводом тога што су у Нишу и Крагујевцу планирали дизање крстова. За то се ниси чак ни извинио, чак ни признао грешку, него си, по обичају, накењaо и натресао бесмислене и лажне квалификације у маниру навијеног добошара и заборавио шта си и причао.

А после окренуо плочу када су у Сјеници хтели да подижу крст, па муслимани бранили, па се онда појавио са својим новим аватаром да подржиш подизање "свјатјејшег креста" и ловиш невернике и отпаднике од вере.

Понављам, жалосно је што не видиш да се НИ У ЧЕМУ не разликујеш од оних евроталибанских невладиних чудовишта, који такође имају обичај да сврате на форум, испуне партијску норму и посеју по 2-3 теме дневно... али не бој се, виде други.

Сви ми, поносне усташе, католици, Хрвати, Србомрзитељи и остали нечасни и непоштени грађани Србије који би се пре убили забадањем шрафцигера у око, него тебе прихватили као глас часног и поштеног народа који треба некуда неког да поведе или усмери.

И ти и Тадић причате, а причати се може само декларативно.

То шта мислите, то знају само Бог и ви.

Ја, на пример, мислим да си тешки лажов и да оно твоје "мишљење" није ништа друго него измет упакован у речи, а не стварно мишљење, али то сам већ написао раније на теми.

Па и није усташа.

1. Усташки програм је да је БиХ део Хрватске, а да бошњачки/муслимански народ не постоји, а Месић је против и припајања хрватских делова БиХ, а бошњачки народ признаје.

2. Усташе су фашистички савезници руски крвни непријатељи, а Месића Путин одликује за заслуге у борби против фашизма.

3. Усташе умањују значај жртава Јасеновца, а одлазе на комеморације у Блајбург. Месић истиче жртве Јасеновца, а одбија да одлази на комеморацију у Блајбург.

4. Усташе носе усташку симболику и користе усташку реторику. Месић доноси законе против усташке симболике и реторике.

5. Усташе су противник СПЦ и на свом тлу оснивају ХПЦ. Месић је противник новоосноване ХПЦ у Сплиту, осуђује њено стварање, а у добрим односима је са челницима СПЦ.

6. Усташки став је да у Хрватској Срба нема, већ су то православни Хрвати. Месићев је став да је његова супруга по националности Српкиња, а не православна Хрватица.

Итд.

Јадно је да о усташама причају они који о усташама немају појма, него се залећу као бик роговима, и не гледајући.

Па после кукају кад добију маљ међу рогове... Криви им после папа и Сима Космос из далеког свемира...

Ти сада поредиш УСТАШКУ ИДЕОЛОГИЈУ из 2. св.рата - А КОД НАС ЈЕ ОДАВНО ОДОМАЋЕНО ДА КАДА КАЖЕШ НЕКОМЕ ДА ЈЕ УСТАША - ТО ЗНАЧИ ДА ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ и не обухвата сва ова објашњења која си дао у свом посту.
А ако ти хоћеш да кажеш да Месић НИЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ тј:УСТАША - е онда стварно не знам шта ти је...

И ти и Тадић причате, а причати се може само декларативно.

То шта мислите, то знају само Бог и ви.

Ја, на пример, мислим да си тешки лажов и да оно твоје "мишљење" није ништа друго него измет упакован у речи, а не стварно мишљење, али то сам већ написао раније на теми.

misljenje je kao dupe. svako ga ima.

on osto razlikuje mene od tebe tadica i vama slicnih je to sto ja uvek svoje misljenje potkrepljujem cinjenicama. samim tim jasno je na cijoj je strani istina

Back