Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Nista. Ustase su i dalje ustase. Ali nisu ni sve ustase iste, neki je ubio 100 Srba, neki 10, a moguce je da je bilo ustasa koje nikoga nisu stigle da ubiju. I sta sad? Jel' i taj ustasa koji nikog nije ubio "devalvira" srpske nacionalne zrtve? Glupost.

Mesic jeste ustasa jer sustinski deli isti nacionalni program kao i ustase iz WWII, i taj program je konstanta hrvatske nacionlne politike. Ustasa je i svako ko deli stavove sa Mesicem, bio taj neko Boris Tadic ili bilo ko drugi.

Jel ti jasno sada?

upravo tako bravo i svaka cast na objasnjenju :ok:

ustasa je svako ko deli isti ustaski nacionalni program iz drugog svetskog rata kao i svako onaj ko se slaze sa tim programom i sprovodi ga u praksi :ok:

BRAVO ROCO :ok:

C,c,c, cak ni Rusiju ne slusate:

12:56 Prema poverljivim dokumentima i materijalima koje objavljuje portal “Vikiliks” potrebno je odnositi se sa oprezom i ne treba im verovati, izjavio je danas neimenovani visokorangirani izvor Saveta za bezbednost Rusije.
"Obim informacija koje se objavljuju je ogroman i ne treba mu verovati. Sve je potrebno proveravati i analizirati, a realno je to nemoguće. Za to je potrebna ogromna količina vremena i resursa. Zato je u nju (informaciju) prilično jednostavno staviti elemente dezinformacije”, rekao je sagovornik agencije RIA Novosti.

Zahvaljujuci ovom coveku mi danas znamo KO JE BORIS TADIC . Imamo zvanican dokumenat

Julian_Assange_%28Norway%2C_March_2010%29.jpg

HVALA BRATE SESTRO DZULIJANE :super: :ok:

Ovaj covek ima MUDA DO PODA :super: LEGENDA :super:

Ја само једва чекам да објаве за оне наше "депеше" Вашингтону... И мислим да су се ови наши већ од тога ус*али шта ће се све ту наћи.

Само се надам да ће о томе неко нормалан отворити нормалну тему, без јефтиних фраза, парола и глупости.

12:56 Prema poverljivim dokumentima i materijalima koje objavljuje portal “Vikiliks” potrebno je odnositi se sa oprezom i ne treba im verovati, izjavio je danas neimenovani visokorangirani izvor Saveta za bezbednost Rusije.
"Obim informacija koje se objavljuju je ogroman i ne treba mu verovati. Sve je potrebno proveravati i analizirati, a realno je to nemoguće. Za to je potrebna ogromna količina vremena i resursa. Zato je u nju (informaciju) prilično jednostavno staviti elemente dezinformacije”, rekao je sagovornik agencije RIA Novosti.

pa bice objavljeno mnoo skakljivih informacija za svaku zemlju. rusija se unapred ogradjuje od svega toga naravno jer ceobjavljivanje americkih spijunskih dokumenata u vezi sa rusijom naneti stetu i njoj samoj. nista cudno.

haha pa kakve veze to ima sa bilo cim? mislis da su Rusija i Srbija isto? mislis da bi se neko bavio dezinformacijama vezanim za Tadica? ko? amerikanci? logika? :D :D :D

upravo tako bravo i svaka cast na objasnjenju :ok:

ustasa je svako ko deli isti ustaski nacionalni program iz drugog svetskog rata kao i svako onaj ko se slaze sa tim programom i sprovodi ga u praksi :ok:

BRAVO ROCO :ok:

Јеси ли ти данас стварно толико срећан, или си једноставно хистеричан? :confused:

pa bice objavljeno mnoo skakljivih informacija za svaku zemlju. rusija se unapred ogradjuje od svega toga naravno jer ceobjavljivanje americkih spijunskih dokumenata u vezi sa rusijom naneti stetu i njoj samoj. nista cudno.

haha pa kakve veze to ima sa bilo cim? mislis da su Rusija i Srbija isto? mislis da bi se neko bavio dezinformacijama vezanim za Tadica? ko? amerikanci? logika? :D :D :D

Pa zar vam taj covek iz bezbednosne sluzbe Rusije nije dovoljno pouzdan?

Ne verujete sta Rusija kaze?

ммммммммм....... да - уколико Асанж НЕ ОТКЉУЧА И ОНИХ 15 000 ДЕПЕША КОЈЕ ЈЕ ТРЕНУТНО СКЛОНИО...... полако.....

ЗАР НЕ УОЧАВАШ ДА СУ СВЕ ДИПЛОМАТИЈЕ СВЕТА "ПОЧЕЛЕ ДА СЕ ЧЕШКАЈУ ТАМО ГДЕ ИХ НЕ СВРБИ" - тако да може лако да се деси да им ЈЕДАН ОДЛУЧАН ЛИК типа Асанж СРУШИ ЦЕЛУ *ЕБЕНУ ПИРАМИДУ.......
onog trenutka kad se osjete nesigurnim sve ce da uklone.zar to nije vec vidjeno? ne treba previse ocekivati niti vjerovati da pojedinac ili manja grupa moze iz osnova promjeniti svijet..mozda ovo objavljivanje ima svoju pozadinu' tolike milijarde dolara trose se na bezbjednost a informacije cure....

па ви сте југоносталгичари, ал у моделу у којем би cromanjonia имала најважнију улогу.
вас евроталибане и остале наркоаџуванске шиптарске буљаше чак и овде на форуму подржавају припадници отпалих племена из некада братских (:bljak:) тзв република. а ни ви не заостајете у узвраћању љубави (:bljak:) па су честе ситуације да се људи преко пп распитују одакле тј из које од племенских наркоаџуванских области жврљате по форуму сопствене фрустрације и мржњу.
мсм како вам не досади да своје поступке и емоције пришивате онима који везе немају са тим братствојединственим глупостима и сличним брозовским будалаштинама. :confused: :roll:
ону мрцину из куће цвећа треба очистити из србије, најбоље да се изручи натраг cromanjoncima, ал прича се по нету да он није ни био cromanjonac већ хабзбуршко копиле тј скот. мада би и такав курвин син њима био премија.
Kako nemaju kad posle 20 godina jos uvek placu sto im je nevaljali cika Mesic srusio voljenu SFRJ :sad2: , a ni zajednicu sa onim brdjanskim plemenom dole nisu jos preboleli iako smo ih njih skinuli s' qurca pre skoro 5 godina ,nego i za time sa vremena na vreme bolno kriknete . :sad2: I prukunete usput i zlog Mila sto vam je zakucao poslednji ekser u vasu Jugu . :(
Kao mrzimo Jugu i Jugonostalgicare al placemo svaki dan sto nam je Mesic srusio tu drzavu , koju inace ne volimo , stvarno ste cirukazanti , ni Gruco Marks vam nije ravan . :mrgreen:

Pa zar vam taj covek iz bezbednosne sluzbe Rusije nije dovoljno pouzdan?

Ne verujete sta Rusija kaze?

pa on je komentarisao stvari vezane za Rusiju, ne za Srbiju. Rusija je veliki igrac a Srbija borisa tadica je okupaciona zona i nema nikakve logike da bi se amerikanci nesto podvaljivali svom najvernijem okupacionom upravniku
logika, picololeone, logika

Poslednja izmena od moderatora:
onog trenutka kad se osjete nesigurnim sve ce da uklone.zar to nije vec vidjeno? ne treba previse ocekivati niti vjerovati da pojedinac ili manja grupa moze iz osnova promjeniti svijet..mozda ovo objavljivanje ima svoju pozadinu' tolike milijarde dolara trose se na bezbjednost a informacije cure....

nemoguce je da uklone i ovo zataskaju

jednosatvno te dokumente sada ima suvise veliki broj ljudi

klupko se otkortljalo :super:

Aha, znači Dodika pokušavaju da diskvalifikuju gnusnim lažima, dok Najljepšeg
hvale iskreno i od srca?:mrgreen:

додик им је суптилно брђански рекао да могу сви они да се гоне у пм преко њихове телевизије тзв хрт.
пратим његове потезе одавно, где је среће да је у србији једна таква видра од политичара као што је додик на власти.

Ја само једва чекам да објаве за оне наше "депеше" Вашингтону... И мислим да су се ови наши већ од тога ус*али шта ће се све ту наћи.

Само се надам да ће о томе неко нормалан отворити нормалну тему, без јефтиних фраза, парола и глупости.

:ok:...... браво - ПРАВО У ЦЕНТАР ------- ниђе их нема.... сви јунаци ником поникоше... нит' роморе, нит' говоре.......све потурају неке секретаре секретара трећег саветника.....:rotf::rotf::rotf: ја мислим ДА СНА НЕМАЈУ......:hahaha::hahaha::hahaha:

to si se ti nesto zbunio, opet
niko se ne bi bunio zbog razbijanja SFRJ, da nije krenuo da otima i srpsku teritoriju - Krajinu
Da je to nekome smetalo ne bi mu ostavili tu Krajinu na tacni tek tako , znaci bice da je ipak jugonostalogija u pitanju , uostalom plakali su i kad su zli Slovenci otisli , pa onda i za onom bznacajnom gomilom kamenja dole pre 4-5 godina , to bre neku latentnu jugobolestinu zapatilo . :(

Kako nemaju kad posle 20 godina jos uvek placu sto im je nevaljali cika Mesic srusio voljenu SFRJ :sad2: , a ni zajednicu sa onim brdjanskim plemenom dole nisu jos preboleli iako smo ih njih skinuli s' qurca pre skoro 5 godina ,nego i za time sa vremena na vreme bolno kriknete . :sad2: I prukunete usput i zlog Mila sto vam je zakucao poslednji ekser u vasu Jugu . :(
Kao mrzimo Jugu i Jugonostalgicare al placemo svaki dan sto nam je Mesic srusio tu drzavu , koju inace ne volimo , stvarno ste cirukazanti , ni Gruco Marks vam nije ravan . :mrgreen:

То је један шизофрени расцеп који ни ја не контам. Као ни ово називање свега лошег "усташама", ма колико ми објашњавали.

Превише је глупих људи на нашим просторима. То је јасно још од разоткривања распада СФРЈ, када се испоставило да је све могло да прође без рата и да смо наредне године могли да славимо 20 година чланства у ЕУ. Кажу, политичари криви... Врага. Политичари су само манифестација стања у народу, овакве фуњаре какве нама владају у Шведској не би опстали ни 5 минута на политичкој сцени.

Причао је Гутовић једном како се Срби разликују од осталих народа по томе што у сваком народу постоји један константан однос паметних и будала унутар њега, док код Срба увек постоји она једна будала више, која ремети равнотежу. Само се ја не слажем са њим. Није "једна" будала вишка, него пар милиона.

То је један шизофрени расцеп који ни ја не контам. Као ни ово називање свега лошег "усташама", ма колико ми објашњавали.

Превише је глупих људи на нашим просторима. То је јасно још од разоткривања распада СФРЈ, када се испоставило да је све могло да прође без рата и да смо наредне године могли да славимо 20 година чланства у ЕУ. Кажу, политичари криви... Врага. Политичари су само манифестација стања у народу, овакве фуњаре какве нама владају у Шведској не би опстали ни 5 минута на политичкој сцени.

Причао је Гутовић једном како се Срби разликују од осталих народа по томе што у сваком народу постоји један константан однос паметних и будала унутар њега, док код Срба увек постоји она једна будала више, која ремети равнотежу. Само се ја не слажем са њим. Није "једна" будала вишка, него пар милиона.

Ено сад - а ја те таман подржао у претходном посту!!! Па како тако можеш ДА ОПЉУНЕШ НЕКОЛИКО МИЛИОНА СРБА... мислим...кхм.......

Dobro to sa ustasama je vec neki oblik paranoidne sizofrenije , ono kada iza svakog coska vidis nesto cega se bojis , kontam da ce im i popovi i babe-udovice jos malo postati sumnjivi zbog toga sto nose istu boju "uniforme" kao Francetiva crna legija . :sad2:

Da je to nekome smetalo ne bi mu ostavili tu Krajinu na tacni tek tako , znaci bice da je ipak jugonostalogija u pitanju , uostalom plakali su i kad su zli Slovenci otisli

nisu, ili je u pitanju bio smesan procenat debila koji se i danas izjasnjavaju kao "jugosloveni"

, pa onda i za onom bznacajnom gomilom kamenja dole pre 4-5 godina , to bre neku latentnu jugobolestinu zapatilo . :(

opet je tu pitanje bilo srpskih teritorija i velikog broja srpskog naroda koji je ostao u toj novostrvorenoj drzavi.
evo da ti dokrajcim teoriju: niko nije plakao za Makedonijom jer prosto tamo nije ostao veliki, znacajan, procenat Srba i niko im nije branio da se otcepe

:ok:...... браво - ПРАВО У ЦЕНТАР ------- ниђе их нема.... сви јунаци ником поникоше... нит' роморе, нит' говоре.......све потурају неке секретаре секретара трећег саветника.....:rotf::rotf::rotf: ја мислим ДА СНА НЕМАЈУ......:hahaha::hahaha::hahaha:

Мене то много више занима јер сам УБЕЂЕН да су по питању Косова, приватизација, Хага и свега осталог дебело лагали домаћу јавност о својим ставовима и о томе шта заправо спроводе.

А шта раде... Па, ја мислим да ће да копирају понашање великих држава. Ако се тамо не десе неки велики потреси, него само 'ладно изјаве како то "не иде у прилог државним усмерењима" и сл., да ће се тако и ови наши понети.

Само је ту онда на опозицији да то искористи, јер је ситуација тесна, а овима свима горе се жестоко климају фотеље.

Тачно се види недостатак Шешеља на опозиционој сцени.

Мито, знаш ме, знам те.

Ја хоћу да кажем да је СВАКА хрватска национална идеологија по дифолту непријатељ Србије, без обзира на то била она демократска, усташка, правашка итд.

Није код нас оно "одомаћено". Одомаћено је код људи који се фрљају речима и не умеју да говоре, као када евро-талибани за све живо говоре "фашиста" и "фашизам", па си тако "фашиста" ако си нпр. против геј-параде.

И савремена немачка политика је непријатељска према Србији, али је чиста бесмислица називати је нацистичком или хитлеровском.

Такве терминологије само спречавају правилно уочавање правих проблема.

А називање којекога "усташама" је ДЕВАЛВИРАЊЕ српске националне жртве од стране тог режима. Јер, ако су Месић, Тадић и Ал Банди (и ја) "усташе", шта то говори о усташама?

По тој логици се и за комунисте може говорити да су усташе. Идиотизам. Зашто је тешко рећи "хрватски непријатељ"? Зашто се људи толико стиде? Него за све зло оптужују усташе и Ватикан, па после тога било које друго зло називају усташким и ватиканским именом, бесмислица.

Добро - у праву си ти ако би смо желели да будемо децидирани... све си лепо објаснио. Али шта да радимо када је опште прихваћено у сленгу за непријатеља Србије рећи УСТАША....... погледај мало снимке утакмица или неких протеста...

Back