Walking dead - Hodajući mrtvaci

Sinoć sam se namestila da gledam i zadremala :dash:

- - - - - - - - - -

ne kapiram kako nekome ovo negledljivo smeće može da bude i dalje zanimljivo
očaj-očaj
crko sam na rikovu smrt HAHA skoro definitivno troluju

Što je tebi smeće nekome nije ;)

- - - - - - - - - -

Ova epizoda mi je bila bas zanimljiva.
Pretpostavljam da ce sledeca biti teska za gledanje

Verujem, moram večeras pogledati.

Штета, серија је стварно била одлична.

Мислим, досади је наравно и допринела чињеница да људи више воле гледати како се систем руши, него неко поновно изграђивање цивилизације.

Ал' да је продукција повукла низове глупих потеза, јесте.

verovatno najgora epizoda dosad
kako debilni dosadni patetični isprazni bljutavi dijalozi i monolozi i halucinacije
pa onda onaj prejadni potez da navuku gledaoce da rik izlazi iz serije kad ono..
ogavno odvratno prejadno
preti da postane i najgora serija ikad bogami ako vako nastave,zasad je u top 5 svakako
i negana jedinog zanimljivog lika uništiše slepci slepavi :dash: :rtfm:

Šteta....ako je ovo njegova poslednja epizoda onda je trebao da ode herojski u onoj exploziji.
Žao mi je što su od Negana napravili onu plači...., bolje i njega da su ubili.
I šta sad, gledamo Derila do kraja serijala kako uči Džudit da bude bad ass :lol: ?

Poslednja izmena:
Pa bilo je jasno da nece tek tako zrtvovati glavnog lika u seriji i stripu. Ovako je otisao malo na hladjenje, sa mogucnoscu da ga vrate u nekoj narednoj sezoni.

A sto se tice NIgana. Malo su napravili gresku u koracima. Nigan je u stripu u ovom momentu isti kakav je i bio. Onda stize ova ekipa sa Magnom koja je stigla na kraju epizode i pomaze mu da pobegde. Onda ucestvuje u ratu sa Saptacima. I tek na kraju kad se to zavrsi ide ta prica o njegovoj zeni Lusil i kako je sve pocelo za Nigana. Tu se njegova prica zavrsava. Nije poginuo, ali se ne pojavljuje u stripu poslednjih godinu dana.

U sledecoj epizodi stizu Saptaci.

Back