Walking dead - Hodajući mrtvaci

verujte ne verujte, ali ja sam zaspao na pola zadnje epizode..........

nisam ni ja bila daleko
strasno

- - - - - - - - - -

Nigan mi se sve vise dopada
postalo zanimljivo samo kad se on pojavi

ne svidja mi se ovo
samo skacu sa scene na scenu,o svima po malo samo i nikome se nista ne desava zanimljivo(Spensera ne racunam)
i ono sa spenserom je bilo totalno ocekivano
cim je rekao sta je rekao,znala sam da ce nesto da se desi :lol:

nisam ni ja bila daleko
strasno

- - - - - - - - - -

Nigan mi se sve vise dopada
postalo zanimljivo samo kad se on pojavi

ne svidja mi se ovo
samo skacu sa scene na scenu,o svima po malo samo i nikome se nista ne desava zanimljivo(Spensera ne racunam)
i ono sa spenserom je bilo totalno ocekivano
cim je rekao sta je rekao,znala sam da ce nesto da se desi :lol:

Jedva čekam dijaloge Nigana i Judžina, to će biti urnebesno lol.

'Одајући упокојеници. Ко 'е жив, а ко мртав.

Um1evdo.jpg

Ne gotivim više serije i filmove sa zombijima, ali ova mi za divno čudo ok... :D

Дефинитивно најбоља ствар о зомбијима од серија и филмова икад снимљено. Ко није гледао обaвeзно да погледа филм "Тhe Road", "World War Z", као и "I am the legend". Што се тиче ове серије одгледао сам 3 сезоне.. имам још много да гледам. Једна од најбољих сцена је кад је Рик бежао градом и кад се увукао у тенк... Која срећа :)

Пашће Ниган превише се опустио. :D

- - - - - - - - - -

Nigan onom momku probusio stomak i creva iskocila kao u najjeftinijem horor filmu. :D

пази кад је био спреман да изда своју екипу сутра би и нигана и његову, није глуп ниган.. не воли шлихтаре већ праве неустрашиве мушкарце типа дерил..

- - - - - - - - - -

što se tara ugojila :eek: sad je sve buckasta ..a ni brus izgleda nije nosila

Највећи број груди... тачно волим кад трчи а види се да грудњак не носи.. :lol:

Svaki zlikovac ima svog ludog pametnjakovića tipa Judžin.

I guverner je imao slično tome, pa i ona policajka u bolnici.

Videćemo da li će Judžin biti odan 100% do kraja Niganu al meni deluje da hoće jer kod njega je strah jači od bilo koje druge emocije.

Mada vidim da mnogi komentarišu na fejs stranici kako se Judžin samo pretvara pa da će se okrenuti protiv Nigana na kraju, možda, ali samo ako bude siguran da neće nadrljati. :lol:

Poslednja izmena:
Неће Јуџин бити одан дуго Нигану. Двајт ће да падне кад Ниган открије да је жена жива а тад следи пегла. Није Јуџин 2 са 2 од краставаца тај крка кремендале само тако. :lol: Кад ће нова епизода?

Odlicna fora u poslednjoj epizodi Supernaturala. Sem i Din se vracaju iz lova na neke karakondzule, prljavi i prekriveni delovima tela, Din baca Lusil na sto i kaze kako je dobra ova stvar, cale ju je mnogo voleo. :D

Dzefri Din Morgan je glumio njihovog caleta u Supernaturalu. :D

Back