Vuletić pokazao papir: Član GO SNS zakupac prostora u kom je Belivukov bunker

sta si ti ovde na forumu, jesi li onaj koji pise da sve moze pristojno da se kaze?
kao pristojan vrlo je upitno kako podrzavas sirenje laznih informacija nepristojnih novinara i clanova foruma.
Nigde ne pise da je ivona clan sns a, a vi " pristojni" lazovi i bezobraznici klevecete....kleveta nije pristojna ucitelju skijanja u letnjem periodu...kleveta je krivicno delo pravnice iz pivnice...
Prvo ja i rekoh ajde neka je tačno. U smislu da ne raspravljamo da li je zakupac ovaj ili onaj. Drugo jasno rekoh to ne amnestira njega.

Pitanje je sta je znao prof Vuletic, sta tacno

Da su navijaci,da su problematicni, da se tuku, da tu ima i prodaje narkotika, napada jednih na druge, pucnjava, mozda i ubistava. To je znao i pre nego je dosao u partizan, ili zvezdu,to svi znaju da su navijaci u tome. E sad, sta ko radi pojedinacno

Sigurno je znala samo policija

Dal je znao da su ubili nekoga, oteli, isekli, pravili cevape, sta god da je prica?
Videli smo neke snimke kako automobili dolaze u tu neku kucu sa ljudima avala ili gde vec, znaci policija ili BIA su znali da su u toku dogadjaji i to ozbiljan kriminal,a neka prodaja marihuane kokaina ili cega vec

Znao je onda ministar, znao je vrh drzave

Tesko da je ovaj Vuletic znao za te istrage i detalje sta radi policija
Ja i ne tvrdim da je znao detalje. Ali da nije znao da tu ima bunker i da se dešavaju sumnjive stvari teško.

Sa glasackim telom koje iz uverenja a ne iz koristi glasa za sns sektu..

FB_IMG_1622761456245.jpg

Ako pod banda mislis na Putina, onda da
mislim na vas kriminalce koji klevecete ljude koji nisu pod vasom kontrolom....
kao sto vidimo iz saopstenja vas ortak laze o zakupu....
Uostalom za sve vas treba samo da policija izbaci javno imena i ne moraju da vas optuze za klevetu i ostalih par kriminalnih radnji za jedno 10 godina pored legije....

Back