Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 29.666
Наравно. Објаснио сам ти већ, само је теби лакше ућерати ФАП-а у гаражу, но објаснити.Србијанских студената? Видиш да ти је хрватски у крви.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно. Објаснио сам ти већ, само је теби лакше ућерати ФАП-а у гаражу, но објаснити.Србијанских студената? Видиш да ти је хрватски у крви.
Nema nicega intelektualnog. Uglavnom su to zivotinjski instinkti.Verovatno ovo ..gde Vučić priča o nezahvalnosti i kako je nekom liku obezbedio radno mesto i platu od 5.000 evra a on izašao na proteste
Vučić javno priznao na tv Pink da kupuje ljude za velike plate dok vecina stanovništva Srbije jedva sastavlja kraj sa krajem
Dokle više ?
ne branimo .....razumno pristupamo situaciji ...Svako ko brani i pravda ovu vlast i rezim, pa i sistem je generalno moj neprijatelj.
Иди код свог Пленковића у Хрватску па тамо паметуј и утеравај ФАП-а у гаражу.Наравно. Објаснио сам ти већ, само је теби лакше ућерати ФАП-а у гаражу, но објаснити.![]()
А ко ће га теби ућеравати? Јеси ли нашао новог загунџију?Иди код свог Пленковића у Хрватску па тамо паметуј и утеравај ФАП-а у гаражу.
Не разумем хрватски.А ко ће га теби ућеравати? Јеси ли нашао новог загунџију?![]()
Eto, nisam pametna zašto nisu uhapšeni..možda je to neki viši nivo pa ja ne razumem?Valjda krenes od njegovog slucaja.
Nisu uhapseni oni koji su protivustavno prisluskivali predsednika.
Zasto?
Mislim.da raxumes.Eto, nisam pametna zašto nisu uhapšeni..možda je to neki viši nivo pa ja ne razumem?
Ja pitala tebe, ti si mi omiljena ćacika ovdeMislim.da raxumes.
Kad je caciki jasno sta da kazem za uciteljicu.
Koliko je bilo privatizacija za vreme ove vlasti?Na koji način su privatizovane te firme?Jel su date kao cementare i šećerane za tepsiju ribe ili su stigle neke pare u državu?Neke stvari su nasleđene od prethodne vlasti,što ne umanjuje poguban uticaj one žute Borisove kada je ponižavao državu izjavivši da nije ponosan što je predsednik,kada je išao u Potočare na poklonjenje za nešto što nismo kao narod učinili,kada su žuti rastakali i ono malo što je ostalo.Pa Bor je bio grad koji se gasio čoveče,a pogledaj ga danas.Kolike su im plate sad?Jel vidiš da se zidaju nove zgrade,a onda si mogao za bagatelu da kupiš stan tamo jer nije bilo perspektive za život.Evo,ovo sam ti iskopao iz arhive Blica,da vidiš ko je bio direktor agencije za privatizaciju u to vreme https://www.blic.rs/biznis/na-prolece-u-srbiji-500-firmi-u-privatizaciji/c30w4jn a imaš i ovde https://www.cins.rs/na-licni-zahtev-napustali-agenciju/ ali nigde ne vidim Sinišino ime.Nego,pročitaj malo o ranim radovima Bože derikože(Boža Đelić) i Gorana Svilanovića,Mirka Cvetkovića,Miroljuba Labusa...Bilo,ne ponovilo se.I niko od njih nije odgovarao pred zakonom,i niste pravili probleme zbog toga što nam se Srbija rastakala i nestajala pred našim očima.A sada nešto bučete i glumite hajduke kada ide napred?Smeta vam što ova vlast neće da prizna nezavisno Kosovo,što neće da uvede sankcije Rusiji(što je šamar zapadu samo takav) što neće da prizna krivicu za nešto što se nije dogodilo(genocid u Srebrenici) i što neće da pusti niz vodu Republiku Srpsku?Smeta vam,zar ne?Oкле ти знаш да се нисмо бунили?
А очигледно не знаш колико је сумњивих приватизација обављено за време СНС, или што је вероватније, правиш се да не знаш...
Оно што сигурно не знаш је коме (мислим на себе) покушаваш да том причом продајеш муда за бубреге...
О томе да је један од највећих жутих стручњака за приватизације већ, колико, 10 година министар финансија, нећемо овом приликом.
Iskaš ti malo pameti i zdravog razuma.Јесте, Вучић је тек победиЈо Хитлера и ослободио Србију, ал "квислинзи", "петоколонаши" и "ракционари" искају слободу. Срам их било, бедници једни, него бедници!
Verovatno ovo ..gde Vučić priča o nezahvalnosti i kako je nekom liku obezbedio radno mesto i platu od 5.000 evra a on izašao na proteste
Vučić javno priznao na tv Pink da kupuje ljude za velike plate dok vecina stanovništva Srbije jedva sastavlja kraj sa krajem
Dokle više ?
Рече једностанични организам.Iskaš ti malo pameti i zdravog razuma.
Зар није на време обезбедила кревет у психијатсријској болници= Ноћас се жалила да ће све заузети "блокадери".Ja pitala tebe, ti si mi omiljena ćacika ovde![]()
Koliko je bilo privatizacija za vreme ove vlasti?Na koji način su privatizovane te firme?Jel su date kao cementare i šećerane za tepsiju ribe ili su stigle neke pare u državu?Neke stvari su nasleđene od prethodne vlasti,što ne umanjuje poguban uticaj one žute Borisove kada je ponižavao državu izjavivši da nije ponosan što je predsednik,kada je išao u Potočare na poklonjenje za nešto što nismo kao narod učinili,kada su žuti rastakali i ono malo što je ostalo.Pa Bor je bio grad koji se gasio čoveče,a pogledaj ga danas.Kolike su im plate sad?Jel vidiš da se zidaju nove zgrade,a onda si mogao za bagatelu da kupiš stan tamo jer nije bilo perspektive za život.Evo,ovo sam ti iskopao iz arhive Blica,da vidiš ko je bio direktor agencije za privatizaciju u to vreme https://www.blic.rs/biznis/na-prolece-u-srbiji-500-firmi-u-privatizaciji/c30w4jn a imaš i ovde https://www.cins.rs/na-licni-zahtev-napustali-agenciju/ ali nigde ne vidim Sinišino ime.Nego,pročitaj malo o ranim radovima Bože derikože(Boža Đelić) i Gorana Svilanovića,Mirka Cvetkovića,Miroljuba Labusa...Bilo,ne ponovilo se.I niko od njih nije odgovarao pred zakonom,i niste pravili probleme zbog toga što nam se Srbija rastakala i nestajala pred našim očima.A sada nešto bučete i glumite hajduke kada ide napred?Smeta vam što ova vlast neće da prizna nezavisno Kosovo,što neće da uvede sankcije Rusiji(što je šamar zapadu samo takav) što neće da prizna krivicu za nešto što se nije dogodilo(genocid u Srebrenici) i što neće da pusti niz vodu Republiku Srpsku?Smeta vam,zar ne?
Данице, Данице, како си ти наивна! преЦедник је жаобитан и широкогруд. Он је праотац србаља и као такав опрашта грехе синовима разблудним, па тако и оним што су га "прислушкивали", као и оним што су извели небројено "атентата" на госим преЦедника. Видиш како нам даје пеМзије, копа метрое (ако се питаш зашто га нема 24/7 на тв-у, то је зато што својим ручицама копа туЊеле испод Београда), гради националне акваријуме... И сад кад смо надомак "златном добу", што ни брки молеру естерајхеру није пошло за руком, банда васташка је нашла да га руши. А све им је дао!Eto, nisam pametna zašto nisu uhapšeni..možda je to neki viši nivo pa ja ne razumem?
Pa ne mogu,smaraš i ti mene.Не могу да читам, смараш ме.
Ајде само са шефом провери шта је све и где је све у својој каријери радио и у чему је учествовао један чика који се зове Владимир Врбашки, поготово обрати пажњу на период од 2012. па до пре пар година док није послат у УСА да се бави камионским бизнисом...па ми се онда јави, да ти дам име следећег за истраживање.
Данице, Данице, како си ти наивна! преЦедник је жаобитан и широкогруд. Он је праотац србаља и као такав опрашта грехе синовима разблудним, па тако и оним што су га "прислушкивали", као и оним што су извели небројено "атентата" на госим преЦедника. Видиш како нам даје пеМзије, копа метрое (ако се питаш зашто га нема 24/7 на тв-у, то је зато што својим ручицама копа туЊеле испод Београда), гради националне акваријуме... И сад кад смо надомак "златном добу", што ни брки молеру естерајхеру није пошло за руком, банда васташка је нашла да га руши. А све им је дао!![]()
Аферим! Рушу га они богатуни, са Ролекс на руци. Они што кркају прасићи, а прецедникова сиротиња само паризер. Па шта! Не дамо Србију!И то га рушу они најбогатији, а не сиротиња раја, која глобе давати не може, ни трпјети Динкова зулума. Ође раја није рада кавзи, нит су ради Вођа и кнезови, већ су ради студенти изелице и елитне фриленс пропалице...и блокадерске кухарице.
Не помаже ни ћирилица ни екавица.Iskaš ti malo pameti i zdravog razuma.
O vasoj? Pazi kad sam i ja drzavljanin te drzave a mozda placam i veci porez nego ti tu. A sto se znanja o politickoj sceni Srbistana tice cek da vidis nase ljude u Kanadi, ja sam mala maca za njih, mnogi od njih gledaju iskljucivo srpsku/hrvatsku TV preko online provajdera, pa kad se nadjes sa ljudima koji su tog dana odgledali kompletne informativne emisije na N1, Novoj i Utisak nedelje i pocnu da ti pricaju o kontejnerskoj situaciji na Bulevaru Revolucije ili Avijaticarskom trgu a da Beograd u realnom zivotu znaju samo sa razgledenica... kazem ja jednom od njih sa kojim igram fudbal "O, mario, onda postoji super mesto za tebe, krastarica forum, tamo mozes da se druzis sa istomisljenicima, da pisete kojim cete redom da vesate na bandere i gde da gurate kontejnere", on mi mrtav ladana kaze "Alo bre, to su metuzalemi, pregazilo ih i vreme i tehnologije, nisu ti likovi jos stigli do X-a i nisthtagrama, oni su izgubljeni u vremenu i prostoru". Kako nisko misljenje ima o ljudima na ovom forumu, strava.N.Westminster a sve znaš o na[oj političkoj sceni? Bićeš priveden na informativni razgovor. Ova vlast voo da ćaska saa ozmišljjenim stranim plaćenicima
uf, pa sta rade bre ove sluzbe, saljite ovo u beli svet, da vide svi sta je aljekova srbija, omladinac sa jednom rukom, srbija najjaca na svetu - u sportuАферим! Рушу га они богатуни, са Ролекс на руци. Они што кркају прасићи, а прецедникова сиротиња само паризер. Па шта! Не дамо Србију!
zato sto ih on nije napravio nego njihov zajednicki gazda preko srpskih executivaEto, nisam pametna zašto nisu uhapšeni..možda je to neki viši nivo pa ja ne razumem?