Šta je u glavama ljudi koji podržavaju SNS?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Djokovic antivakser i ravnozemljas, kome je dve godine bio zabranjen ulazak u civilizovan svet? Kako da se desi da bas njemu uvedu sankcije a ne nekom od politicara.

Đoković nije antivakser koliko znam. Bio je protiv COVID vakcina, ali ne i protiv SVIH vakcina.

Prvi put čujem da je ravnozemljaš.

Mnogi sportisti takođe nisu primali COVID vakcine sa razlikom što su o tome ćutali. A Đoković je imao potrebu da o tome govori na društvenim mrežama, da obaveštava javnost šta on misli o covid vakcinama za vreme korone. Za to ga je svojevremeno upozorio doktor Kon da se sa tim ne igra, ne sa vakcinom, već sa javnim nastupima. Nije poslušao, tako da je malo nadrljao zbog toga, i nije jedini.

Srbenda, šta ćeš, voli malo da koristi svoj javni uticaj. Da ga baca, da mlati po koprivama. Isto je tako pitao javno na tviteru šta je sa jednom kineskom teniserkom koja je nestala nakon što je optužila jednog člana komunističke partije u Kini za silovanje. Moraš da imaš muudaa za tavke stvari, ali konsekvence su neizbežne. Nemoj posle da bude đavo kriv.

tako je "opozicija" govorila i za Janukovica.
Danas, korupcija i kriminal u Ukrajini veci nego ikada i PLUS, 1 MILION MRTVIH UKRAJINACA I 15 MILIONA POBEGLIH OD NOVE DEMOKRATIJE.
Korupcija i kriminal elite je fundament kapitalistickog sistema i ako zelimo ukloniti te deformacije, mora se menjati kapitaisticki sistem u zemlji.
U Srbiji je za ovih 35 godina kapitalistickog sistema promenjena hrpa politicara i svi su , bez izuzetka, bili upleteni u korupciju, kriminal.
DAKLEM, NISU KRIVI POLITICARI VEC POLITICKI SISTEM KOME ONI SLUZE.
Naravno, otklanjanje kapitalizma ne dolazi u obzir jer, sa jedne strane, stasala je srpska kapitalisticka elita, tajkuni, koji ce , ako treba unistiti ceo srspki narod i Srbiju samo da u Srbiji ostane kapitalizam i PLUS, U SVAKOM POKUSAJU UKLANJANJA KAPITALIZMA, NA NAS BI SE OPET SRUCIO CEO VOJNI NATO-ARSENAL.
Pitam se zasto sve ovo objasnjavam i kome ?Ovo svi znaju, i korisni idioti " na terenu" i oni koji su u "belim rukavicama" na platnom spisku nevladinih organizacija.
Cilj nije Vucic vec unistenje srpskog naroda u pogubnom gradjanskom ratu...........ISTO KAO STO UKRAJINSKI MAJDAN NIJE BIO USMEREN NA JANUKOVICA I NJEGOVU KORUMPIRANU KLIKU, VEC NA RUSIJU.

A ko će u Rusiji da menja i uklanja kapitalizam?

Jel treba ponovo da se vraćamo na komunizam i socijalizam ili treba nešto treće?

A Đoković je imao potrebu da o tome govori na društvenim mrežama, da obaveštava javnost šta on misli o covid vakcinama za vreme korone. Za to ga je svojevremeno upozorio doktor Kon da se sa tim ne igra, ne sa vakcinom, već sa javnim nastupima. Nije poslušao, tako da je malo nadrljao zbog toga, i nije jedini.
i ko je naposletku bio u pravu? nole sampion, eto ko
sta je u kratkom vremenu kenedi napravio vec u usa povodom kovid vakcina? sta cemo da uradimo fauciju tek koji je sve zamesio, isfinansirao ovu zarazu iz laboratorije?

Is Rand Paul About To Finally Nail Fauci?

sve one teme koje smo sakrivali po zapeccima foruma., da ne budu obrisane sada su glavne teme po mejnstrim medijima - kako to ako je drkon bio u pravu? znaci da nije bio. samo da prikujemo faucija,. posle ce sve da ide lakse, a sada je gotov slagace garantovano, i onda cemo ga ukebati
ovde kada te upecaju da lazes pod zakletvom, ....corka bato, badava pardon od bajdena, puj pike ne vazi

Poslednja izmena:
i ko je naposletku bio u pravu? nole sampion, eto ko
sta je u kratkom vremenu kenedi napravio vec u usa povodom kovid vakcina? sta cemo da uradimo fauciju tek koji je sve zamesio, isfinansirao ovu zarazu iz laboratorije? sve one teme koje smo sakrivali po zapeccima foruma., da ne budu obrisane sada su glavne teme po mejnstrim medijima - kako to ako je drkon bio u pravu? znaci da nije bio.

Koga boli uvo ko je bio u pravu.

Milioni i milioni ljudi su imali isto ili slično mišljenje svuda po svetu, i bez Đkovoća, ali koga boli uvo za to...

Doktor Kon je bio u pravu po pitanju upozorenja, za drugo ništa nisam rekao. Jevrejska internacionala izvučen iz šešira ovde kod nas da bude medijski stručnjak za vreme korone. Više se malte ne pojavljivao doktor Kon na televiziji da popuje od Vučića za vreme korone.

Ti si bre sportista, nemoj da (zlo)upotrebljavaš svoj medijski uticaj, u obavštajnim krugovima takvi ljudi se vode kao "agneti od uticaja", nemaš šta ti da mudruješ o vakcianama, samo ćeš sebi nabaciti bedu... i nabacio je sebi bedu. Platio je kaznu za svoju kurrčevitost, neosnovano u hotelskom zatvoru i izbačen sa turnira na kojem bi osvojio još jedan grend slem, malo li je.

Niko više koronu ne pominje. Vuk pojeo magarca. Jel neko sme da pita Kinu što je proizvela biološko oružje i šta se stvarno dogodilo? Pisalo se o tome, neki su čak i do detalja pisali o tome i pre 40 godina, sa tačnim opisima virusa i godinom kada će to biološko oružje upotrebiti. Neki su to ovekovečili u knjigama fikcije, virus poznat kao WUHAN-400. Uzmi pa istraži.

Prvenstveno je razvoj tog tipa biološkog oružja vodila Sovjetska loboratorija, pa nakon raspada Sovjeta projekat prebačen je u Kinu u Wuhan.

Hošeć jeftine proizvode iz Kine? Hošeć da ti mali kineščići sa malim kurrcima rade u 3 smene kao robovi za tebe, da bi tebi super marketi bili pretrpani robom, patike, odeća, pa čak i beli luk? Onda ćuti.

kako si ti ogranicen? pa mogli su da napisu knjigu torlak 4000 i? kinezi su tamo zaposljavali svoje top naucnike iz virusologije, to sigurno nije bila tajna za pisce naucne fantastike, ali sta ti dokazujes? da sm trebao da te ostavim na ignore-u, eto to

Hvala bogu pa si bar ti ovako baš otvorenih shvtanja.

Mogli su ali nisu, baš čudno jel da, ali su zato detaljno opisali u knjizi iz 80tih godina prošlog veka, poprilično detaljno, tada nazvan virus Wuhan-400 napada pluća i alveole, da na razovju tog biološkog oružja radi specijalizovana top vojna laboratorija nedaleko od Wuhana u Kini... i da će biološko oružje biti upotrebljeno oko 2020 godine i da će imati globalan efekat.

Ajde budi ti mudrac pa predvidi jednu tako kolosalnu stvar ne 10 ili 40 godina u napred, ajde probaj 2 godine u napred da predvidiš.

Ne znam šta je tvoj problem oko korone. Šta je to što ne pije tebi vodu? Ne veruješ da je to bilo biološko oružje razvijano u laboratoriji?

Stvarno veruješ komunjarskoj partiji iz Pekinga koja prodaje lovačke priče da je neki kinščić jeo slepog miša na pijaci u Vuhanu i tako se zarazio kovidom? Možeš slobodno da veruješ u šta oćeš što se mene tiče, ali ja ti iznosim činjenice.

Wuhan-400 pročitaj na netu nađi knjigu online, imaš skeniranu stranicu o tome koje kuda po netu, pa rasuđuj sam. Dve knjige opisuju isti događaj.

Tako su pričali da je neki crnčugga u Africi hebavao majmuna i tako HIV sa majmuna prešao na čoveka. Može i to, što da ne, mi verujemo sve što na televiziju kažu.

Mogli su ali nisu, baš čudno jel da, ali su zato detaljno opisali u knjizi iz 80tih godina prošlog veka, poprilično detaljno, tada nazvan virus Wuhan-400 napada pluća i alveole, da na razovju tog biološkog oružja radi specijalizovana top vojna laboratorija nedaleko od Wuhana u Kini... i da će biološko oružje biti upotrebljeno oko 2020 godine i da će imati globalan efekat.

Ajde budi ti mudrac pa predvidi jednu tako kolosalnu stvar ne 10 ili 40 godina u napred, ajde probaj 2 godine u napred da predvidiš.
shvati da su to aluzije na azijski grip koji se desio pre nego je ta prica napisana, a odakle drugde nego iz top laboratorije?

"Azijski grip" is the term for the 1957-1958 influenza pandemic, also known as the Asian flu. It was caused by the H2N2 influenza A virus and originated in Guizhou, China. This pandemic is estimated to have caused 1 to 4 million deaths worldwide, making it one of the deadliest pandemics in history

Stvarno veruješ komunjarskoj partiji iz Pekinga koja prodaje lovačke priče da je neki kinščić jeo slepog miša na pijaci u Vuhanu i tako se zarazio kovidom? Možeš slobodno da veruješ u šta oćeš što se mene tiče, ali ja ti iznosim činjenice.
ti pricas prezvakano pre 5 godina, a ja iznosim cinjenice kako su kinezi dobili virus da ga razvijaju u wuhanu, ko je to platio, sa linka iznad:

Appearing on Fox News, Paul explained “I’ve been trying for over three years to get non-classified records about the decision to fund the research in Wuhan, and it’s been denied.”

a o barichu i ecohealth alijansi smo postavljali i pre pola, sve se zna vec godinama, samo se sada isteruje na cistac i utvrdjuje faucijeva odgovornost za wuhanski virus, koji je poslat iz amerike, i finansiran odavde jer je zakonski u nekom momentu to ovde postalo zabranjeno!

Poslednja izmena:
ti pricas prezvakano pre 5 godina, a ja iznosim cinjenice kako su kinezi dobili virus da ga razvijaju u wuhanu, ko je to platio, sa linka iznad:

Appearing on Fox News, Paul explained “I’ve been trying for over three years to get non-classified records about the decision to fund the research in Wuhan, and it’s been denied.”

a o barichu i ecohealth alijansi smo postavljali i pre pola, sve se zna vec godinama, samo se sada isteruje na cistac i utvrdjuje faucijeva odgovornost za wuhanski virus, koji je poslat iz amerike, i finansiran odavde jer je zakonski u nekom momentu to ovde postalo zabranjeno!

Takve stvari finansiraju Globalisti.

Razvoj bioloških oružja finansiraju Globalisti kao pokušaj ostvarenja krajnjeg cilja smanjenja svetske populacije. U čemu su da dodam sve ovo vreme neuspešni.

To koja će država da iznese određeni projekat, to je druga stvar. COVID je bio dodeljen Kini, kao što većinu stvari, kada je u pitanju razvoj i izgradanja, prepušta se Kinezima i dalekositočnjačkim narodima. Globalisti favorizuju Kinu.

Prvenstveno je tog tipa biološko oružje razvijao Sovjetski savez, i virus je bio poznat kao Gorki-400. Nakon turbuletnog raspadanja i urušavanja Sovjetskog saveza, igrajući se igre prestola u Moskvi, i zbog zapuštene ekonomije i sveopšteg javašluka i nestabilnosti, projekat nisu mogli dalje da iznesu i razvijaju pa je prebačen u Kinu u laboratoriju nedaleko od Wuhana, i virus prototip preimenovan u Wuhan-400.

Pogrešno shvataš da samo Amerika razvija biološka oružja, možda oni jesu bili prvi ili među prvima na tom polju pre mnogo decenija, zbog ekspertize, tehnologije i finansija, odavno više nisu jedini. To je kao kada bi rekli da samo Amerika razvija nuklearno oružje.
Nije, razvijaju ga mnogi drugi sa istim ciljevima. Tako isto i biološka oružja, različita biološka oružja razvijuju različite laboratorije po svetu, super sile koje imaju ekspertizu i sredstva i tehnologiju.

COVID-19 (Wuhan-400) virus napravljen u loboratoriji je izazvao prvu ozbiljnu i veštačku globalnu epidemiju - pandemiju. Made in China. Ne regionalnu, ne kontinentalnu, već globalnu epidemiju.

Dodatno napumpanom zastrašivanjem, medijskom histerijom i panikom, čudnim merama, maskama, policijskim časovima, sumnjivim vakcinama. Nema države koja nije bila zaražena, osim nekolicine malih država, ostrvskih, i Severne Koreje, navodno. To biološko oružje nije bilo upereno protiv jedne određene države, regije ili nacije, bilo je ciljano uprereno protiv celog sveta, ako ćemo biti realni, protiv svih naroda svuda po svetu.

Takođe pogrešno misliš da je izvor svega toga Amerika. Fascinantno je da mnogi pokušavaju i za Koronu da optuže Ameriku pa su često kranjnje maštoviti i kreativni u tome, potpuno abolirajući Kinu. Zašto je razvoj biološkog oružja zabranjen u Americi? Otkud sad to? Pa sigurno neće javno objavljivati da rade na tkavom oružju, nikada i nisu, i da je zabranjen to ih ne bi sprečilo. A nije zabranjen u Kini? U Kini je dozvoljeno da se razvija biološko oružje? To je OK. Bitno je da mi kreativno nađemo neki način da optužimo Ameriku. To nam je izgleda jedino bitno...

Da je iz Amerike, to nije OK. Zla Amerika. Kad je iz Kine, to je OK. Braća kinezi. Daj tog virusa vamo da se i ja zarazim kad je od bratske Kine. Ti se zapitaj ko ispira mozak takvim dvostrukim standardima i licemeriju?

Ako bi pratili odakle je izvor, izvor nije Amerika, izvor su Globalisti. To što su selili projekat iz Sovjetskog sveza u Kinu, govori o tome. Ko može tako nešto da radi? Ko ima tu moć? Samo onaj ko je iznad svih tih super sila, a to su jedino Globalisti koji imaju svoje korene i svoje pipke svuda po svetu, a ne samo u Americi. Da to nije tako, ne bi se zvali Globalisti.

Takve stvari finansiraju Globalisti.

Razvoj bioloških oružja finansiraju Globalisti kao pokušaj ostvarenja krajnjeg cilja smanjenja svetske populacije. U čemu su da dodam sve ovo vreme neuspešni.

To koja će država da iznese određeni projekat, to je druga stvar. COVID je bio dodeljen Kini
au ala ti mantras? kakvi crni globalisti? taj tvoj narativ je vec prevazidjen, raskanatali smo globaliste juce; imamo krimi kliku koja se uvukla u sistem kao zaraza, i sada cemo je iskoreniti
Da je iz Amerike, to nije OK. Zla Amerika. Kad je iz Kine, to je OK. Braća kinezi. Daj tog virusa vamo da se i ja zarazim kad je od bratske Kine. Ti se zapitaj ko ispira mozak takvim dvostrukim standardima i licemeriju?
covece ja zivim u usa, kina je zlo, ali ovaj kineski virus je samo doradjen u kini

au ala ti mantras? kakvi crni globalisti? taj tvoj narativ je vec prevazidjen, raskanatali smo globaliste juce; imamo krimi kliku koja se uvukla u sistem kao zaraza, i sada cemo je iskoreniti

covece ja zivim u usa, kina je zlo, ali ovaj kineski virus je samo doradjen u kini

Samo dorađen u Kini? Samo?

Jel se to opet služiš maštom da aboliraš Kinu za COVID?

Već sam 2 puta rekao da je tog tipa biološko oružje prethodno razvijao Sovjetski savez, pa je isti taj projekat prebačen u Kinu, pa se pitam zašto moraš dodatno da ponavljaš da je dorađen u Kini. Evo i ja ću da ponovim, COVID virus je imao više naziva u prošlosti, ko zna ko ga je sve razvijao prethodno, ali znamo da je finalnu varijantu uradila laboratorija nedaleko od grada Wuhan u Kini odakle su namenski pustili virus i izazvali pandemiju.

Narativ o Globalistima nikada nije dospeo do medija i šire javnosti, osim u formi teorije zavera, i nije nikakva mantra jer je niko nigde ne ponavlja. Ne znam koga si ti raskrinkao juče, i verovatno ćeš isto to iskoreniti sutra malo.

Back