Nekad SNS u Kraljevu imao 12.000 članova, danas se u Kraljevu skupilo SNS-ovaca ukupno njih 76 da brani SNS prostorije. Vučić gotov VIDEO

U Kraljevu SNS imao 12.000 članova. Danas se skupilo njih 76 ! Koliko će Vučić imati na izborima?

• Po ovome koliko se SNS-ovaca skupilo u Kraljevu vidi se da će Vučić imati manje od 1% na izborima

glasova: 1 25,0%
  • Imaće Vučić više od 1% glasova, možda tu negde oko cenzusa će biti

glasova: 1 25,0%
  • 76 u odnosu na 12.000 je manje od 1%, dobro je Dugin izneo podatak Ruskog istraživanja Vučić na 0%

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4
praviti se naivan i trolovati beskonacno je kanjda gebels izmislio jel de ?

ovom recenicom sam pokazujes da sve konce drzi u rukama predsednik ?

da im je cilj bio predsednik od starta bi se tako i ponasali studenti . nemoj da mi oduzimas vreme da se vracamo na pocetak jer ces ubrzo ici na igonore posto gubljenje vremena na beskonacno pravljenje ludim me ne interesuje.

da ste odmah posle pada nadstresnice priveli na odgovornost

- ministra gradjevinarstva vesic gorana (priveli ste ga pustili i sklonili) , njegovu prethodnicu koja je bila tu u toku te rabote oko gradnje na pocetku zoranu mihajlovic

- ministra spoljne trgovine tomu monu

- sve podizvodjace za koje se dokazalo da su krivi za dodatno opterecenje nadstresnice sa plus 23 tone (sta je 23 tonice jel...)

-projektante

i naravno premijera vucevica koji je premiejr bio pred kraj i otvaranje ali je zato vedrio i oblacio novim sadom koji je kriminalizovao i ni jedan tender nije mogao proteci bez nejga pa je za podizvodjace i te kako bitansraf u toj prici...

da je to ucinjeno odmah, da su odgovarali za svoje i cinjenja ili ne cinjenja (propuste zbog korupcije) NISTA OD OVOGA NE BI BILO

nemoj vise da se pravite naivni ko seljacka mlada

takav vam je odnos prema ostalima u sns kartelu ?
ako predsednik ima moc nad svima nadbrojanima i odgovoran je za njihovo postavljanje to ne znaci da je umesan i kriv za ono sto su uradili. ali posto ocito ne zeli da potera tu odgovornost zbog pretpostavki da mu je andrejka umesan ili nekih drugih stvari, cak on licno ,je nebitno i kako bi se reklo za ovo ti slava za ovo ti glava.

ovde je jasno da je to sistem koji radi na stetu srbije kao svih proteklih decenija bez obzira u kojim dresovima nastupali igraci trenutni a i oni pre njih...

ok ako je on glavni a ostali boranija , onda on ali i boranija, nema onoga ''ja sam samo radio sta mi kazu''...
ratnice ako bi se pomalo razumeo u gradjevinu i struku nebi palamrsio ovde

kako je struka ustanovila (a sa njime i onaj cupavi injzinjer za na 1, uzrok pada nadstresnice je bio to sto su se uprege popustile *one celicne sajle)

kriv je taj sto je popustio uprege prilikom hidroizolacije krova, kao i nadzor koji je to potpisao bez da se popeo na krov da sam pogleda stanje nego je na "rec" potpisao da je sve oko

sve po hijerarhiji iznad njega se oslanja na njegov AMIN DA JE SVE OK

na osnovu utvrdjenog stanja na terenu idu potpisi i odgovornost.

nije misinstar duzan da se penje na krov i da gleda dal je sve ispostovano, zar ne?

a to da vam je jedino vucicev pad bitan to se ne moze ni sakriti.
oprostili biste i 10 tomimoi sve grehe u zamenu za vucica. to je barem jasno.

jos jednom ratnice, SITNA BORANIJA JE KRIVA za pad nadsrtesnice. ako bi bio SAMO MALO objektivan i razmislio iz ugla sta je konkretno uradjeno, slozio bi se samnom

ali pristrasnost je tu na forumu dobar dan, pa se i ne ocekuje da vidite dalje od toga sto vam je neko nacrtao

ti me stavljaj na ignore ili dubi na trepavicama, to ne MENJA CINJENICE sta je prouzrokovalo pad nadstresnice

kad se vec raspises na pola strane, daj neki argument u vezi ovoga a ne da ponavljas kao papagaj nauceni tekst

ratnice ako bi se pomalo razumeo u gradjevinu i struku nebi palamrsio ovde

kako je struka ustanovila (a sa njime i onaj cupavi injzinjer za na 1, uzrok pada nadstresnice je bio to sto su se uprege popustile *one celicne sajle)
koji strucnjaci ?
poput one ''FRIZERKE'' koja je otvorila onu firmu koja ne sme da se pomene i koju krijete kao zmija noge, cim je neko pomene odma tuzite ?
strucnjai poput onih koji su je DODATNO OPTERETILI SA PLUS 23 TONE ?

kriv je taj sto je popustio uprege prilikom hidroizolacije krova, kao i nadzor koji je to potpisao bez da se popeo na krov da sam pogleda stanje nego je na "rec" potpisao da je sve
nije krivo 23 tone plus... ma sta je jedan milimetar na klizistu kod munjinog k.urca ili brda pa sta je onda i 23 tonice betoncine...
niej to krivo krivo je on osto ti ''strucnjaci'' poput onih koji su ubili 16 ljudi kazu jel ...

strucnjaci vasi su kriminalizovali drzavu.

koji strucnjaci ?
poput one ''FRIZERKE'' koja je otvorila onu firmu koja ne sme da se pomene i koju krijete kao zmija noge, cim je neko pomene odma tuzite ?
strucnjai poput onih koji su je DODATNO OPTERETILI SA PLUS 23 TONE ?

nije krivo 23 tone plus... ma sta je jedan milimetar na klizistu kod munjinog k.urca ili brda pa sta je onda i 23 tonice betoncine...
niej to krivo krivo je on osto ti ''strucnjaci'' poput onih koji su ubili 16 ljudi kazu jel ...

strucnjaci vasi su kriminalizovali drzavu.
znaci strucnjaci sa gradjevinskog fakultete su LAZIRALI svoju ekspertizu?

i da nadstresnica nije popustila jer je neko skinuo zabice/bolcne/mrge koje su drzale celicne sajle?

to isto su ustanovili i n1 strucnjaci, vodece galamdzije

verodostojan je neciji tvit od strucne ekspertize?

wow, kapetane, wow

znaci strucnjaci sa gradjevinskog fakultete su LAZIRALI svoju ekspertizu?

i da nadstresnica nije popustila jer je neko skinuo zabice/bolcne/mrge koje su drzale celicne sajle?

to isto su ustanovili i n1 strucnjaci, vodece galamdzije

verodostojan je neciji tvit od strucne ekspertize?

wow, kapetane, wow
''стручњаци'' ваши су оптеретили насдтрешницу са плус 23 тоне

толико о стручњацима вашим

to smo znali jos u sredu da ce ga privesti bez dokaza (opet za istu stvar kao i prosli put)
Јавно тужилаштво за организовани криминал навело је у свом најновијем саопштењу да се 15 осумњичених особа за пад надстрешнице у Новом Саду терете да су оштетили буџет државе за 115 МИЛИОНА ДОЛАРA

Back