ratnice ako bi se pomalo razumeo u gradjevinu i struku nebi palamrsio ovdepraviti se naivan i trolovati beskonacno je kanjda gebels izmislio jel de ?
ovom recenicom sam pokazujes da sve konce drzi u rukama predsednik ?
da im je cilj bio predsednik od starta bi se tako i ponasali studenti . nemoj da mi oduzimas vreme da se vracamo na pocetak jer ces ubrzo ici na igonore posto gubljenje vremena na beskonacno pravljenje ludim me ne interesuje.
da ste odmah posle pada nadstresnice priveli na odgovornost
- ministra gradjevinarstva vesic gorana (priveli ste ga pustili i sklonili) , njegovu prethodnicu koja je bila tu u toku te rabote oko gradnje na pocetku zoranu mihajlovic
- ministra spoljne trgovine tomu monu
- sve podizvodjace za koje se dokazalo da su krivi za dodatno opterecenje nadstresnice sa plus 23 tone (sta je 23 tonice jel...)
-projektante
i naravno premijera vucevica koji je premiejr bio pred kraj i otvaranje ali je zato vedrio i oblacio novim sadom koji je kriminalizovao i ni jedan tender nije mogao proteci bez nejga pa je za podizvodjace i te kako bitansraf u toj prici...
da je to ucinjeno odmah, da su odgovarali za svoje i cinjenja ili ne cinjenja (propuste zbog korupcije) NISTA OD OVOGA NE BI BILO
nemoj vise da se pravite naivni ko seljacka mlada
takav vam je odnos prema ostalima u sns kartelu ?
ako predsednik ima moc nad svima nadbrojanima i odgovoran je za njihovo postavljanje to ne znaci da je umesan i kriv za ono sto su uradili. ali posto ocito ne zeli da potera tu odgovornost zbog pretpostavki da mu je andrejka umesan ili nekih drugih stvari, cak on licno ,je nebitno i kako bi se reklo za ovo ti slava za ovo ti glava.
ovde je jasno da je to sistem koji radi na stetu srbije kao svih proteklih decenija bez obzira u kojim dresovima nastupali igraci trenutni a i oni pre njih...
ok ako je on glavni a ostali boranija , onda on ali i boranija, nema onoga ''ja sam samo radio sta mi kazu''...
kako je struka ustanovila (a sa njime i onaj cupavi injzinjer za na 1, uzrok pada nadstresnice je bio to sto su se uprege popustile *one celicne sajle)
kriv je taj sto je popustio uprege prilikom hidroizolacije krova, kao i nadzor koji je to potpisao bez da se popeo na krov da sam pogleda stanje nego je na "rec" potpisao da je sve oko
sve po hijerarhiji iznad njega se oslanja na njegov AMIN DA JE SVE OK
na osnovu utvrdjenog stanja na terenu idu potpisi i odgovornost.
nije misinstar duzan da se penje na krov i da gleda dal je sve ispostovano, zar ne?
a to da vam je jedino vucicev pad bitan to se ne moze ni sakriti.
oprostili biste i 10 tomimoi sve grehe u zamenu za vucica. to je barem jasno.
jos jednom ratnice, SITNA BORANIJA JE KRIVA za pad nadsrtesnice. ako bi bio SAMO MALO objektivan i razmislio iz ugla sta je konkretno uradjeno, slozio bi se samnom
ali pristrasnost je tu na forumu dobar dan, pa se i ne ocekuje da vidite dalje od toga sto vam je neko nacrtao
ti me stavljaj na ignore ili dubi na trepavicama, to ne MENJA CINJENICE sta je prouzrokovalo pad nadstresnice
kad se vec raspises na pola strane, daj neki argument u vezi ovoga a ne da ponavljas kao papagaj nauceni tekst