PODJELA JE FIKTIVNA.nesha taxista:Bila je i Bosna federalna jedinica, pa je Tuđman s Slobom dogovorio podelu.
bosna kao međunarodno priznata država slovi kao unitarna država

entiteti nemaju karakter federalnih jedinica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PODJELA JE FIKTIVNA.nesha taxista:Bila je i Bosna federalna jedinica, pa je Tuđman s Slobom dogovorio podelu.

Miru Barešića je ubila JNA, a inače on nema veze s Vukovarom, kao ni ostala dvojica. Dotični se inače proslavio kao ubica i terorista još mnogo pre toga, kad je ubio ambasadora Rolovića.cash:ubio je miru barešića,blaža kraljevića i antu paradžika
ubio je i puno manje poznatih,ali ova trijica su imali malo veći značaj od običnih boraca
što se tiče samih vukovarskih boraca,bila je zapovjed da se svi poubijaju kad su se probijali iz vukovara![]()
Pa kako onda kažeš da je ljudski faktor bio presudan?cash:kako da ne nesho
80.000 srpskih boraca napram 1.800 hrvatskih boraca.i srbi su pobijedili jer su bili bolje tehnički opremljeni![]()
nemam pojma neshonesha taxista:Kad je nezavistan, zašto to niko neće da prizna? Ni u UN ne mogu da uđu.
Kakvih je tek kod vas bilo ideja...cash:pa nema
memorandum nije operativni plan nego ideja za realiziranje![]()
Praviš se lud, je li? Nisam mislio na dejtonsku podelu, nego na onu koju su njih dvojica utanačili još 1991.cash:PODJELA JE FIKTIVNA.
bosna kao međunarodno priznata država slovi kao unitarna država
entiteti nemaju karakter federalnih jedinica![]()
Šta da proverim? Tad je imao 22 godine, ko je još njega tad slušao, nije bio niko i ništa. Posle je radio u Beogradskoj Bancicash:neshko...provjeri - milošević je tada bio mladi skojevac i predložio da se jugoslavija zove sfrj.
to je i usvojeno.
provjeri
ma sve mislim da ti slabo poznaješ vašu povijest![]()
Mozda smo se i videli...doduse nestalo struje pred jutro u celom Vukovaru koliko kontam,kao horor neki..a izgleda je to namerno zbog kirbaja napravljeno..nisu to cista poslaklikk:Gledaj, ja sam spomenuo Svibanj (Maj) 1991 godine, ne 2007-u godinu razlika je očita. Ima ljudi među kojima je i moja sestra koji su ih tada vidjeli kako piju u "marakani" sa sve kokardama na glavi! Dok u Vukovaru nisam nikog vidio da nosi kapu sa "U" na njoj!
I da ići ću sutra u B.selo na kirbaj imam tamo prijatelja.![]()
klikk:
ovakvim stvarima se sluzila RTS
ali ovo je samo kap u moru lazi.
Znam jer sam u par navrata odlazio iz Vukovara do rodbine u Vojvodinu i onda gledao te laži.
cash:nemam pojma nesho
znam samo da tajvanci imaju svoje putovnice i da putuju po drugim državama![]()
nesha taxista:Nismo morali uništiti zemlju da bi uveli višestranački sistem. Ako je već doneta politička odluka u svim republikama da se uvede višestranačje, zašto nisu prvi izbori bili na saveznom nivou? U životu, baš kao i u šahu nije bitno samo koji se potezi vuku, nego i njihov redosled.
Bilo je 1.569.784.032 pяipadnika JNA i 13 Hяvata...cash:kako da ne nesho
80.000 srpskih boraca napram 1.800 hrvatskih boraca.i srbi su pobijedili jer su bili bolje tehnički opremljeni
ali takva pobjeda je u stvari PORAZ![]()
Ma i u Borovu naselju je nestalo. nisam dugo bio na kirbaju. nadam se da si se provela.Jelena87:Mozda smo se i videli...doduse nestalo struje pred jutro u celom Vukovaru koliko kontam,kao horor neki..a izgleda je to namerno zbog kirbaja napravljeno..nisu to cista posla
evo još tih hosovaca sto se predstavljaju kao srbiilkebgd:to se neki Hosovac, hspovac registrovao i lazno se predstavlja kao srpski dobrovoljac hvaleci "branitelje". nisu to nikakvi branitelji, obicni pobunjenici i ustase. a sta su tek sve ti branitelji i mercepovci radili u vukovaru i okolini pre oslobodjenja... pa i morala je jna da ga oslobadja, moralo se stati na put njihovim zlocinima, ubijanju maltretiranju i progonu.ne bi se odrzali ni 10 dana u vukovaru da je operacija vodjena skolski, a pre svega da im nije ostavljen taj poljski put za snabdevanje.
Pa i tačan broj ljudi kod Orlova i ostalih ptičica nije baš lako utvrditi. Inače bilo je tamo krimosa, to se zna.klikk:jednom i za svagda svima: u vukovaru se borilo na srpskoj strani i do 40.000 ljudi
na Hrvatskoj strani je bilo oko 1.800 branitelja.
te podatke potvrudjuje najviše izvora.
Podatci o žrtvama su isto različiti ali problem je što se broj srpskih žrtava nikad neće moći točno utvrditi jer nije bilo evidencije po raznoraznim belim orlovima i štatigajaznam odredima u kojima su se borili krimosi pušteni iz zatvora.
Lep gest. Moj sin ih obožava.klikk:Ma i u Borovu naselju je nestalo. nisam dugo bio na kirbaju. nadam se da si se provela.
imaš u subotu besplatni koncert Psihomodo popa u Vukovaru na trgu 8-)
klikk:jednom i za svagda svima: u vukovaru se borilo na srpskoj strani i do 40.000 ljudi
na Hrvatskoj strani je bilo oko 1.800 branitelja.
te podatke potvrudjuje najviše izvora.
Podatci o žrtvama su isto različiti ali problem je što se broj srpskih žrtava nikad neće moći točno utvrditi jer nije bilo evidencije po raznoraznim belim orlovima i štatigajaznam odredima u kojima su se borili krimosi pušteni iz zatvora.
i ovdje,kao i za blaža kraljevića - lupetaš.nesha taxista:Miru Barešića je ubila JNA, a inače on nema veze s Vukovarom, kao ni ostala dvojica. Dotični se inače proslavio kao ubica i terorista još mnogo pre toga, kad je ubio ambasadora Rolovića.
Što se tiče vukovarskih boraca, voleo bih da mo pokažeš tu ''zapovijed''
Znam da je nestalo u Borovu naselju,tamo sam prespavala jer imam stanklikk:Ma i u Borovu naselju je nestalo. nisam dugo bio na kirbaju. nadam se da si se provela.
imaš u subotu besplatni koncert Psihomodo popa u Vukovaru na trgu 8-)
A koncerti su svakog leta,besplatni naravno,samo sto ja retko dolazim u naselje pa me samim tim nema ni na koncertima...nesha taxista:Odgovaraj na šta ti drago. Stvari stoje upravo onako kako sam napisao. Nevolja je što ti hoćeš pokriti neke svoje blago rečeno smešne tvrdnje. Ustaška emigracija nije stvorena zbog memoranduma SANU, nego je postojala sve vreme još od pre 1. svetskog rata naovamo s pauzom za vreme 2. svetskog rata kad su se sjatili ovamo. Oni ''herojski'' borci koje si imenovao listom su pripadali tome. Ona tvrdnja o Miloševićevom nacionalizmu šezdesetih je urnebesna. Da je toga bilo, prošao bi kao i Ranković u to vreme. Posebno me oduševila tvrdnja da je on izmislio ime SFRJ, a nikako da shvatim kakve to ima veze s nacionalizmom.
O tvojim političkim idolima koje si sam naveo, znači Đapiću, Paragi, Đodanu ne vredi ni trošiti reči. Slavljenjem gore pomenutih nanosiš štetu ugledu svog naroda. Meni je jasno da većina Hrvata zapravo ne podržava ustaštvo, ali nakon nekih tvojih postova teško će mnogi drugi to tako razumeti.
nesha taxista:Odgovaraj na šta ti drago. Stvari stoje upravo onako kako sam napisao. Nevolja je što ti hoćeš pokriti neke svoje blago rečeno smešne tvrdnje. Ustaška emigracija nije stvorena zbog memoranduma SANU, nego je postojala sve vreme još od pre 1. svetskog rata naovamo s pauzom za vreme 2. svetskog rata kad su se sjatili ovamo. Oni ''herojski'' borci koje si imenovao listom su pripadali tome. Ona tvrdnja o Miloševićevom nacionalizmu šezdesetih je urnebesna. Da je toga bilo, prošao bi kao i Ranković u to vreme. Posebno me oduševila tvrdnja da je on izmislio ime SFRJ, a nikako da shvatim kakve to ima veze s nacionalizmom.
O tvojim političkim idolima koje si sam naveo, znači Đapiću, Paragi, Đodanu ne vredi ni trošiti reči. Slavljenjem gore pomenutih nanosiš štetu ugledu svog naroda. Meni je jasno da većina Hrvata zapravo ne podržava ustaštvo, ali nakon nekih tvojih postova teško će mnogi drugi to tako razumeti.