Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
A, eto, nisi ni znao da je vampir. Ko zna koliko je energije posisao iz temena đaka i profesora iz tvoje škole?:shock: Kakav je bio kao učenik? Energičan?
Vukovac!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, eto, nisi ni znao da je vampir. Ko zna koliko je energije posisao iz temena đaka i profesora iz tvoje škole?:shock: Kakav je bio kao učenik? Energičan?
A možda je u pitanju.... hidrocefalus?!
A možda je u pitanju.... hidrocefalus?!
Vukovac!![]()
Ja pomislila da dečko zaista imao veliki obim glave u odnosu na telo.... hirdocefalus je upravo takva bolest i osobe koje je imaju intelektualno zaostaju, imaju poremećaj CNS-a, poremećaj ponašanja...a ovaj tvoj bio vukovac!
Eto, znala sam: svi vukovci su, zapravo, vampiri.
Što ti je intuicija - nikad nisam volela da se družim sa njima.
A nismo ni bili svesni toga iako su neki sumnjali![]()
Postoje vampiri,ali hrane se zivotnom energijom sa temena glave,a ne krvlju.Svakako kao nagradu za ropstvo ljudi dobiju smrt.Zalosno je sto ih skoro svaki covek ima,a nisu toga svesni.Izgledaju kao crne utvare.![]()
Mada, pazi, nema logike: nekako mi je razumljivije da vukovci budu vukodlaci (isti koren reči). Profesori mi pre liče ne neke koji isisavaju energiju. Hmmm... Sve je to vrlo čudno.
Da, sad sam se setila... ybt, pa ja sam profesor!:shock: :shock:
Idem da izmerim obim glave.
Ja se ne usuđujem...
Da, pa ako se ispostavi da jesam, šta onda? Kako da saopštim prijateljima, rodbini? Kako će okolina reagovati?
Vidiš kako naizgled obično merenje može da otvori Pandorinu kutiju...
Upravo gledam film VAMPIRKA u akciji..
Upravo gledam film VAMPIRKA u akciji..
Ta sam!8-)
Otkud ja u filmu?:shock:
Da, pa ako se ispostavi da jesam, šta onda? Kako da saopštim prijateljima, rodbini? Kako će okolina reagovati?
Vidiš kako naizgled obično merenje može da otvori Pandorinu kutiju...
Nikad ne znas gde su kamere...skrivene;-)
Nemoj ništa da im govoriš. Pa to ti je idealna prilika: niko ne sumnja u tebe, a ti im pokupiš svu energiju iz njihovih temena!
Posle živiš večno.
Zar to nije super?
A šta ako nema ko da se krije? Ni zašto?E a evo sada nesto stvaaaaarno zanimljivo;-)....
(...)
S obzirom da smo već prešli cifru od 6 milijardi stanovnika, a broj još raste, teško je zamisliti da se među nama kriju ta draga krvolocna stvorenja :-)