- Poruka
- 7.830
Imam ja tu knjigu. E sad, da li je to stvarno ili fikcija nekoga posle....Spisi o milosu obrenovicu
Zanimljivo da su tadasnji ljudi bili onako vulgarni i objesni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja tu knjigu. E sad, da li je to stvarno ili fikcija nekoga posle....Spisi o milosu obrenovicu
Zanimljivo da su tadasnji ljudi bili onako vulgarni i objesni
Mislin da je istina zato ga je milos mrziaImam ja tu knjigu. E sad, da li je to stvarno ili fikcija nekoga posle....
Ta knjiga se najednom pojavila U Srbiji pre par godina, ja je kupio, ali kako za nju niko pre nije čuo!?Mislin da je istina zato ga je milos mrzia
Isto kao sto niko nije cuo za crven banTa knjiga se najednom pojavila U Srbiji pre par godina, ja je kupio, ali kako za nju niko pre nije čuo!?
U bre, za Crven ban se zna poodavno.Isto kao sto niko nije cuo za crven ban
Nije bitna toliko kao kovcezic
U hrvatakoj neU bre, za Crven ban se zna poodavno.
не не много знам да га је после продаје тог имања у тршићу тужила суду за пола новца и за нека ауторска права мада кажу да је мина стално гунђала брату због његовог развратног животаZnas li vise o odnosu sa kceri i sinom?
U Srbiji se zna dugo.U hrvatakoj ne
pazi, i mene je iznenadilo prvi put kad san citaU Srbiji se zna dugo.
I sad je poprilično škakljivo a zamisli tada!? Ali, Vuk je pisao o onome što se u narodu priča/peva. Poprilično 'moderno' štivo.pazi, i mene je iznenadilo prvi put kad san cita
To je perverzija u ono doba bila
Jos je i robijao zbog toga
to mi je slomilo predrasudu da su ljudi bili konzervativni i da je to bila tabu temaI sad je poprilično škakljivo a zamisli tada!? Ali, Vuk je pisao o onome što se u narodu priča/peva. Poprilično 'moderno' štivo.