risim
Primećen član
- Poruka
- 830
:nono::nono::nono:
Nije lijepo,crveni da to škrabaš....
Šta ću kada me lože...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:nono::nono::nono:
Nije lijepo,crveni da to škrabaš....

Zeleno svjetlo za Srebrenicu??? Očemu ti to.....
Srebernica i operacija Oluja nisu za usporedbu???
U Oluji je bilo pojedinačnih zločina.
Srebrnica je organizirani zločin sa dobrom logistikom (buldožeri,streljački vodovi smrti,odvajanje žena i muškaraca,prikrivanje mjesta egzekucija).
Još je i sa najljućim neprijateljem, Miloševićem, sarađivao, pa bi i sa đavolom, samo da to uspješno ostvari. Kada čovjek sagleda stvari, i (kako god) uspio jeste, a i smrt ga je spasla zatvora.Oluja je legitimna vojna akcija u kojoj su se desili pojedinačni zločini nad civilima.
HV je za protivnika imala kakvu takvu šugavu vojsku RSK koja je prdnula u prvom pokušaju.Civilima je ostavljen koridor da se izvuku inače traktori bi ostali kod kuće.
NE SERI!!! Dosta više sa tom ustaškom propagandom. Oluja je veći zločin od Srebrenice!!!
Rat nije trajao 5 godina, a traženje izgovora za zločine je upravo ono o čemu sam pričao. Bože, čujem Velike Hrvatine koji stalno tu istu priču vode, a sve s tim problemom svijesti i konfliktom sa samim sobom. Kako Hrvatima zvuči opravdanje strahovitog raketiranja Zagreba koje čujem od Velikih Srbalja da je to zato što je izvršena Operacija Oluja? Sve ima povode i uzroke, ako ćemo tako ići, sigurno ćemo kao bezmumni debili doći do 620. godine i dolaska Hrvata i Srba na Balkan.Dakle! Tko je prije? Otkrijmo! Svi zločini onog drugog se moraju zanemariti, zato što su samo reakcija> k'o što reče jedna budala na HRT "Tko to miješa uzroke, hotimice i posljedice?"
Jugoslavija, koja je za Čehoslovačku i Poljsku bila Amerika, bi ušla u Europsku Zajednicu (tad nije bilo Unije) još 1990-neke godine, da nije bilo ni Četnika ni Ustaša.
Jedino što je zaključuje iz tvog posta je etničko (perverzno) pravo nacionalne retribucije. Znači tebi nijebitno jesu li u pitanju Srbijanci, Crnogorci (koji pak, jesu li uopće Srbi?) ili Bosanski Srbi, već samo da su Srbi. Tako slijepo gledanje upravo i dovodi do samih zločina.
Ovdje nitko ne daje pridjeve zločini. "Pojedinačni" ili kakvi god, zločini su zločni. A najbitnije je to što se upravo to zaboravlja, a od zločina ostaje samo brojka i još ponešto, u staljinističkom, a ne moralnom, duhuInteresantno je što si onaj snimak sa Brijuna opet ignorirao.
Bi li to preporučio i Albancima i Sandžaklijama? Ili bosanskim Hrvatima?
Problema nemam sa mojom nacionalnom identifikacijom (koja je nepostojeća, a bila bi eventualno možda jugoslavenska da te zemlje i dalje ima), ali veliku mi satisfakciju pruža evidentna činjenica da si ti definitivno ispod mog nivoa, u možda ne svakom, ali izgleda dosta, pogleda.![]()
Diskutabilno je šta je uopće ''qrva'' tako da...Nemoj se gađati time i stramotiti mnogo Hrvatica koje su vjerne i dobre katolkinje...

p.s. dečko moji su pravoslavci, a ti u tursku tražit pretka..![]()

Nevređaj mi Staljina!:nono::nono::nono: Da je on došao video bi ti kako bi Hrvati i ostali prošli zbog saradnje sa okupatorom u II svetskom ratu.
Dobro, a to što se Staljin zalagao za izmjene teritorije i predavanja Kosova Albaniji? :wink: O tome su razgovarali Edvard Kardelj i on.
A taj genocidista je kriv za ubistvo miliona i miliona i miliona ljudi. Jedino je "bolje" (ili mozda gore u stvari?) sto je ubijao svoj narod, za razliku od Hitlera...
To za Kosovo prvi put čujem iskreno. Propaganda sa zapada je da je pobio milione i milione ljudi. Najviše je pobio izdajnika i unijata koji su činili zločine nad Rusima i koji su ratovali na strani Hitlera. Da je bilo pameti tako bi se uradilo i sa Hrvatima i sa ostalima. Da nije bilo njega, da li bi Rusija u vojnom smislu bila to što jeste? Putin je u mnogim stvarima sličan njemu i rezultat je odmah jaka Rusija!!!

Hoćeš li prekinuti više s tim...već smo te uhvatili u samokontradiktornoj laži, jer ispada da si ti pravoslavni pohrvica čiji su preci bili posrbljeni Rumuni koji su došli iz Srbije, ali kao katolici (popravoslavljeni u Hrvatskoj)?
Kada se samo sjetim što si ranije tvrdio.
Izvukao vas ćopavi, inače da je došao drug Staljin vi ustaše bi završili kao unijati Ukrrajinci u gulazima!!! Biće vremena da mi svedemo račune! Što niste napali Srbiju kada ste takvi heroji? Kako li bi prošli bez pomoći Amerikanaca? Jel možeš da zamisliš?
Piciginx, ovo je sa druge teme...Znam, znam da su zlikovci rušili naše crkve, nažalost...Ipak, i mi im nismo ostali dužni...To ne možeš reći...Inaće da citiram jednog junaka priće Mirka Kovača:'' U svakom Hrvatu tinja osvjeta što su rušili NJEGOVU CRKVU i opoganili NJEGOV KRIŽ''...Znam da su svašta radili, ali to nije opravdanje za besne osvetoljubive katolike koji su dakako pretjerali...
Naravno da nije. Sve je to globalna srpsko-carigradsko-moskovska anti-hrvatska zavjera s ciljem uništenja i istrebljenja Velikoga Hrvatskoga Naroda i Hrvatske države Hrvatske nacije, zajedno sa domaćim novinarima i helsinškim izdajnicima

sudlelovao sam osobno u oluji i etničkog čišćenja nije bilo, jer u sela koja smo ulazili bar ja sa svojon postrojbon nije bilo stanovnika, većina je bila kilometrima ispred nas na traktorima..
ta vojska tzv. RSK je bila jako dobro opremljena šta se tiče oružja ali je očito falilo morala..
jesu li ti srbi skupa s vojskom pobigli iz straha od nas ili nečeg drugog, u to ne želin ulazit..
Jeremic ih je opasno napenalio...
Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”
Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.
„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.
covece, ako se ovako nastavi, pocecu da glasam za zute...
http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557

a koju to međunarodno priznatu državu treba predstavljati knin???![]()

A koju to međunarodno priznatu državu treba da predstavlja Priština???
Mislim, ono UN, zastava ispred UN-a, ambasada u Moskvi, Pekingu, Minsku, Braziliji, Meksiko Sitiju, Nju Delhiju...![]()

a ti se samo praviš gloop ili si prespavao zadnjih par mjeseci![]()

hrvat po nacionalnosti, preci po jednom roditelju bili pravoslavci, a dida pošto je bia u partizane ka i 90% dalmatinaca, nit je iša u crkvu nit je virova..
znan da je dida govoria da su prešli na pravoslavlje davno prije radi nižeg poreza jer se tad teško živilo..
i koja je to LAŽ jugoSlavene??

Konzulat, frajeru, nije isto sto i ambasada.a koju to međunarodno priznatu državu treba predstavljati knin???![]()
koga si ti pobija ja neznan i ne zanima me, osim ako nije u mojoj zemlji..
kosovo je albansko sada a tako će i ostat, svi koji misle suprotno nažalost će se razočarat..
te huliganske priče me ne zanimaju, bia san poslovno u beogradu i novon sadu i bilo mi prva liga, posli čak i privatno dolazia, ljudi ljubazni a cure još više![]()
hrvat po nacionalnosti, preci po jednom roditelju bili pravoslavci, a dida pošto je bia u partizane ka i 90% dalmatinaca, nit je iša u crkvu nit je virova..
znan da je dida govoria da su prešli na pravoslavlje davno prije radi nižeg poreza jer se tad teško živilo..
i koja je to LAŽ jugoSlavene??
kosovo je albansko sada a tako će i ostat, svi koji misle suprotno nažalost će se razočarat..![]()
Konzulat, frajeru, nije isto sto i ambasada.
Pazi ti to, imamo konzulat u Rijeci... Nego, kako bi jos jedan, npr. u Kninu, stetio Hrvatskoj kao drzavi?aha... jel na ovo misliš:
http://www.generalni-konzulat-sr-yu.htnet.hr/
http://www.konzulat-srbije-rijeka.hr/index.php?strana=naslovne
a ako je to to onda jeremić griješi, zar ne?