Vuk Jeremić:U Operaciji Oluja bilo etničkog čišćenja Srba

Ima lepih rvatica al srpkinje:)...Nisu rvatice tako vatrene:wink:

ovdi po dalmaciji ima baš lipih cura, ali u novom sadu san se ugodno iznenadia:lol:

ovdi kod mene ima dosta turista a i sam imam apartman za iznajmljivanje tako da sam poprilično upoznat sa raznim nacionalnostima..

meni broj jedan su čehinje i slovenke, žene zgodne i slobodne a muški in bezvezni, idealna kombinacija.. :cmok:

Izvukao vas ćopavi, inače da je došao drug Staljin vi ustaše bi završili kao unijati Ukrrajinci u gulazima!!! Biće vremena da mi svedemo račune! Što niste napali Srbiju kada ste takvi heroji? Kako li bi prošli bez pomoći Amerikanaca? Jel možeš da zamisliš?

Ахахаа.... због твојих одличних постова, почећу чак и Стаљина да симпатишем...:mrgreen:

Proćitaj moje postove pre par nedelja...Izborna volja je zakon...Za to smo se izborili jer je nije bilo za vreme Crveno-Crne koalicije:roll:...

немам ја шта да читам колико је најавило бежанију ,а у праву си то је изборна воља грађана и математичка већина, а сад да видим Тадију како лиже буљу Ивици ......:lol:

ovdi po dalmaciji ima baš lipih cura, ali u novom sadu san se ugodno iznenadia:lol:

ovdi kod mene ima dosta turista a i sam imam apartman za iznajmljivanje tako da sam poprilično upoznat sa raznim nacionalnostima..

meni broj jedan su čehinje i slovenke, žene zgodne i slobodne a muški in bezvezni, idealna kombinacija.. :cmok:

кад прочитају ово словенци који су овде на форуму:klap:
неће бити сезона као прошле године

Jeremic ih je opasno napenalio...

Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”

Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.

„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.

covece, ako se ovako nastavi, pocecu da glasam za zute...

http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557

svaka cast jeremicu na ovoj izjavi. on je buducnost DS-a . NIje za dzabe bio u podmlatku SPS-a :lol:

osećam se prozvanom a već sam obrazložila svoj ostanak. :roll:

за тебе не бринем написао сам ти да имам телескоп и три рота ако ти је толико стало до паса али ови ЛДП и јуришници из ДСа су ту најављивали све и свашта а и ЕНА неке демонстрације, барикаде...па да видим и то чудо

Posle rata odmah idu ljubav i jeb...!!! I meni se sviđa ona vaša glumica, mislim da se zove Marijana Mikulić ako se nevaram. Mnogo je dobra....

Tacno je da je "Oluja " etnicko ciscenje.....

Tacno je i da nikada nigde nije sprovedeno brze i lakse , proterivanje 200 000 ljudi sa nekog podrucja.......a za tako temeljito i brzo ciscenje RSK , najvece zasluge pripadaju "borcima" , "knindzama " i " ljutim krajisnicima' ,koji su oborili svetski rekord u najkracoj odbrani polozaja, i najbrzem bezanju pred neprijateljem..........

Da su malo imali vise mooda umesto sto su se qrchili , nikakvog progona ni genocida ne bi ni bilo.......

Za vreme Turaka , Knin je dugo bio neosvojiva tvrdjava za osmanlije ......sacica boraca je godinama odolevala osmanlijama...........ali to su bili neki drugi srbi.......ovi kokosari sto pobegose ko babe, nemaju pravo da kukaju nad "genocidom"........

Ne laj.......znam iz prve ruke, od svog strica, da je bilo naredjeno povlacenje....on je kao clan jedne patrole sisao sa Velebita u Karin (karinski zaliv, pogledaj na karti gde je) i zatekao potpuno prazno mesto...a hrvatski avioni su na losoj cerilici bacali letke sa pravcima koji su otvoreni za povlacenje.....i on i sva moja rodbina koja je bila tamo (i sve izgubila) pricaju da Knin nije mogao da padne za tako kratko vreme i da su doveli crnce sa kopljima da ga brane.......

A to o kvazi - borcima bolje i ne pomisljaj....ja ne pricam o nekakvim herojima, ali se zapitaj kako bi ti branio svoj grad, kraj i svoju kucu....to je mahom tamo bilo domicilno stanovnistvo.....ljudi koji brane svoj prag....pre je bilo kvazi - nadredjenih patriota iz Beograda......

(JUGO)Slaven se raspisa, dobro imaš volje po ovoj sparini, da je bar nešto pametno..

ja san pisa iz svog iskustva vezanih za oluju, a pojedinih zločina je bilo manje nego šta san ja očekiva..

ne zaboravi da su ti teroristi 5 godina oružjen koje su kupovali svi narodi ex SFRJ grnatirali i rušili hrvatske gradove (vukovar, vinkovci, osijek, slavonski brod, karlovac, gospić, zadar, šibenik, split, dubrovnik, da ne nabrajan manja mista)..

da nije bilo tih četnika hrvatska bi već bila sad u EU..
ko poštuje hrvatske zakone i hrvatsku državu nek slobodno u njoj živi i radi, a ostali nek odu!!

a ti te svoje priče o analiziranju moje podsvijesti pričaj svome tati, jer očito sam imaš velikih problema sa svojom nacionalnom identifikacijom..

Rat nije trajao 5 godina, a traženje izgovora za zločine je upravo ono o čemu sam pričao. Bože, čujem Velike Hrvatine koji stalno tu istu priču vode, a sve s tim problemom svijesti i konfliktom sa samim sobom. Kako Hrvatima zvuči opravdanje strahovitog raketiranja Zagreba koje čujem od Velikih Srbalja da je to zato što je izvršena Operacija Oluja? Sve ima povode i uzroke, ako ćemo tako ići, sigurno ćemo kao bezmumni debili doći do 620. godine i dolaska Hrvata i Srba na Balkan. :dash: Dakle! Tko je prije? Otkrijmo! Svi zločini onog drugog se moraju zanemariti, zato što su samo reakcija> k'o što reče jedna budala na HRT "Tko to miješa uzroke, hotimice i posljedice?"

Jugoslavija, koja je za Čehoslovačku i Poljsku bila Amerika, bi ušla u Europsku Zajednicu (tad nije bilo Unije) još 1990-neke godine, da nije bilo ni Četnika ni Ustaša.

Jedino što je zaključuje iz tvog posta je etničko (perverzno) pravo nacionalne retribucije. Znači tebi nijebitno jesu li u pitanju Srbijanci, Crnogorci (koji pak, jesu li uopće Srbi?) ili Bosanski Srbi, već samo da su Srbi. Tako slijepo gledanje upravo i dovodi do samih zločina.

Ovdje nitko ne daje pridjeve zločini. "Pojedinačni" ili kakvi god, zločini su zločni. A najbitnije je to što se upravo to zaboravlja, a od zločina ostaje samo brojka i još ponešto, u staljinističkom, a ne moralnom, duhu :dash: Interesantno je što si onaj snimak sa Brijuna opet ignorirao.

Bi li to preporučio i Albancima i Sandžaklijama? Ili bosanskim Hrvatima?

Problema nemam sa mojom nacionalnom identifikacijom (koja je nepostojeća, a bila bi eventualno možda jugoslavenska da te zemlje i dalje ima), ali veliku mi satisfakciju pruža evidentna činjenica da si ti definitivno ispod mog nivoa, u možda ne svakom, ali izgleda dosta, pogleda. :bye:

Back