goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Lepo je znati da ljubav ne poznaje granice, posebno između braće slovenske i hristijanske:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
гокси ...ти си још ту....ко је градоначелникIma lepih rvatica al srpkinje...Nisu rvatice tako vatrene:wink:

Ima lepih rvatica al srpkinje...Nisu rvatice tako vatrene:wink:

Izvukao vas ćopavi, inače da je došao drug Staljin vi ustaše bi završili kao unijati Ukrrajinci u gulazima!!! Biće vremena da mi svedemo račune! Što niste napali Srbiju kada ste takvi heroji? Kako li bi prošli bez pomoći Amerikanaca? Jel možeš da zamisliš?

Proćitaj moje postove pre par nedelja...Izborna volja je zakon...Za to smo se izborili jer je nije bilo za vreme Crveno-Crne koalicije...

ovdi po dalmaciji ima baš lipih cura, ali u novom sadu san se ugodno iznenadia
ovdi kod mene ima dosta turista a i sam imam apartman za iznajmljivanje tako da sam poprilično upoznat sa raznim nacionalnostima..
meni broj jedan su čehinje i slovenke, žene zgodne i slobodne a muški in bezvezni, idealna kombinacija..![]()

Ахахаа.... због твојих одличних постова, почећу чак и Стаљина да симпатишем...![]()

нисам окренуо ћурак...али нисам најављивао да идем ако Ацо постане градоначелник а вас је неколико то најавило па ............................
Jeremic ih je opasno napenalio...
Како су Танјугу рекли извори који су присуствовали седници, Јандроковић је након говора пришао Јеремићу и упитао га: „Како усред Загреба можеш да кажеш да је било етничког чишћења Срба”, на шта је Јеремић одговорио да је то „став Београда”
Спорна је била и жеља Београда да отвори конзулат у Книну, јер је Јандроковић рекао да због реципроцитета Србија не може имати два конзулата у Хрватској, а Хрватска само један у Србији - конзулат у Суботици.
„Колико ја знам, Хрватска има два конзулата у Србији - један у Суботици, а други у Приштини”, одговорио је на то Јеремић.
covece, ako se ovako nastavi, pocecu da glasam za zute...
http://www.politika.co.yu/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v43557

osećam se prozvanom a već sam obrazložila svoj ostanak.![]()
ovdi po dalmaciji ima baš lipih cura, ali u novom sadu san se ugodno iznenadia
ovdi kod mene ima dosta turista a i sam imam apartman za iznajmljivanje tako da sam poprilično upoznat sa raznim nacionalnostima..
meni broj jedan su čehinje i slovenke, žene zgodne i slobodne a muški in bezvezni, idealna kombinacija..![]()
кад прочитају ово словенци који су овде на форуму
неће бити сезона као прошле године

Nije lepo od Jeremica.Sad ce BoTina deca polu-Hrvati da imaju traume zbog njegovih izjava.
Posle rata odmah idu ljubav i jeb...!!! I meni se sviđa ona vaša glumica, mislim da se zove Marijana Mikulić ako se nevaram. Mnogo je dobra....

ova će bit jebena...
a još bolja je kombinacija slovenke a porijeklom srpkinje
tvrdo Č govore + ekavica + srBski pošto su uglavnom iz područja oko banja luke..![]()
Hrvatice su prave kurv...!!! Kada kažu kaj i bok odmah mi se diže pa...!!!![]()

tadiceva zena je hrvatica?
da su sve bilo bi dobro, ali baš i nisu, ove šta su bliže sloveniji su naprednije po tom pitanju..![]()

Tacno je da je "Oluja " etnicko ciscenje.....
Tacno je i da nikada nigde nije sprovedeno brze i lakse , proterivanje 200 000 ljudi sa nekog podrucja.......a za tako temeljito i brzo ciscenje RSK , najvece zasluge pripadaju "borcima" , "knindzama " i " ljutim krajisnicima' ,koji su oborili svetski rekord u najkracoj odbrani polozaja, i najbrzem bezanju pred neprijateljem..........
Da su malo imali vise mooda umesto sto su se qrchili , nikakvog progona ni genocida ne bi ni bilo.......
Za vreme Turaka , Knin je dugo bio neosvojiva tvrdjava za osmanlije ......sacica boraca je godinama odolevala osmanlijama...........ali to su bili neki drugi srbi.......ovi kokosari sto pobegose ko babe, nemaju pravo da kukaju nad "genocidom"........
:nono::nono::nono:Hrvatice su prave kurv...
(JUGO)Slaven se raspisa, dobro imaš volje po ovoj sparini, da je bar nešto pametno..
ja san pisa iz svog iskustva vezanih za oluju, a pojedinih zločina je bilo manje nego šta san ja očekiva..
ne zaboravi da su ti teroristi 5 godina oružjen koje su kupovali svi narodi ex SFRJ grnatirali i rušili hrvatske gradove (vukovar, vinkovci, osijek, slavonski brod, karlovac, gospić, zadar, šibenik, split, dubrovnik, da ne nabrajan manja mista)..
da nije bilo tih četnika hrvatska bi već bila sad u EU..
ko poštuje hrvatske zakone i hrvatsku državu nek slobodno u njoj živi i radi, a ostali nek odu!!
a ti te svoje priče o analiziranju moje podsvijesti pričaj svome tati, jer očito sam imaš velikih problema sa svojom nacionalnom identifikacijom..
Dakle! Tko je prije? Otkrijmo! Svi zločini onog drugog se moraju zanemariti, zato što su samo reakcija> k'o što reče jedna budala na HRT "Tko to miješa uzroke, hotimice i posljedice?"
Interesantno je što si onaj snimak sa Brijuna opet ignorirao.