Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.645
sudlelovao sam osobno u oluji i etničkog čišćenja nije bilo, jer u sela koja smo ulazili bar ja sa svojon postrojbon nije bilo stanovnika, većina je bila kilometrima ispred nas na traktorima..
ta vojska tzv. RSK je bila jako dobro opremljena šta se tiče oružja ali je očito falilo morala..
jesu li ti srbi skupa s vojskom pobigli iz straha od nas ili nečeg drugog, u to ne želin ulazit..
Naravno da nije. Sve je to globalna srpsko-carigradsko-moskovska anti-hrvatska zavjera s ciljem uništenja i istrebljenja Velikoga Hrvatskoga Naroda i Hrvatske države Hrvatske nacije, zajedno sa domaćim novinarima i helsinškim izdajnicima. U toj zavjeri je učestvovao i sam Franjo Tuđman, osvjedočeni Titov agent i nasljednik, koji je namjerno falsificirao snimke, kako bi omogućio njezin povratak u vječito velikosrpsku Jugoslaviju.
Nije niti jedan jedini zločin ni u Bosni, ni u Sloveniji ili u Srbiji i Makedoniji za vrijeme 1990-ih godina.
Ja sam bio u Jasenovcu kao stražar, tamo nitko nikada nije bio umoren. Čak smo im i svirali, a oni se poslije bunili i tvrdili kako je to neki bio koncentracioni logor, a bio je radnički. Srbi su u svojoj povijesti više od polovinu zločina izmislili, a ostatak zločina su sami izvršili, kukavički narod bježao iz čudne paranoje od svih susjeda, uskao u jame i vršio redovito kolektivna samoubojstva, a u povijesti nikada niti jedan jedini zločin nad etničkim Srbima ili ljudima koji su se nacionalno deklarirali kao Srbi, nije bio izvršen.
Što se tiče činjenice da je to nekome neprihvatljivo, ona je sasvim razumljiva. Ja ni ne želim tebe ili tebe sličnima ubjeđivati u nešto tako, jer to nije moguće. Jedna osoba ne može tako prihvatiti da je ona učinila nešto, ili bila dio nečega, jer to je strahovit osjećaj, pa nalazi duhovni spas u traganju nekih izgovora, ili najčešće i jednostavno ignoriraju ili ne ulaze, jer kada bi i tako nešto prihvatili, jedino što bi učinili je samoubojstvo, pa se brane osnovnim postulacijom - negacijom svega. Kod nacionalista to je zato što oni osjećaju čvrst kolektiv, pa ispada da kada je jedan starac ubijen u Varivodama cijela nacija kriva, i svih šest milijuna Hrvata mora ići u zatvor. Nacionalisti možda to javno ne shvataju, ali u sebi je tako. A što se tiče samih učestvovalaca - ili pak počinitelja, odgovor je više no očit.
Pitam se samo zašto li mi nisi dao odgovor na moje pitanje o snimki na Brijunima, gdje su bili Tuđman i kompanjerosi.
P.S. Od tebe svejedno ništa ni ne očekujem, jer si i sam osvjedočeni pripadnik ustaške ideologije (po izvorima na koje se oslanjaš, Štedimlija, Krunoslav...sve Ustaše, i izričito ustaški pogled na povijest) - iako pak, kada se postavlja pitanje podržavaš li Ustaše ti se ograđuješ deklarativno na površini, jer ne smiješ zato što svi znamo tko su oni bili, ili štoviše sam nisi svjestan svoje podsvijesti, koja može biti i bolna. Tako da ot tebe ne znam što mogu očekivati, možda čak i da si ti osobno ubijao...
Kao npr. invazija na Irak!

...Nisu rvatice tako vatrene:wink: