gost 41715
Elita
- Poruka
- 17.690
Pa kad je tako, sto onda nema kod nas gej-parada, a kod vas ima?![]()
Verovatno zbog zakona o ljudskim pravima koji datira jos iz doba prvobitne ljudske zajednice.
P.S. ako si Srbin... povlacim to sto sam napisao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno zbog zakona o ljudskim pravima koji datira jos iz doba prvobitne ljudske zajednice.
P.S. ako si Srbin... povlacim to sto sam napisao![]()
kod Srba u Beogradu bila jedna i znas kako je prosla,Pa kad je tako, sto onda nema kod nas gej-parada, a kod vas ima?![]()
kod Srba u Beogradu bila jedna i znas kako je prosla,
Kod vas Cetinjana i Titogradjana bi bilo besmisleno da organizujete paradu, ionako se svi poznajete pa ne bi bilo interesantno, vec ste se "blize" upoznali. A savki dan kada vidim vladajucu DPS vecinu na TV-u gledam pedersku paradu.

I ti još pričaš ko ima i ko nema obraza
P.S. Biće da je Sveti Petar![]()

Na kraju, prirodno je da CG i SR imaju dobre odnose, ka sto ce i imat, a sto se tice kosova i jaci od nas su ga priznali![]()
Priznavanje kosova ka "drzave" nema za cilj skoditi Srbiji samo ici uz drzavne interese CG. Yebi ga ne mozete ocekivat da CG ide na svoju stetu u korist Srbije nikad vise.

vi i obraz?
daj nemoj nas zasmejavati - vi crnogorci ste najvece jajare, koje postoje ljudi bez casti , vere, cojstva i obraza.
veci obraz ima svinja nego vi.
vise postujem krmka nego vas.

Na kraju, prirodno je da CG i SR imaju dobre odnose, ka sto ce i imat, a sto se tice kosova i jaci od nas su ga priznali![]()
Priznavanje kosova ka "drzave" nema za cilj skoditi Srbiji samo ici uz drzavne interese CG. Yebi ga ne mozete ocekivat da CG ide na svoju stetu u korist Srbije nikad vise.
Ja znam da je nekima to bolno i tesko da svatejer su ih tutkali lazima i poluistinama o CG..... a svako budjenje iz takvih fantazija je bolno braco srbi
![]()
Cim ti imas o nama lose misljenje, to znaci da je s nama sve u redu![]()

ne znam nikog u srbiji ko vas ceni i voli....

Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!![]()
![]()
![]()

Naravno da ne znas, kad ne izlazis iz tvoje sobe![]()
Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!![]()
![]()
![]()

pa ko vas voli na opvom forumu?
cak i demokrate su jedva cekali da se otcepite od Srbije da vam vide ledja
ogromna vecina gradjana u Srbiji vas prezire i mrzi jer ste otpadnici i izdajnici ....
Ja tu nisam izuzetak......

Ali zato su patriJote su lile krokodilske suze kad se Crna Gora odvojila![]()
Sto ces, nije im se svidio film![]()
, остали к'о попишани 

........еј бре у центру Подгорице!!! 

tako je nama je bilo zao nase srpske brace koja su ostala u Crnoj Gori pod vlascu okupacijom i terorom siptarskog rezima Mila Djukanovica.
za njih smo lili suze, a vama Milovim siptarima zelimo sve najgore sto moze jednog coveka da zadesi - vas da snadje.

tako je nama je bilo zao nase srpske brace koja su ostala u Crnoj Gori pod vlascu okupacijom i terorom siptarskog rezima Mila Djukanovica.
za njih smo lili suze, a vama Milovim siptarima zelimo sve najgore sto moze jednog coveka da zadesi - vas da snadje.

Теби бре смешно...........ми, ни криви ни дужни, и ничим изазвани, остали к'о попишани
........еј бре у центру Подгорице!!!
Да ми је неко рекао или причао.....................рекао бих му да лаже.............ко пашче!!!

Da neces mozda da placem?
Ja ne kazem da kod nas nema homoseksualaca, a zato vasi homoseksualci, ili ih ima vise, ili su bucniji, jedno je od to dvoje sigurno. A generalizovanje kao sto sto to radi vecina forumasa ovdje je krajnje nebulozno.
..................... а ове "наше"
..............нисам ( и дај Боже да нећу ) видео на делу!!!Kad kazes "siptarski" da mi je znat nasto mislis:
1. Cija "kolijevka" je u siptarskim rukama?
2. U cijoj zemlji su siptari 25 % stanovnistva (uracunavajuci kolijevku)
3. Koji su ljudi prodavali rala svoje "svete zemlje" da bi kupili stan u Beogradu
Ajde malo razmisli, covjek si u godinama, nemoj da se blamiras ovako po foruma
Procitaj, zamisli se prije nego se usudis jos jednom da nazoves Crnu Goru siptarskom!![]()
......ali kod nas shiptari nemaju nikakav uticaj,daleko bilo da imju uticaj da napr. napadnemo CG nap. zbog nekakvih njihovih prava opet napr. u Ulicnju Kad kazes "siptarski" da mi je znat nasto mislis:
1. Cija "kolijevka" je u siptarskim rukama?
2. U cijoj zemlji su siptari 25 % stanovnistva (uracunavajuci kolijevku)
3. Koji su ljudi prodavali rala svoje "svete zemlje" da bi kupili stan u Beogradu
Ajde malo razmisli, covjek si u godinama, nemoj da se blamiras ovako po foruma
Procitaj, zamisli se prije nego se usudis jos jednom da nazoves Crnu Goru siptarskom!![]()
Procitaj, zamisli se prije nego se usudis jos jednom da nazoves Crnu Goru siptarskom!
Ја сам ти само изнео своје искуство..................... а ове "наше"
..............нисам ( и дај Боже да нећу ) видео на делу!!!