Вујановић: "Косово смо признали због могуће штете"

Verovatno zbog zakona o ljudskim pravima koji datira jos iz doba prvobitne ljudske zajednice. :roll:

P.S. ako si Srbin... povlacim to sto sam napisao :D

Nase zakonodavsto im ne brani te njihove parade, a drugo je to sto ima veliki broj budala koji bi ih prebili, kao i kod vas.

Jednom je trebala da se odrzi gej paradi u Podgorici prije 5-6 godina, i to je organizator bio iz Beograda, ali nije bila odrzana (nadam se da ne moram da ti navodim razlog).

Pa kad je tako, sto onda nema kod nas gej-parada, a kod vas ima? :think:
kod Srba u Beogradu bila jedna i znas kako je prosla,
Kod vas Cetinjana i Titogradjana bi bilo besmisleno da organizujete paradu, ionako se svi poznajete pa ne bi bilo interesantno, vec ste se "blize" upoznali. A savki dan kada vidim vladajucu DPS vecinu na TV-u gledam pedersku paradu.

kod Srba u Beogradu bila jedna i znas kako je prosla,
Kod vas Cetinjana i Titogradjana bi bilo besmisleno da organizujete paradu, ionako se svi poznajete pa ne bi bilo interesantno, vec ste se "blize" upoznali. A savki dan kada vidim vladajucu DPS vecinu na TV-u gledam pedersku paradu.

Svaki dan ih gledas jel? Znaci mnogo se lozis na njih :lol:

Na kraju, prirodno je da CG i SR imaju dobre odnose, ka sto ce i imat, a sto se tice kosova i jaci od nas su ga priznali ;)

Priznavanje kosova ka "drzave" nema za cilj skoditi Srbiji samo ici uz drzavne interese CG. Yebi ga ne mozete ocekivat da CG ide na svoju stetu u korist Srbije nikad vise.

Naravno da nece ;)

Pa to i ne ocekujemo,naprotiv ocekivali smo da necete priznati Kosmet ne bi li dosli u sukob sa najvecom drzavom iz vaseg okruzenja,ali viu ste izabrali lose odnose........sto implicira(ti si rekao) da su vama losi odnosi sa Srbijom korist.......sto ti dodje kao poziv na sirenje mrznje,nasilja ird.

Gore kazes da ce imati dobre odnose,a u drugoj recenici se zalazes za lose odnose :think:

Na kraju, prirodno je da CG i SR imaju dobre odnose, ka sto ce i imat, a sto se tice kosova i jaci od nas su ga priznali ;)

Priznavanje kosova ka "drzave" nema za cilj skoditi Srbiji samo ici uz drzavne interese CG. Yebi ga ne mozete ocekivat da CG ide na svoju stetu u korist Srbije nikad vise.

Ja znam da je nekima to bolno i tesko da svate :roll: jer su ih tutkali lazima i poluistinama o CG..... a svako budjenje iz takvih fantazija je bolno braco srbi :rtfm:

mi ne zelimo dobre odnose sa vama. vi ste nasi neprijatelji izdajnici srpstva pravoslavlja, hriscanstva .... vi ste preverili i poturcili se sto bi rekli ....

vi ste za nas srpski genetski otpad....

izdali ste sve ono za sta su vam se preci borili i ujedinili se sa neprijateljima srba i srbije

samim tim vi i mi ne mozemo nikada imati dobre odnose i mi vas u Srbiji mrzimo, preziremo , pljujemo na vas i zelimo vam sve najgore.

Da parafraziram i citiram Njegosa iz Gorskog Vijenca:

dabogda vas razgubalo srpsko mlijeko koje vas je zadojilo!

I Bog vas kleo pogani izrodi!

"Srpskoj kapi svud ime pogibe.
Postadoše lafi ratarima,
isturči se plahi i lakomi -
mlijeko ih srpsko razgubalo!"

"Bog vas kleo, pogani izrodi,
što će turska vjera među nama?
Kuda ćete s kletvom prađedovskom?
Su čim ćete izać pred Miloša
i pred druge srpske vitezove,
koji žive doklen sunca grije? - "

Poslednja izmena:
Pa kad je tako, sto onda nema kod nas gej-parada, a kod vas ima? :think:

Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!:sad2: :sad2: :sad2:

Ее, ако ми верујеш, а кунем ти се у све најмилије, једино где сам у животу видео ( видели ) педере на делу - у једном "сочном ******љењу", је код биоскопа Култура, у центру Подгорице негде око 23.30 !!!
Другар и ја остали смо забезекнути.............нисмо могли да верујемо својим очима............а и дан данас "сумњам" да сам видео то што сам видео!!!:sad2: :sad2: :sad2:

ma oni su svi ****** i tranvestiti:rtfm:

Sto ces, nije im se svidio film :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ali zato su patriJote su lile krokodilske suze kad se Crna Gora odvojila :hahaha::hahaha::hahaha:

tako je nama je bilo zao nase srpske brace koja su ostala u Crnoj Gori pod vlascu okupacijom i terorom siptarskog rezima Mila Djukanovica.

za njih smo lili suze, a vama Milovim siptarima zelimo sve najgore sto moze jednog coveka da zadesi - vas da snadje.

Sto ces, nije im se svidio film :hahaha:

Теби бре смешно...........ми, ни криви ни дужни, и ничим изазвани :hahaha:, остали к'о попишани :sad2::sad2::sad2:........еј бре у центру Подгорице!!! :eek::eek::eek:

Да ми је неко рекао или причао.....................рекао бих му да лаже.............ко пашче!!!

tako je nama je bilo zao nase srpske brace koja su ostala u Crnoj Gori pod vlascu okupacijom i terorom siptarskog rezima Mila Djukanovica.

za njih smo lili suze, a vama Milovim siptarima zelimo sve najgore sto moze jednog coveka da zadesi - vas da snadje.

Kad kazes "siptarski" da mi je znat nasto mislis:

1. Cija "kolijevka" je u siptarskim rukama?
2. U cijoj zemlji su siptari 25 % stanovnistva (uracunavajuci kolijevku)
3. Koji su ljudi prodavali rala svoje "svete zemlje" da bi kupili stan u Beogradu

Ajde malo razmisli, covjek si u godinama, nemoj da se blamiras ovako po foruma :evil:
Procitaj, zamisli se prije nego se usudis jos jednom da nazoves Crnu Goru siptarskom! :evil:

Теби бре смешно...........ми, ни криви ни дужни, и ничим изазвани :hahaha:, остали к'о попишани :sad2::sad2::sad2:........еј бре у центру Подгорице!!! :eek::eek::eek:

Да ми је неко рекао или причао.....................рекао бих му да лаже.............ко пашче!!!

Da neces mozda da placem? :hahaha:

Ja ne kazem da kod nas nema homoseksualaca, a zato vasi homoseksualci, ili ih ima vise, ili su bucniji, jedno je od to dvoje sigurno. A generalizovanje kao sto sto to radi vecina forumasa ovdje je krajnje nebulozno.

Da neces mozda da placem? :hahaha:

Ja ne kazem da kod nas nema homoseksualaca, a zato vasi homoseksualci, ili ih ima vise, ili su bucniji, jedno je od to dvoje sigurno. A generalizovanje kao sto sto to radi vecina forumasa ovdje je krajnje nebulozno.

Ја сам ти само изнео своје искуство :sad2:..................... а ове "наше" :hahaha:..............нисам ( и дај Боже да нећу ) видео на делу!!!

3. Koji su ljudi prodavali rala svoje "svete zemlje" da bi kupili stan u Beogradu

Ajde malo razmisli, covjek si u godinama, nemoj da se blamiras ovako po foruma :evil:
Procitaj, zamisli se prije nego se usudis jos jednom da nazoves Crnu Goru siptarskom! :evil:

1-Nasa(a donekle i vasa)

2-Nasoj

3-Nasi(a bogme i vasi)

Etooooo :mrgreen:......ali kod nas shiptari nemaju nikakav uticaj,daleko bilo da imju uticaj da napr. napadnemo CG nap. zbog nekakvih njihovih prava opet napr. u Ulicnju :roll:

vi ste siptarska drzava jer podrzavate i priznajete siptarski rezim na kosovu i metohiji . ne priznajete da je to pravoslavna hriscanska zemlja - nasa i vasa, nego da je to siptarska i islamska.

samo da te informisem da je 90% ljudi koji su ziveli u Metohiji poreklom bilo iz Crne Gore . Prvi koji su poceli da prodaju Siptarima bili su Crnogorci naseljeni u Decanima i Djakovici . I vi ste ti koji ste izdali ne samo vasu zemlju u metohiji nego ste izdali i sve ono za sta se borio Kralj Nikola i svi crnogorski vladari pre njega.

Procitaj za vise informacija nekadasnju himnu Crne Gore: Onamo, 'namo

sto se tice siptara naseljenih na kosovo - mi ih nismo tu neseljavali vec komunisticki rezim SFRJ koji ste vi podrzavali zdusno . Taj rezim je pustao izbeglice iz Enverove Albanije da dolazi u Srbiju i tu se nesaljava i davao im nasa drzavljanstva posao kuce. 90% albanaca na kosovu i metohiji su imigranti iz enverove albanije u periodu od 1960 do danas.

Back