Вујановић: "Косово смо признали због могуће штете"

Na naucnoj osnovi.
Nesto tako malo se retko vidja....jedino su Milo i Miras imali manji.
Jade ljudske.

I ne kaze se kur.. nego penisom, nema potreba da ovde reklamiras svoj primitivizam i neobrazovanost.
Tako slobodno mozes razgovarati sa svojim polupismenim milogorcima po Podgorici...i to na maternjem jeziku.

A ti to na naučnoj osnovi. Pa finu si nauku odabrao.
A i Milu si ga... :hahaha: I Mirašu??? :hahaha:

E, vidiš, ja na to ne gledam iz ugla nauke, tako da mogu da kažem kako oću. To je žargonski izraz, a ja na ovo tako i gledam. Sad, što je tebi blaže da kažem da si opsjednut penisima, nego da si opsjednut kurčevima, to je nešto drugo :hahaha:

Pazi, pazi, dakle usled nemogucnosti normalnog opstenja sa zenskim svetom usled mizerne obdarenosti, presao si i na homoseksualizam...dobro, za tebe je i to validno resenje, jedino sto ces usled kriminalno male velicine uda morati da seksualne cari osetis preko anusa...izvinjavam se, "gorskog anusa".
Sta te briga, teglica vazelina i ima da klizi.:hahaha::hahaha::hahaha:
P.S. Ja se u te vase milogorsko-homoseksualne odnose ne bih mesao.
Pazi ti si nesto sto se naziva "crnogorac" a ja sam ipak prava elita, covek, muskarac Srbin iz Crne Gore.
Kvalitativna razlika izmedju crnogorca i Srbina iz Crne Gore je ogromna. Srbin je covek koji zna ko je, sta je, i ko su mu bili preci, glavu drzi uspravno a crnogorac je ono sto je komunisticka fukara izmislila, bruka, drustveni talog koji se jedino u kanalizaciji osjeca kao kod kuce.

A ti vrlo dobro znaš i kako homoseksualci vode ljubav. Zašto me to ne čudi :think:

A ti to na naučnoj osnovi. Pa finu si nauku odabrao.
A i Milu si ga... :hahaha: I Mirašu??? :hahaha:

E, vidiš, ja na to ne gledam iz ugla nauke, tako da mogu da kažem kako oću. To je žargonski izraz, a ja na ovo tako i gledam. Sad, što je tebi blaže da kažem da si opsjednut penisima, nego da si opsjednut kurčevima, to je nešto drugo :hahaha:
Eto vidis sa kakvim sve problemima jedan lekar treba da se bavi.

A sto se tice mila i mirasa koristio sam "merenja" Dukljanske akademije.

Pa naravno da znam, tvoj kolega "mali" je to debelo elaborirao.
Nego, nesto razmisljam, da niste slucajno vas dvojica u "vezi"?
Kada se igrate, ko je mama a ko tata? Ko kome daje "bocu u guzu" pa posle "ljubi da prodje"?
Doduse od *********a se ne moze nista bolje ni ocekivati od ljubljenja koga god stignu u "guzu"...ljubili su Siptare, Turke, Hrvate...a sada sami sebe nezno dodiruju i celivaju, a sto ce drugo ciniti kada su mali i iskompleksirani pa im jedini izlaz lezi u uvlacenju u dupe kome god stignu. To je sudbina malih, izmisljenih naroda i "malih" ljudi.

****** sve znas :per: o gej igrama, a zasto nas smaras s tim, necu ti dat sladoled gorski :mrgreen: moras nacv nekog drugog da ti obradi goozu :mrgreen:

Dakle drazite se preko skajpa!

Pravi Srbi nisu. Oni su uvek znali sta je cast i cojstvo...za razliku od isprdaka koje su komunisti nazvali "crnogorcima"

A ne mlati obraza ti. Srbi se nijesu uvlačili Turcima i ne uvlače se danas Rusima i Grcima? :hahaha::hahaha:

I još me prijavljuješ za vrijeđanje, a ođe govoriš kako smo podgorickimali i ja ******. Eto tvoje časti i poštenja

A ne mlati obraza ti. Srbi se nijesu uvlačili Turcima i ne uvlače se danas Rusima i Grcima? :hahaha::hahaha:

I još me prijavljuješ za vrijeđanje, a ođe govoriš kako smo podgorickimali i ja ******. Eto tvoje časti i poštenja

Ma ignorisi ga Zike, prejadan je.

P.S. javljeno mi je da je fora da nas isprovocira a da onda reaguje jedan moderator :roll: .... tako da pusti ga neka covjek masta o penisima :hahaha:

Oni su priznali nezavisnost Kosova iz najnižeg mogućeg poriva a to je da se uvuku Amerima.Nikakve stvarne koristi nemaju niti će imati.

pa sto bre narode napadate crnogorski narod.pa crna gora je privatna milova avlija a crnogorci samo roblje u tu avliju. kad se radi o interesi ne treba reci crnogorski interesi vec milovi interesi. sta mislite kako je jedan od najbogatijih ljudi na balkanu postao tako bogat.
jos me samo interesuje za koliko je dolara prodao bubrege svoje sopstvene dece americkim djavolima.

Na kraju, prirodno je da CG i SR imaju dobre odnose, ka sto ce i imat, a sto se tice kosova i jaci od nas su ga priznali ;)

Priznavanje kosova ka "drzave" nema za cilj skoditi Srbiji samo ici uz drzavne interese CG. Yebi ga ne mozete ocekivat da CG ide na svoju stetu u korist Srbije nikad vise.

Ja znam da je nekima to bolno i tesko da svate :roll: jer su ih tutkali lazima i poluistinama o CG..... a svako budjenje iz takvih fantazija je bolno braco srbi :rtfm:

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović kazao je da Crna Gora priznala nezavisnost Kosova „onda kada je bilo jasno da bi u suprotnom u svojim integracionim i ukupnim interesima imala ozbiljne štete”.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/3/61209/vujanovic-kosovo-smo-priznali-zbog-moguce-stete.html

Господа из ЦГ би сада да се братиме саа Србијом, смо из интереса, јер им је сезона мање више пропала.

Priznali bismo mi mnogo ranije da smo bili na njihovom mestu.

Svi smo podlozni ucenama, a kod njih je to jos izrazenije posto Milo samo grebe na sve strane da ga Italijani ne corkiraju, sto ce mu se naravno desiti kad ne bude vise potreban.

Ali, da, verujem da su morali da priznaju Kosovo.

Back