Vučićevi bilderi u Kosjeriću sve strvina do strvine

...

Zasto SNSektasi slave SVI U CRNINI?!:eek::eek::eek:

SLAVI SE POBEDA LISTE "NE DAMO SRBIJU - ALEKSANDAR VUČIĆ" U ZAJEČARU! Masa ljudi skandira "Aco Srbine" (VIDEO)​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...m=single_dontmiss&utm_campaign=adria_internal
2300678

...

Ovo nikad nigdje nije bilo. Čak i u nacističkoj njemačkoj postojala je regularna policija i crnkošuljaši nisu smjeli oblačit policijske uniforme. Kako je ovo moguće
. . . . .. , ako neznas nemoj da tvrdis, .... ovo/to je bilo od kad postoji sveta i vjeka, i sad je, i bice, . . , u svim zemljama, od kad su izmisljene pare, i, batina.!?

Čim si rekao da samo gledaš otkrilo te da si na SNS sisi i da si njihov.
Jok ićiću ulicom da klošarim, bruda ja sam visoko inteligentna individua koju ne interesuju pendrečenja i mlaćenje prazne slame po ulici. Ja sam svoj koji se izborio za kancelarijski visoko plaćen posao podržavajući nikoga sem sebe. Aj ti na ulicu trubi jače.

Jok ićiću ulicom da klošarim, bruda ja sam visoko inteligentna individua koju ne interesuju pendrečenja i mlaćenje prazne slame po ulici. Ja sam svoj koji se izborio za kancelarijski visoko plaćen posao podržavajući nikoga sem sebe. Aj ti na ulicu trubi jače.
Samo da znaš takav ne zaslužuješ nikakvu pažnju dok pišeš a poštovanje kao realan čovek još manje.
Još nam se ovde hvališ kako te je SNS zaposlio zasluženo.

Samo da znaš takav ne zaslužuješ nikakvu pažnju dok pišeš a poštovanje kao realan čovek još manje.
Još nam se ovde hvališ kako te je SNS zaposlio zasluženo.
Jesi ti iz ćacilenda pa ne kontaš da se ne zapošljavaju svi stranački, gde sam napisao da je sns me zaposlio? I da jeste ne vidim problem, svaka čast ljudima koji se izbore i gledaju svoje d*pe.

Jesi ti iz ćacilenda pa ne kontaš da se ne zapošljavaju svi stranački, gde sam napisao da je sns me zaposlio? I da jeste ne vidim problem, svaka čast ljudima koji se izbore i gledaju svoje d*pe.
Pa što su Srbi u ovakvoj diktaturi i kriminalu režima, pa zbog takvih kao što si ti.Takvih što gledaju samo svoje duupe i nemaju nikakvu grižu savesti prema svom narodu.Mogu da zamislim kakav bi bio tek u ratu.Prvi bi pobegao sa fronta ako te ne bi stigli da te streljaju zbog dezerterstva.

Pa što su Srbi u ovakvoj diktaturi i kriminalu režima, pa zbog takvih kao što si ti.Takvih što gledaju samo svoje duupe i nemaju nikakvu grižu savesti prema svom narodu.Mogu da zamislim kakav bi bio tek u ratu.Prvi bi pobegao sa fronta ako te ne bi stigli da te streljaju zbog dezerterstva.
Bravo ubo si svaka ti ki njegoševa. Gledam svoja posla nije mi isto mišljenje kao ovom ćacilendu po ulici. A u vojci nisam ni bio kamoli da bih ratovao za srbistan XD Ti patrioto gini slobodno mene ćeš da braniš i precednika Xd

Back