Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.482
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je blokirao, kakve nepravilnosti i krivicna dela su primetili ljudi da cine SNS-ovci na birackom mestu?Ko je ono pokušao da blokira glasačko mesto?Jel si upućen?
Vidi BOTE,ja sam napisao da je pokušano,a ne da je blokirano.
Eto odgovora šta je bio razlog za pokrete policije.
Pumpaj!Vidi BOTE,ja sam napisao da je pokušano,a ne da je blokirano.
Udba snajka,udba...Sa kakvim mafijasima i teroristima narod ima posla, dobro smo i zivi.
Neeema pumpanja, zato služi policija.Pumpaj!
Neko iz opozicije je pocepao neki spisak,a ovi iz opozicije koji su kršili zakon jer nisu trebali da budu tamo dok traje izborna tišina.Ko je blokirao, kakve nepravilnosti i krivicna dela su primetili ljudi da cine SNS-ovci na birackom mestu?
Ima vas dosta,mnogo boljih od mene,koji botujete za blokadere.Овде на Крсти је већи бот од тебе само онај лик из Сопота, Кежуал.
Ima vas dosta,mnogo boljih od mene,koji botujete za blokadere.
I zasto policija stiti mafijase i SNS teroriste u policijskoj stanici, sta kazu sendvicari?
Pumpaj!
Imam treće koleno, znači nisam.![]()
Onda ništa od pumpanja, što se mene tiče.
Kako da dokažeš to što tvrdiš?Ja besplatno pružam uslugu protiv botova režima. No, vi radite tj botuje iz koristi.
Razlika je očigledna.
Kako da dokažeš to što tvrdiš?
Ne želim ni ja pa moram da trpim ove što blokiraju.Lepo, pošto sam častan čovek, na reč.
Ja si normalno živim, imam uslove za život ali kao što sam ranije rekao, ne želim da živim u državi gde za neke ne važi zakon.
Ne želim ni ja pa moram da trpim ove što blokiraju.
zablokirace vas oni u zatvore, heheheNe želim ni ja pa moram da trpim ove što blokiraju.
Ovi šatori su odgovor na nasilje blokadera.Licemerje vam je jača osobina.