Parada pobede - Moskva 9. maj.

photo_5253989392928864251_y.jpg
photo_5253897910125458226_y.jpg
photo_5253897910125458223_y.jpg
узј8јк758к657.png

Ne znaju Srbi za bolje, uvek su birali smradove.....
Secam se u vojsci , slobodno vreme , dan pred prekomandu i pricaju , odbice prekomandu ako ne budu sa mnom u jedinici , ako nas razdvoje..
A sve djokica do djokice, cinkarosi i dupeuvlakaci , izuzev jednog koji se moze nazvati dupeuvlakac ali strateg, neki ciga, dobro dvojice, drugi ciga je zaebant , ono alkos , drugar za zabavu , a svako se snalazi za sebe u bezanju....dva izuzetka, ostalo sve dupeuvlakaci i cinkarosi...

I sad da ih ne bi ponizavao istinom, pitam ja njih, a jel znate vi sta od vojnickih vestina, kako se namesta zamka sa odskocnim granatama, kako se pravi minsko polje, zastitno i agresivno, , znate li da uspostavite vezu sa 12 , ako ne znate sa FM300, znate li da popravite neki sitni kvar na pincu....

Ne znaju, zato i hoce sa mnom u jedinicu....odgovor je bio....ali dok su oni gledali po ceo dan prenos utakmica nekog prvenstva u fudbalu , ja sam tovario kamionske gume , to je vestina...jak kao zemlja ali posle tovarenja tih kamionskih guma ti se tresu ruke...ne mozes da ih smiris da ti se ne tresu...
Dok su oni hvatali prolecno sunce ja sam nazivo demontirao sa dva oficira nagazne tenkovske mine, ja mrtav hladan oni mokri od znoja, smiruju me svejedno sto vide da sam smiren, jer ebiga, odletese i oni u nebo ako zaebem nesto...

Back